Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
46 perccel korábban, Iqvi írta:

Hogy áll most a szavazás?

Ha ezt arra érted, hogy mennyien szavaztak, akkor az előző oldalon Dzséjt írta, hogy 15 -en szavaztak eddig. :)

Ha arra érted, hogy ki vezet jelenleg az egyes kategóriák között, akkor szomorú hírem van: ezt csak legkorábban az eredményhirdetésen fogjuk megtudni. :evil:

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
9 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A szavazók közül vannak külsősök is, vagy azt hogyan lehetne kiszűrni? :)

Biztos vannak (pl. a lányom), és szerintem sehogy, hiszen anoním. :)

Szerkesztve: - Pildi
Hozzászólás ideje:

Ha összevetném az IP címeket, akkor ki lehetne szűrni, hogy ki szavazott innen és ki külsős, de az azért elég combos meló lenne, szóval nem fogok ilyet csinálni. Amúgy eleddig 26 szavazatunk van.

Hozzászólás ideje:

Az eddigi csúcs az a Rebels 2. évada volt nem?

2020. 09. 29. - 20:07, Bence1997 írta:

Biztos? Utánanéztem és egyelőre a 2. évad tartja a rekordot, 136 szavazattal. Jó rég volt már, 4 éve. Az utolsó évadra kb. 30 szavazat jött be. A 3. évad ahogy olvasom még most sem ismert. :lol:

Itt már csak többen fognak szavazni, mint egy animációs sorozatra, nem?

:D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Tudjuk eddig mennyi volt a csúcs? Illetve a mostani szavazás hogy viszonyul a többihez számszakilag?

Én csak azt tudom követni, amit már én csináltam ezen az oldalon (valahol megvannak a régi szavazások is excelben, de azt most nem vadászom elő). Ez a Resistance első évada (13 szavazó), a Rebels 4. évada 30 szavazóval és most a Mandi első évad 29 szavazóval.

Hozzászólás ideje:

Sikerült újranézni még időben az első évadot, így most én is leadtam a szavazatomat. Jól összeszedtétek a listát, több kategóriánál is kissé nehéz volt választani, de amúgy a kis segítő videók nagyon jók voltak bizonyos kérdéseknél, hogy instant visszaidézze az adott pillanatot. Egyedül azt sajnáltam, hogy a kedvenc epizódos kérdésnél a két kedvencem a 4. és az 5. rész nem volt ott az opciók közül, de annyi jó epizód volt az évadban, hogy volt azért bőven választási lehetőségem így is. Felírtam a szavazataimat, hogyha addig elfelejteném és majd várom a díjátadót... 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.