Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Finn vs. Captain Rex (TOP 32)

TOP 32 #7 28 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-20 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Finn, de csakis az Ep7 miatt, ott nagyon jó volt a kémia Reyjel, illetve ő maga is bejött nagyon (története). A TLJ-be szerintem egy kicsit beszürkült, közel sem volt olyan jó, mint a TFA-ban, ez a jeleneteiről is elmondható. :) (számomra) Rexet is kedvelem.

Szerkesztve: - Adrián

Hozzászólás ideje:

Rex kapja a voksomat.

Mert én Finn-t sosem csíptem igazából, és sajnos a TLJ csak rontott a karakterén (mert háttérbe szorult, pedig érdekelt volna ez a "rohamosztagos voltam" vonal)

Hozzászólás ideje:

Finn. Rex sehová sem fejlődött, a TCW elején ugyanaz a csávó, aki a Rebels végén, csak közben átalakult télapóvá. Ellenben Finn nagyszerű fejlődésen ment át, és emiatt rendkívül szimpatikus lett számomra. Már az ep7-ben megnyert "oroszlánszívű nyuszi" jellemével, azzal, hogy képes volt elárulni az Első Rendet pusztán félelemből, majd eme félelem ellenére inaszakadtából rohant volna vissza a Csillagpusztítóra, hogy megmentse a barátját. Az ep8-ban pedig tovább lépet, hiszen bár még mindig hajlamos volt a menekülésre - bár ezúttal is a barátja miatt akart olajra lépni -, végül eljutott oda, hogy ő buzdította a csüggedt Ellenállást harcra, és kész volt az önfeláldozásra, ami nagy szerencsére, elmaradt, hála Rose-nak.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Finn humora nekem néhol túl jópofáskodó és irritáló, de ezen kívül se különösen szimpatikus.  Rex kapja a szavazatomat 

Hozzászólás ideje:

Finn-t imádtam az EP7-ben, a folytatásban a karakter azonban már korántsem működött számomra úgy, mint korábban. Rex ellenben a kedvenc klónom, az egyik legszerethetőbb, legszimpatikusabb animációs karakter.

Hozzászólás ideje:

Két olyan katona, aki tulajdonképpen hasonló erőszak szervezetben harcolt. 

Finn! Hatalmas karakterfejlődésen ment keresztül a két film alatt. Egy alapvetően jószívű rohamosztagosból, aki csak menekülni akar, a TLJ végére egy, az Ellenállásért az életét adó katona lesz. Az EPVIII-ban sokan nem értékeli az ő és Rose szálát pedig ha az emberség oldaláról nézzük, akkor csak csettinthetünk. 

Rex is nagyszerű katona, az egyik azon maroknyi klón közül akik ellenálltak a 66-osnak. Mégis, most nekem ez kevés. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem tudom mit esztek annyira Rex-en. :) Finn ezerszer izgalmasabb karakter nála. 

A VIII nálam visszavetette a fejlődését. A VII alapján megkapná a voksom, de így nem. És mint látod, nem vagyok vele egyedül. ;)

Hozzászólás ideje:

Visszavetette a fejlődését? :o A VIII-ban lett igazán érdekes, ott fejlődött a legnagyobbat. A rész elején még menekülni akart minden elől mert csak Rey volt a fontos, senki és semmi más. Véleménye szerint az egész bagázsra halál vár. Na ebből lett a végére egy olyan Finn aki lelket önt az Ellenállókba, és az életét is képes lenne feláldozni értük. Ha ez nem karakterfejlődés akkor nem tudom mi az.

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Donát írta:

A VIII nálam visszavetette a fejlődését.

Ezzel a kitétellel én sem tudok egyetérteni. Huxnál még csak-csak, de Finnél? :o Hát merre kellett volna fejlődnie? 

21 perccel korábban, Donát írta:

És mint látod, nem vagyok vele egyedül. ;)

A Titanicnál sem csak egy ember mondta, hogy elsüllyeszthetetlen. :P 

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Nem tudom mit esztek annyira Rex-en. :) Finn ezerszer izgalmasabb karakter nála. 

Finn nem változott télapóvá öregkorára, Rex viszont igen. :D 

Szerkesztve: - Dei

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Dei írta:

De Finn nem változott télapóvá öregkorára, Rex viszont igen. :D 

+ Rex Jango Fett klónja és hát Boba Fett is Jango fett klónja így tehát Rex tulajdonképpen Boba Fett, Boba Fett meg menő ez vitathatatlan :D  :D:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Ezzel a kitétellel én sem tudok egyetérteni. Huxnál még csak-csak, de Finnél? :o Hát merre kellett volna fejlődnie? 

Karakterív szempontból igazatok van, de szimpátia szempontból mondtam. Valami a kêmiával nem stimmel. Rey és Finn kiválóan működik. Finn és Rose viszont nálam teljesen semleges. 

Hozzászólás ideje:

Én is kedvelem Rexet, a legszimpatikusabb klón, de izgalmasabbnak találom Finnt, akinek én kifejezetten bírom a humorát, ahogy azt is, amikor a Craiten menekülő rohamosztagosból lázadó hőssé válik. Rose-zal a párosuk valóban kevésbé működik jól, mint a barátsága Rey-jel, ebben egyetértek Donáttal, de itt most nem a Rose-Finn párosra kell szavazni, hanem Finnre. Én rá is szavaztam.

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:
On 11/19/2019 at 11:44 PM , Ody Mandrell said:

Én például azt, hogy a 66-os parancsnak ellenállt (vagy nem hatott rá? :pfff: - javítsatok ki, ha tévedek, nem emlékszem pontosan Rex esetére a 66-os paranccsal kapcsolatban), és visszatér a Rebelsben. Nem mellesleg a klónháborúk idején alázattal és hatalmas odaadással szolgálta a Köztársaságot, igazi katonaként. Én mindig is egy korrekt fickónak tartottam. 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, caseyjones írta:

Én például azt, hogy a 66-os parancsnak ellenállt (vagy nem hatott rá? :pfff: - javítsatok ki, ha tévedek, nem emlékszem pontosan Rex esetére a 66-os paranccsal kapcsolatban)

Fives halála után pár klón kiszedte a fejéből a bio-chipet. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.