Hozzászólás ideje: 2020. Január 1.5 éve 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: A 8.epizód, ha nem az egész évad legjobb Baby Yoda jelenete szerintem. Neem, ez a legjobb :
Hozzászólás ideje: 2020. Január 1.5 éve 1 órával korábban, Donát írta: No-no! Baby Yoda kinézete tabu. Ennél cukibb nem lehet. Már látom is előre, a felnőtt baby yoda kinézete fogja tönkretenni az én gyerek felnőtt korom. Szerintem is pont úgy a legcukibb, ahogy kinéz. 1 órával ezelőtt, pb69 írta: Pedig szerintem így is elég cuki lett volna. Ez aztán végképp nagyon Disney-s kinézete lenne.
Hozzászólás ideje: 2020. Február 1.5 éve Akinek minden áron, mert van az az ár.Baby Yoda és egyéb finomságok Nagyon jól néz ki....
Hozzászólás ideje: 2020. Február 2.5 éve Szerző Anno 30 cm-t tippeltem, 33 lett. Maradhat. de 350 dolcsim nincs erre, pedig megzaba.
Hozzászólás ideje: 2020. Február 20.5 éve 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Bemutattak egy rakat marchandise terméket ma. Szombaton még több jön.
Hozzászólás ideje: 2020. Február 20.5 éve Szerző És most látom csak, hogy az egyik fotón az isteni Mekk Elek feje lóg Baby Csoda nyakában Szerkesztve: 2020. Február 20.5 éve - Darth Porg
Hozzászólás ideje: 2020. Április 1.5 éve Lehullt a lepel Baby Yoda eredetéről és a második évad fő történetéről! 100% igaz információ, semmi mellébeszélés! A lényegi k9ntent 2:45-tők kezdődik, tekerjetek oda! @Yoda József-nek szeretettel. Szerkesztve: 2020. Április 1.5 éve - Iqvi
Hozzászólás ideje: 2020. Május 30.5 éve Középső jobb oldali a legjobb, azt hiszem nem sok plüssöt kellett volna gyártani az alapján.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 26.5 éve Továbbra is várom mikor lesz a "gyermekről" egy színvonalas értekezés.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 26.5 éve 2 órával ezelőtt, Rog írta: Ez a Csillagkapu: Univerzumos Ming Na Wen?
Hozzászólás ideje: 2020. Július 26.5 éve Éppen most , Iqvi írta: Ez a Csillagkapu: Univerzumos Ming Na Wen? Igen. Ő volt a The Gunslinger című epizódban Fennec Shand.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.