Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rögzítsük a végeredményt:

A 4. csoportselejtezőt Mace Windu nyerte 17 szavazattal. Ezzel 20 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez az első győzelme (1. a selejtezőkben).

1. Mace Windu - 17

2. Wedge Antilles - 7 ( 14 szavazat, 0 győzelem)

3. Aayla Secura - 3 (9 szavazat, 0 győzelem)

4. Watto - 2 (19 szavazat, 1 győzelem)

A 4. kiemelt selejtezőt Poe Dameron nyerte 24 szavazattal. Ezzel 53 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez a második győzelme (2. a selejtezőkben).

1. Poe Dameron - 24

2. Plo Koon - 6 (35 szavazat, 1 győzelem, 1 a selejtezőben)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az 5. csoportselejtezőt Galen Erso nyerte 14 szavazattal. Ezzel 30 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez a második győzelme (2. a selejtezőkben).

1. Galen Erso - 14

2. Chirrut Imwe - 10 ( 38 szavazat, 1 győzelem, 1 a selejtezőkben)

3. Saw Gerrera - 5 (8 szavazat, 0 győzelem)

4. Baze Malbus - 2 (6 szavazat, 0 győzelem)

Az 5. kiemelt selejtezőt Grievous tábornok nyerte 23 szavazattal. Ezzel 39 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez a második győzelme (2. a selejtezőkben).

1. General Grievous- 23

2. Amilyn Holdo - 10 (10 szavazat, 0 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hogy el tudjuk kezdeni majd a felkészülést a selejtező után esedékes párharcokra, a mai napon megtörténik majd a sorsolás, aminek az eredményét este rakom majd be a fórumba. Az előttünk lévő selejtezők esetében még csak perjellel elválasztva fognak szerepelni a lehetséges ellenfelek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 6. csoportselejtezőt Jabba nyerte 15 szavazattal. Ezzel 26 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez az első győzelme (1. a selejtezőkben).

1. Jabba the Hutt - 15

2. Supreme Leader Snoke - 14 ( 19 szavazat, 0 győzelem)

3. Admiral Ackbar - 3 (9 szavazat, 0 győzelem)

4. Maz Kanata - 1 (6 szavazat, 0 győzelem)

A 6. kiemelt selejtezőt Director Krennic nyerte 24 szavazattal. Ezzel 44 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez a második győzelme (1. a selejtezőkben).

1. Director Krennic- 24

2. Qi'ra - 8 (8 szavazat, 0 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 7. csoportselejtezőt Lando nyerte 18 szavazattal. Ezzel 27 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez az első győzelme (1. a selejtezőkben).

1. Lando Calrissian - 18

2. Boba Fett- 5 ( 10 szavazat, 0 győzelem)

3. Mas Amedda - 4 (7 szavazat, 0 győzelem)

4. Jar-Jar Binks - 2 (5 szavazat, 0 győzelem)

A 7. kiemelt selejtezőt Grand Admiral Thrawn nyerte 19 szavazattal. Ezzel 38 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez a második győzelme (2. a selejtezőkben).

1. Grand Admiral Thrawn - 19

2. Bail Organa - 9 (31 szavazat, 1 győzelem, 1 a selejtezőkben)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 8. csoportselejtezőt Dooku gróf nyerte 21 szavazattal. Ezzel 27 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez az első győzelme (1. a selejtezőkben).

1. Count Dooku - 21

2. Dryden Vos - 4 ( 4 szavazat, 0 győzelem)

3. Enfys Nest - 3 (3 szavazat, 0 győzelem)

4. Nute Gunray - 2 (4 szavazat, 0 győzelem)

A 8. kiemelt selejtezőt Qui-Gon Jinn nyerte 25 szavazattal. Ezzel 58 begyűjtött szavazatot szerzett a Madnessek történetében, és ez a második győzelme (2. a selejtezőkben).

1. Qui-Gon Jinn - 25

2. DJ - 3 (3 szavazat, 0 győzelem)

Selejtezős ranglista menők:

1. Qui-Gon 48 selejtezős szavazat

1. Poe Dameron 48

3. R2-D2 43

4. Chewbacca 40

5. K-2SO 38

6. Grievous 38

7. General Hux 34

8. Chirrut Imwe 32

9. Grand Admiral Thrawn 30

10. Bail Organa 29

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az 1. TOP32-es párharcot Sheev Palpatine nyerte 21 szavazattal. Ezzel 73 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a harmadik főtáblás győzelme.

1. Sheev Palpatine - 21

2. Poe Dameron - 6 (10 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

A 2. TOP32-es párharcot Yoda nyerte 26 szavazattal. Ezzel 60 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a második főtáblás győzelme.

1. Yoda - 26

2. K-2SO - 3 (7 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 3. TOP32-es párharcot Luke Skywalker nyerte 28 szavazattal. Ezzel 115 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez az ötödik főtáblás győzelme.

1. Luke Skywalker - 28

2. Grand Admiral Thrawn - 2 (10 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

A 4. TOP32-es párharcot Han Solo nyerte 27 szavazattal. Ezzel 58 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a második főtáblás győzelme.

1. Han Solo - 27

2. Jango Fett - 4 (4 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most megelőlegezem a végeredményt, ha kell majd szerkesztek rajta:

A 4. TOP32-es párharcot Padmé Amidala nyerte 20 szavazattal. Ezzel 62 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a harmadik főtáblás győzelme.

1. Padmé Amidala - 20

2. Chewbacca - 9 (33 főtáblás szavazat, 1 győzelem)

Az 5. TOP32-es párharcot Leia Organa nyerte 23  szavazattal. Ezzel 43 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a második főtáblás győzelme.

1. Leia Organa - 23

2. R2-D2 - 5 (6 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 6. TOP32-es párharcot Captain Rex nyerte 17 szavazattal. Ezzel 17 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez az első főtáblás győzelme.

1. Captain Rex - 17

2. Finn - 11 (34 főtáblás szavazat, 1 győzelem)

A 7. TOP32-es párharcot Obi-wan Kenobi nyerte 23 szavazattal. Ezzel 109 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a hatodik főtáblás győzelme.

1. Obi-wan Kenobi - 23

2. Kanan Jarrus - 6 (19 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Bence1997 írta:

Micsoda? Bakker, lemaradtam. :(

Na mind1. A szavazataim nem változtattak volna az álláson. :)

Azért kíváncsi vagyok kire szavaztál volna :D

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Bence1997 írta:

Micsoda? Bakker, lemaradtam. :(

Na mind1. A szavazataim nem változtattak volna az álláson. :)

Én sajnos jó pár napi szavazásról lemaradtam, többek közt a Qui-Gon-osról is (ő a kedvenc Jedim ever) :(

Hozzászólás ideje:

Igen, azt láttam, nem kis fölénnyel (gyengusz ellenfelet kapott, de egy erősebbel szemben se lepett volna meg) :D 

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Revanshist írta:

Azért kíváncsi vagyok kire szavaztál volna :D

Obi-wan -ra - ez alap :D - a másiknál azonban necces, mert most így utólag belegondolva, lehet kihagytam volna azt a szavazást Finn és Rex között. Nagyon vártam a párharcot, ezért is vonultam el tegnap este, hogy majd átgondolom, de a mai napom elég sűrű lett, és hát lemaradtam. De talán Finnre szavaztam volna. :oops:

3 perccel korábban, Sinistra írta:

Én sajnos jó pár napi szavazásról lemaradtam, többek közt a Qui-Gon-osról is (ő a kedvenc Jedim ever) :(

Qui-Gon nekem is az egyik kedvencem. Nemsokára azonban lehet szavazni majd rá. :)

Hozzászólás ideje:

Azt hittem, Finn azért lazán behúzza. A 9. rész után meglátjuk, mire fut ki a karaktere. Lehet a végére hatalmas közönségkedvenc lesz és legközelebb már nem kérdés a továbbjutása.

Hozzászólás ideje:
2019. 11. 20. - 20:01, Ody Mandrell írta:

Ez a Rex győzelem nekem hatalmas meglepetés....

Nekem nem. Csak évekig velünk volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rögzítsük a tegnapi végeredményt:

A 8. TOP32-es párharcot Rey nyerte 18 szavazattal. Ezzel 79 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a harmadik főtáblás győzelme.

1. Rey- 18

2. Mace Windu - 11 (11 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

A 9. TOP32-es párharcot Kylo Ren nyerte 26 szavazattal. Ezzel 40 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez az első főtáblás győzelme.

1. Kylo Ren - 26

2. General Grievous - 3 (4 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 10. TOP32-es párharcot Jyn Erso nyerte 20 szavazattal. Ezzel 61 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a harmadik főtáblás győzelme.

1. Jyn Erso - 20

2. Lando Calrissian - 12 (12 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

A 11. TOP32-es párharcot Ahsoka Tano nyerte 23 szavazattal. Ezzel 47 begyűjtött szavazatot szerzett eddig a főtáblán a Madnessek történetében, és ez a második főtáblás győzelme.

1. Ahsoka Tano - 23

2. Count Dooku - 7 (7 főtáblás szavazat, 0 győzelem)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.