Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzánk is megérkezett a hype. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Ez már komolyan a közröhej kategória. Van olyan ember aki azért veszi ezt a márkát egy másik helyett mert rajta van a Star Wars? Az ize ugyanaz mint volt. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Sok szülő azt veszi, amire a gyerek rámutat a boltban. Én ezért vásárolok leginkább egyedül már régóta. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 27. (szerkesztve) Én mindig ezt veszem, szóval nem kellett sokat variálni. Egyébként a fotókat én csináltam. Amúgy ez is reklám a filmnek. Tudnak róla. Szerkesztve: 2019. November 27. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Hozzászólás ideje: 2019. November 29. Végül én is vettem, olyan jól néz ki. Ráadásul már piros dobozos is van, a gonoszokkal. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Electroprod Trooper 3 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. A film közepén Spoiler a bárban mindenki kapcsolt, mikor 1-2 mp-re feltünt a csapos szerepében John Williams? Oma Tres a karaktere neve. 2 4 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 30 perccel korábban, JakeSully írta: A film közepén Spoiler elrejtése a bárban mindenki kapcsolt, mikor 1-2 mp-re feltünt a csapos szerepében John Williams? Oma Tres a karaktere neve. Nekem elsőre kimaradt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Csak most léptem be ebbe a topicba, jót derültem az első hsz-en! Anyám vett nekem egy 6-os pakkot! Pedig nem én sírtam ki a boltban. Viszont mentségemre szóljon, hogy az én gyerekeim fogyasztották el. Szóval a lényeg, hogy hype betalál, így vagy úgy. Ja és John bácsit észrevettem elsőre! 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Nekem megvolt a cameo Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Én nem vettem észre, talán másodszor Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Williams megvolt, naná. Valahol olvastam Ant. Daniels cameoról is, igaz? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Az egyes sith trooperek légiói sith neveket használtak. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 17 órával ezelőtt, JakeSully írta: A film közepén Spoiler elrejtése a bárban mindenki kapcsolt, mikor 1-2 mp-re feltünt a csapos szerepében John Williams? Oma Tres a karaktere neve. Milyen bárban? Volt bár a filmben? Nem emlékszem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Másodjára se vettem észre. Kijimin amúgy, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Igen, Kijimin volt bár egy kis techno zenével. Hátul meg Babu Frik ügyködött. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Igen, Kijimin volt bár egy kis techno zenével. Hátul meg Babu Frik ügyködött. Érdekes, hogy a bár pulton lévő 21-B fejet észrevettem, de a csapost persze megint nem figyeltem... 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. A Képes Útmutató szerint a csillagromboló flotta ott készült Exegolon, nem pedig odavitték őket. A Sith Loyalist-ok építették őket... És nem Imperial I-esek. Hát ööö... ezt elég nehezemre esik elhinni. Ennél sokkal hihetőbb lenne, ha ezek lennének azok a hajók, amelyeket Palpi az Ismeretlen Régiókba küldött még a halála előtt. 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. (szerkesztve) Amin a Vader sisak volt, az elvileg egy Obszidián és valószínűleg egy darabja Vader mustafari kastélyának. De legalábbis vélhetően onnan származik. Szerkesztve: 2019. December 21. - Kenobi tábornok 2 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Engem az érdekel igazán, hogy Sidious leghűségesebb talpnyalója (bocs, nem jut eszembe a neve) hogy jött rá olyan könnyen, hogy Hux a tégla, amikor ezt kijelentve lelőtte őt? Szerintem Hux teljesen jól eljátszotta, hogy befenyítették őt, és még a karbalövés - amely végül lábonlövés lett - is nagyon okos ötlet volt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Valószínűleg átlátott a szitán. Az is lehetséges, hogy már régóta gyanúban volt. 1 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) Szerintem nem hazudott elég meggyőzően, továbbá lehet, hogy már voltak áruló nyomok, amelyek gyanúba keverték, s így ez már csak az utolsó csepp volt. Szerk: Odyval egyszerre ugyanazt írtuk. Szerkesztve: 2019. December 22. - Pildi 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) Amellett, hogy valószínűleg figyelték, az is közrejátszhatott a dologban, hogy köztudott: Hux és Kylo ki nem állhatták egymást. Ez az előző két részből szinte látszódott. Így amikor felvetődött a kém kérdése, többek között Pyre is gyaníthatta, hogy Hux lehet a hunyó. Ja és egy kérdés Chewie és a medál miatt: miért is kapott Chewie egy medált most? Ha csak azért, mert a 4 végén nem volt neki, azt eléggé benézték a készítők, mert a kánonban éppen hogy kapott, hiszen a 4. rész után játszódó Chewbacca képregényben - ahol Chewie egy bolygóra téved - a vuki már birtokol egyet. Szerkesztve: 2019. December 22. - Bence1997 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Amellett, hogy valószínűleg figyelték, az is közrejátszhatott a dologban, hogy köztudott: Hux és Kylo ki nem állhatták egymást. Ez az előző két részből szinte látszódott. Így amikor felvetődött a kém kérdése, többek között Pyre is gyaníthatta, hogy Hux lehet a hunyó. Ja és egy kérdés Chewie és a medál miatt: miért is kapott Chewie egy medált most? Ha csak azért, mert a 4 végén nem volt neki, azt eléggé benézték a készítők, mert a kánonban éppen hogy kapott, hiszen a 4. rész után játszódó Chewbacca képregényben - ahol Chewie egy bolygóra téved - a vuki már birtokol egyet. Szerintem ez Hané. És ha jól láttam, Leia a halálos ágyára ezt a medált szorongatva feküdt fel. Tetszene, mert azt sugallja, hogy amit Benért tett, azt részben Hanra gondolva tette. Ez az ő közös családuk. Han már megpróbált közbeavatkozni, most Leián volt a sor. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. És tényleg lehet, hogy akkor Leia idézte a fia emlékezetébe az apját. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 8 perccel korábban, Donát írta: Szerintem ez Hané. És ha jól láttam, Leia a halálos ágyára ezt a medált szorongatva feküdt fel. Tetszene, mert azt sugallja, hogy amit Benért tett, azt részben Hanra gondolva tette. Ez az ő közös családuk. Han már megpróbált közbeavatkozni, most Leián volt a sor. Ez tetszik. Bár az hogy miért kap a végén Chewie egy medált - tudom hogy az Hané - az nekem fura volt. Persze a "család" része az öreg harcos, de nekem ezzel azt sugallja J.J, hogy "nem kapott a 4. rész végén medált a tetteiért? Hát nosza, adjunk most neki egyet, mégha az Hané is." De amúgy tetszik ez a Leiás közbeavatkozás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerintem itt Han emléke miatt kapja meg. Amolyan hagyaték. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.