Donát Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. (szerkesztve) vs. vs. vs. vs. Szerkesztve: 2019. November 9. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Húha... na itt gondban vagyok. Rex, Hera vagy Sabine? Egy kis döntést hagyok így estére. (Csak halkan jegyzem meg, hogy Kaz magabiztosan indulhatna a clumsy versenyen JJ -vel... szerintem meg is nyerné ) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Itt nálam Rex az egyértelmű befutó! Micsoda múltja van az öregnek? Rengeteg remek sztori kapcsolódik a nevéhez, szóval nálam ő nyeri ezt a kört. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: (Csak halkan jegyzem meg, hogy Kaz magabiztosan indulhatna a clumsy versenyen JJ -vel... szerintem meg is nyerné ) Neeku-t se hagyd ki. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Neeku-t se hagyd ki. Igaz-igaz. @Donát egy ilyen csoportban nem gondolkodtál esetleg? Végül én is a Kapitányra szavaztam. Hát igen, akinek ilyen szép szakálla nő idős korára, azt csakis díjazni tudom. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Én Sabine-ra szavaztam mandalóri, csípem a csajt. Ráadásul nála érhetjük tetten a legnagyobb fejlődést a Rebelsben az 1. évadtól a 4. utolsó évadában. 1 Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Igazából nem kell taglalnom itt semmit. Rex százados, egy olyan karakter aki megérdemelné a döntőt is igazából. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Én is Sabine-re böktem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 2 perccel korábban, Adrián írta: Én Sabine-ra szavaztam mandalóri, csípem a csajt. Ráadásul nála érhetjük tetten a legnagyobb fejlődést a Rebelsben az 1. évadtól a 4. utolsó évadában. Már el is felejtettem mennyire jó kis ívet járt be Sabine karaktere. Eleinte ő volt a legtitokzatosabb, és fokozatosan kaptuk róla az infókat. 1 perccel korábban, Revanshist írta: Igazából nem kell taglalnom itt semmit. Rex százados, egy olyan karakter aki megérdemelné a döntőt is igazából. Rex-Amedda döntő? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rex-Amedda döntő? Ááá, Amedda ellen nem lenne esélye. 2 Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rex-Amedda döntő? Akár 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 35 perccel korábban, Bence1997 írta: (Csak halkan jegyzem meg, hogy Kaz magabiztosan indulhatna a clumsy versenyen JJ -vel... szerintem meg is nyerné ) JJ azért nem olyan gázos, mint Kaz. Az Ébredő Erő filmet jól összerakta. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 2 perccel korábban, Dei írta: JJ azért nem olyan gázos, mint Kaz. Az Ébredő Erő filmet jól összerakta. JJ alatt Jar-Jarra céloztam. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rex-Amedda döntő? A jó öreg százados már nagyon benne van a korban. Amedda számára már túl sok lenne. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: JJ alatt Jar-Jarra céloztam. Tudom, csak mikor olvastam valamiért Jar Jar Abrams név jutott eszembe. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. (szerkesztve) Hera - Nagyon csípem a twilek hölgyeket a galaxisban. Jó pilóta, menő hajója van, imádom a hangját. Nagy öröm volt, amikor a Rouge One-ban megemlítették. Ráadásul a családját is alaposan megismerhettük. Szerkesztve: 2019. November 8. - Brodie 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Természetesen Captain Rex. Ki más? Talán a legjobb katona a TCW-ben. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Ez tipikusan egy olyan csoport, ahol mind a 4 indulót nagyon kedvelem. Hera, Sabin, Rex és a Grand Inquisitor. Hosszas töprengés után a Grand Inquisitor kapta a voksomat. Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Éppen most , Dei írta: Ez tipikusan egy olyan csoport, ahol mind a 4 indulót nagyon kedvelem. Hera, Sabin, Rex és a Grand Inquisitor. Hosszas töprengés után a Grand Inquisitor kapta a voksomat. Bocsánatot kérek, de ki kell javítanom téged. 5 induló van Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 3 perccel korábban, Revanshist írta: Bocsánatot kérek, de ki kell javítanom téged. 5 induló van Jah tényleg Kaz is itt van... Fel se tűnt a jelenléte. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Szegény Kaz elég súlytalan, de ez várható volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Egyértelműen Rex. Két sorozatban is tiszteletét tette, sőt, már az EpVI-ban is benne van. Nagyon kedveltem, az elejétől fogva, és külön öröm, hogy a 66-os parancs alól is kibúvót kapott végül. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. (szerkesztve) 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szegény Kaz elég súlytalan, de ez várható volt. Én valahogy éreztem, hogy szavazat nélkül marad. Bár, ha Vonreg lenne most helyette, akkor khm... egyértelmű. Itt még bármi lehet. 3-an szereztek néhány szavazatot, elég szép harc lesz. Szerkesztve: 2019. November 8. - Bence1997 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Az újak kedvéért mondom, hogy a szavazatot meg lehet változtatni a határidő lejártáig, tehát ha valaki esetleg át akarna pártolni Rexről Herára, máris komolyat fordulhatna az a bizonyos kocka... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Én is Rexre szavazok. Mindig kedveltem és jól esett megtudni, hogy ő pl. nem teljesítette a 66-os parancsot. Hera nagy kedvencem lett a Rebelsben, kár hogy ilyen ellenféllel akadt össze mindjárt az elején. A többiek nem igazán rúgnak nálam labdába. Sabine-t is megkedveltem a sorozat végére, de nem körözi le Herát. 1 1 Válasz
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Az inkvizítort nem dolgozták ki eléggé. Amiatt is érdekes a karaktere, mert a jedi könyvtárban lévő információk visszatartasá miatt állt át a sötét oldalra, ahogy egy kis részben Vader is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Két éve Rex 2 szavazatot gyűjtött a játék során, és a selejtezőben kiesett. Igaz, akkor Ahsoka dominálta a párharcot és a 28 szavazatból 23-at szedett össze az öt fős csoportban. Íme a versenyzők 2 évvel ezelőtti teljesítménye: Rex - selejtezőben kiesett, 2 szavazat Hera - selejtezőben kiesett, 7 szavazat Sabine - selejtezőben kiesett, 5 szavazat Kazuda - nem szerepelt Grand Inquisitor - selejtezőben kiesett, 4 szavazat Eddig úgy fest, Rex tud élni ezúttal a lehetőséggel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Ők egy csoportban voltak akkor is? Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Ez baromi szoros!!! Sajnos a Főinkvizítort túl korán nyírták ki, ennek ellenére ő a kedvencem ebből a blokkból! Igaz Hera se sokkal van lemaradva, de... Eleve Pau'an buzi vagyok, ez hozzáad az elfogultsághoz, de ha megnézzük, mennyire badass karakter, már a jelenléte is baljós... Ő a Rebels Darth Maul-ja! (Ok tudom feltűnik Maul is, de na, értitek, mire akarok kilyukadni ) 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ők egy csoportban voltak akkor is? Nem, Rex csoportja Ahsoka, Ventress, Cad Bane, Hondo volt. Hera Kanannal, Sabine-nal, Ezrával, Zebbel volt egy csoportban (Kanan nyert). 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. (szerkesztve) Na nem gondoltam volna,hogy az Inkvizítor ennyi szavazatot kap majd,de örülök néki Szerkesztve: 2019. November 8. - Kargarosz 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Rex azért még nincs biztonságban. Szerencséje, hogy a többi szavazat ennyire megoszlik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.