Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Cassian Andor vs. Qui-Gon Jinn (TOP 32)

TOP 32 #16 28 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-24 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Cassian az egész Saga egyik legszürkébb karaktere olyan értelemben, hogy jó ügyért harcol, de e harc valamelyest felemésztette a lelkét. Igazából az, hogy a Scariffon végre galaktikus szempontból is kézzel fogható eredményr ért el egyértelműen megváltást jelentett a számára. Volt értelme harcolni és nem a semmiért ment tönkre az élete. 

Mindezzel együtt: Qui-Gon nálam A Jedi.  Minden áldozatával, Cassian ide kevés.

Hozzászólás ideje:

Nah szerencsére erről a Qui-Gonos szavazásról nem maradtam le (meg remélem a jövőbeliekről se, mert kb 1000%, hogy ezt is behúzza) :D

Hatalmas rajongója vagyok az önfejű, de talán a legbölcsebb és leghatalmasabb Jedi mesternek. A lelki szemeim előtt pontosan ilyennek képzeltem el mindig a Régi Köztársaság lovagjait, mikor Ben mesélt Lukenak. Bár több lett volna belőle, mármint több hasonló mentalitású Jedi Mesterből. Mert hogy ő nem csak a Jedi, de a Mester szó megtestesítője is. Túlzás vagy sem, az Ep. I-nél kb miatta lettem Star Wars fan (pedig az eredeti trilógiát előbb láttam) :D

Jah, végre el tudtam  kezdeni olvasni Claudia Gray regényét, a Master and Apprentice-t, és még eléggé az elején járok, de már húazannyát, szal... Na, nem ragozom tovább, mert csak fölösleges ömlengő rizsa lenne, így hát: Qui-Gonra ment! 

Hozzászólás ideje:

Mint DJ-nél, itt is az a baj, hogy a debütáló médiumokun kívül máshol még nem találkoztunk (vagy -tam) Casian-nel, Qui-gon elég sok megjelenéséhez képest. A sorozat lehet sokat hozzátesz a karakteréhez a következő Madness-re. Érdekes figura, aki sokszor rossz eszközökhöz nyúl a jó célért, a kánon első jó és rossz határán táncoló mozgóképes főszereplője lehet. De még kevés, hogy legyűrje Jinnt, aki sokszor tesz a rend által elvárt konfliktuskezelésre. Nagyon érdekes, ahogy Yoda az epV-re átvette a gondolodásmódját.

Szerkesztve: - starwarsfan1113

• Ody Mandrell megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.