Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Han Solo vs. Ahsoka Tano (Nyolcaddöntő)

Nyolcaddöntő #2 28 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 8-ba?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-27 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mire lesz elég a legjobban felépített animációs karakter az űber laza Han Soloval szemben?

Én még lamentálok egy kicsit a szavazatomon, mert 1) Solo nem annyira a szívem csücske 2) de nyilván ikonikus karakter 3) és Ahsokát sem lehet egy kézlegyintéssel elintézni.

Hozzászólás ideje:

Az EP7 és a Solo után nagyon nehéz ez a döntés. Mindkét szereplő az első szereplésüktől kezdve nagy utat járt be. Han Solo karaktere nálam az EP7-nél érte el a csúcsot, addig "csak" egy nagyképű és mégis bajtársias csempész volt. Az ébredő Erő-ben azonban Ford szvsz mindenkit lejátszott a színről és Han halála a SW történelem legikonikusabbjai közé tartozik, ez nem vitás. Ahsokával szemben nálam ez el is dönti a kérdést, így rá szavazok.

Hozzászólás ideje:

Amig csak a régi trilógia létezett Solo különösebben nem érdekelt. Nem is zavart de különösebben nem kötődtem hozzá. Azóta viszont a Disney-éra rengeteget hozzátett a karakteréhez: először a remek ep.7-es halál jelentével, majd egy kiváló spin-offal. Akárhányszor megnézem a Solo-t mindig úgy hagyom abba, hogy ebből még többet akarok látni. Már nézném is a Solo 2-öt. Alden Ehrenreich szenzációs volt a szerepben.

Ezzel szemben Ahsokánál pont az ellenkezőjét érzem: szerintem már túlságosan sokat kaptunk belőle. Már meg kellett volna halnia. A TCW-ben a végére imádtam és kétségtelen hogy kapott egy-két egészen zseniális jelenetet (mint amikor otthagyja a rendet.... gyönyörű az egész szekvencia). De már túl van húzva. Az hogy még az ep.6 után is él, nekem már sok.

Solo-ra ment a szavazatom.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bomarr írta:

Amig csak a régi trilógia létezett Solo különösebben nem érdekelt. Nem is zavart de különösebben nem kötődtem hozzá. Azóta viszont a Disney-éra rengeteget hozzátett a karakteréhez: először a remek ep.7-es halál jelentével, majd egy kiváló spin-offal. Akárhányszor megnézem a Solo-t mindig úgy hagyom abba, hogy ebből még többet akarok látni. Már nézném is a Solo 2-öt. Alden Ehrenreich szenzációs volt a szerepben.

Dettó. :)

Nagyon kedveltem Ahsokát a TCW-ben, és a Rebels-beli szereplése is jól sikerült (nekem még nem volt sok), de azzal én is úgy vagyok, hogy nagyon szeretném még Alden Ehrenreicht Soloként látni. :) 

Hozzászólás ideje:

Én úgy vélem, hogy Ahsoka mostanra a galaxis megkerülhetetlen szereplőjévé vált, legalább annyira fontos mint Han Solo... És Ahsoka mindig is szimpatikusabb volt, így rá szavaztam... de úgy néz ki nem lesz sok esélye...

Hozzászólás ideje:

Han Solo nekem már az OT-ban is nagyon bejött, (sőt itt volt egyértelműen a kedvencem, hogy melyik részbe, az passz) rengeteg ikonikus jelenete van az Ep4-7-ig. (tudom, hogy volt a Soloban, saját filmjébe ne lett volna,:hehe: de nekem itt jött be a legkevésbé) Ford remekül hozza a karaktert, meg bírom, egy laza űrcsempész akiből egy felelősségteljes lázadó (tábornok) lesz, hogy aztán öreg korára megint egy laza űrcsempész legyen. És szerintem is vitte a prímet a TFA-ban, az meg külön tetszett, hogy hisz az erőben, a jedi rendben. (tehát a hókuszpókuszban)  Nekem a halála is tetszett, nagyon szép és megindító volt, és nem anyáztam a Disneyt, hogy mit tettek, :psycho:reakciója miatt már megérte az egész.

Hozzászólás ideje:

Ezen sem lamentálok sokat, lényegében ugyanúgy vagyok vele, mint Bomarr. Ahsoka jó-jó, de mostanra már szép nagy "WTF???" a leányzó, ami nem tetszik. Ezen persze a jövőben változtathatnak, de hát mi most vagyunk a mostban. :) 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végül én is Hanra szavaztam. Ahogy megmenti Luke-ot az EpIV-ben, vagy lerázza a birodalmat az EpV-ben... És persze az EpVII-es szerepe is sokat dobott a megítélésén. Ahsoka jó karakter, de végül ide kevésnek bizonyult. 

Hozzászólás ideje:

Leszek az ördög ügyvédje és szavazok Ahsokára. Én imádtam a feltűnését Rebels végén, bár valahol én is remélem, hogy egyszer véget ér a története, mert tényleg sokáig húzzák (s nekem nem a mennyiség miatt nem tetszik ez, hanem mert türelmetlen vagyok, mi lesz végül vele).  Ellenben Han Solo, mint karakter, soha se fogott meg igazán, bár a Solo-ban nagyon bírtam. 

Hozzászólás ideje:

Hant hozzám is az Ep7 és a Solo hozta közelebb, előtte viszonylag semlegesnek tartottam. Bár helyén volt a szíve, az Ep4-ben nem csíptem a flegma hozzáállását. Az Ep5-6 szerencsére ívet adott a karakternek, aki pozitív irányba feljlődött. A nemtörődöm csempészből végül felelősségteljes férj, majd apa lett. A halál jelenete és a Kylóval való dráma zseniális, a dinamikája Chewie-val is az Ep7-ben működik legjobban. A rengeteg könyv (igaz, ezek java Legendák), képregény és a filmek után viszont én inkább őt érzem "soknak". Ettől függetlenül egy Solo folytatásra vevő lennék, nem feltétlen a karakter, inkább a történet miatt.

Ahsokát a TCW film idején viszonylag sok támadás érte, de én már akkor is kedveltem. Hibái ellenére gyorsan átjött, milyen tiszta, pozitív és szerethető jellem. Engem sosem idegesített a lázas megfelelni akarása mesterének, amit olyankor pimaszsággal próbált fesztelenebbé tenni. Tetszik az a konstans fejlődés, amit a TCW mozifilmtől kezdve folyamatosan reprezentált. Rengeteg erős jelenete van, a Rend elhagyása az egyik legmegindítóbb. Nem érzem azt, hogy már véget kellett volna vetni a karakter útjának, bár a Rebelsben fel voltam készülve rá... az endori ütközet idején 40 éves, szóval "húzhatják" még a dolgot. Engem inkább az a rengeteg lyuk zavar vele kapcsolatban. Minimális infónk van arról, mihez kezdett a TCW és a Rebels között (az Ahsoka regény kihagyott ziccer volt e téren). Hogy élte meg a Lázadást (Ep4-5-6), majd mihez kezdett ezt követően. Bár ez utóbbival valószínűleg foglalkoznak még a jövőben. Azzal egy álom válna valóra, ha élőszereplős formátumban is megjelenne a togruta. Saw után ez nem lehetetlen. Sőt, szerintem bővem megérett rá. Természetesen rá szavaztam, sokkal közelebb érzem magamhoz a karaktert párbaj ellenfelénél. 

Ezt meg csak úgy itthagyom, mert... miért ne? :) 

D3_G37rWsAAE0Yn.jpg:large

Hozzászólás ideje:

Ahsoka valamennyire közömbös nekem úgyhogy Han-ra voksoltam mert őt nagyon komálom.

• Ody Mandrell megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.