NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Rancoros borító elég menő Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. A SDCC-n leplezik le a 3. hullámot, ami egyben az első fázis zárása is lesz. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Just now, kdani20 said: A SDCC-n leplezik le a 3. hullámot, ami egyben az első fázis zárása is lesz. Ilyen hamar? Azt hittem sokkal tovább fog tartani az első hullám. Amúgy a képregények feltöltik majd a hullámok közötti időt vagy azok is azokhoz igazodva ugrálnak? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 2 perccel korábban, kdani20 írta: A SDCC-n leplezik le a 3. hullámot, ami egyben az első fázis zárása is lesz. Ezt hol olvastad? Az SDCC -s hírt olvastam, de nem látom, hogy hol írták a zárást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. @Darth Revan9! Mikorra várható az első képregény megjelenése? Erről mintha emlegettél volna valamit korábban. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Ilyen hamar? Azt hittem sokkal tovább fog tartani az első hullám. Amúgy a képregények feltöltik majd a hullámok közötti időt vagy azok is azokhoz igazodva ugrálnak? Azt már az induláskor januárban mondták, hogy az első fázis 2022-ig tart. Csak eddig nem lehetett tudni, hogy januárig vagy decemberig. 14 perccel korábban, Bence1997 írta: Ezt hol olvastad? Twitteren osztotta meg egy német csávó, aki elég jól belelát a publishing-be az eddig kiadott infói alapján. Ő osztotta meg a starwars.com cikkét azzal a szöveggel, hogy a 3. hullámot a SDCC-n leplezik le, mint az első fázis zárását. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Darth Revan9! Mikorra várható az első képregény megjelenése? Erről mintha emlegettél volna valamit korábban. Az eddigiek alapján 6 hónap. Augusztusban jön odaát, úgyhogy nálunk január-február lehet a dátum. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. A Marvell High Republic már megjelent nem? 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Marvell High Republic már megjelent nem? sajnos nem. Aug. 24 a gyűjteményes kötet megjelenési dátuma. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Darth Revan9! Mikorra várható az első képregény megjelenése? Erről mintha emlegettél volna valamit korábban. Jelen pillanatban 2022 tavaszra becsülöm. 1 órával ezelőtt, kdani20 írta: Az eddigiek alapján 6 hónap. Augusztusban jön odaát, úgyhogy nálunk január-február lehet a dátum. Jó is lenne, ha már jövőre január-február környékén jönne. Sajnos viszont a mostani munkaanyagokat késve kapják a jogtulajtól, ezért kizártnak tartom. 2 Válasz
Kiemelt hozzászólás Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Kiemelt hozzászólás Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Frissített verzió: 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Frissített verzió: 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Remélem, bejelentik a következő adag regényt is. Azok már nálunk 2022-ben jönnek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. (szerkesztve) 10 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Remélem, bejelentik a következő adag regényt is. Azok már nálunk 2022-ben jönnek. Július 23 és 25 között lesz újra Comic Con, igaz, megint online lesz. Addigra kijön az Out of Shadows. Ekkor már beszélnek majd a következő hullámról, amely úgy néz ki, hogy az első fázis lezárása lesz. Eltudom képzelni, hogy valamikor decemberben már jön a következő adult, middle grade és young adult. Szerkesztve: 2021. Július 2. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. (szerkesztve) 26 perccel korábban, Bence1997 írta: Július 23 és 25 között lesz újra Comic Con, igaz, megint online lesz. Addigra kijön az Out of Shadows. Ekkor már beszélnek majd a következő hullámról, amely úgy néz ki, hogy az első fázis lezárása lesz. Eltudom képzelni, hogy valamikor decemberben már jön a következő adult, middle grade és young adult. Számomra egy kicsit elszomorító, hogy már a harmadik hullám végén véget ér az első fázis. Ha minden fázis csak három hullámból fog állni, akkor még az is lehet, hogy 2023 végére, vagy 2024-re befejezik. Ez még az általam jósolt 2025-nél is korábban lenne. Szerkesztve: 2021. Július 2. - Darth Revan9 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 9 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Számomra egy kicsit elszomorító, hogy már a harmadik hullám végén véget ér az első fázis. Ha minden fázis csak három hullámból fog állni, akkor még az is lehet, hogy 2023 végére, vagy 2024-re befejezik. Ez még az általam jósolt 2025-nél is korábban lenne. No para. Volt egy kérdés, miszerint meg tudják-e mondani, melyik fázishoz mennyi hullám lesz. Soule erre azt mondta, hogy ezt nem mondhatja el. Persze lehet, csak nagyon optimista vagyok, de szerintem nem csak 3 hullám lesz a többi fázishoz. Ez csak a bevezetés, ráadásul a vártnál jobban teljesítenek a kötetek. Nem hiszem, hogy hamar le akarják majd zárni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 20 perccel korábban, kdani20 írta: No para. Volt egy kérdés, miszerint meg tudják-e mondani, melyik fázishoz mennyi hullám lesz. Soule erre azt mondta, hogy ezt nem mondhatja el. Persze lehet, csak nagyon optimista vagyok, de szerintem nem csak 3 hullám lesz a többi fázishoz. Ez csak a bevezetés, ráadásul a vártnál jobban teljesítenek a kötetek. Nem hiszem, hogy hamar le akarják majd zárni. Én is abban bízok, hogy nem fogják 3 hullámmal lerendezni a másik két fázist. Mivel még az év elején belefutottam spoilerbe, amely különösen az első fázist spoilerezte el nekem, ezért valamennyire értem, miért csak 3 hullámot kapunk az első fázisban. De szerintem a másik kettő nagyobb volumenű lesz. Mondjuk Cavan azt mondta, hogy a napokban beszélték meg a 3. fázis végét(!), szóval kitudja, miképpen dolgoznak ott. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Mondjuk Cavan azt mondta, hogy a napokban beszélték meg a 3. fázis végét(!), szóval kitudja, miképpen dolgoznak ott. De azt nem árulták el, hogy mennyi történetvázat dolgoztak ki a LotJ és a 3. fázis utolsó megjelenése közé lehet, hogy 6 hullámra elegendőt, lehet, hogy 12re vagy 20ra is elegendőt. Az mindenesetre szimpatikus, hogy kidolgozták a történet fő-ívét. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. Hozzászólás ideje: 2021. Július 2. 29 perccel korábban, kdani20 írta: De azt nem árulták el, hogy mennyi történetvázat dolgoztak ki a LotJ és a 3. fázis utolsó megjelenése közé lehet, hogy 6 hullámra elegendőt, lehet, hogy 12re vagy 20ra is elegendőt. Az mindenesetre szimpatikus, hogy kidolgozták a történet fő-ívét. Igen, örülök is neki, hogy kidolgozták az ívet. Ezt hangoztatta is Cavan. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Na saját spekuláció: Most kezdődött el a 2. hullám, és a képregényeknél is most kezdődött a The Heart of the Drengir. 3 részes lesz, hiszen szeptemberben már érkezik a The Shadow of the Nihil történetszál. Ha azt is 3 részesnek veszem, akkor novemberben véget ér a történet. Ezzel el is jutunk decemberhez, amikor is szvsz. elfog kezdődni a 3. hullám, amellyel véget ér az első fázis. Hogy meddig fog menni? Nagyjából egy 5 hónapot hozzá kell adni, szóval tippre valamikor a jövő évi Celebration körül talán már elkezdődik a 2. fázis. Szóval a Celebration már ezért (is) izgalmas lehet. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Hozzászólás ideje: 2021. Július 3. Most egy csomót haladtam a High Republicos kiadványokkal és azt kell mondjam, hogy a különféle történetek sokkal jobban össze vannak fonódva mint ahogy azaz elején látszott. Most már egyértelmű, hogy azért a teljes élményért tényleg minél több dolgot el kell olvasni. A fő képregény-sorozat például nagyon sokat hozzáteszi a Rising Stormhoz. Nem arról van szó hogy a képregény nélkül érthetetlen, de aki olvasta a képregényeket az azért nagy pluszt kap a regényhez. De ami nagyon meglepett, hogy például a gyerekeknek készült High Republic Adventures legutóbbi száma végén láttunk valami olyasmit ami baromi fontos a fősorozat szempontjából és amit biztos hogy mindenki látni szeretne, aki olvasta a Jedik Fényét. Mindenesetre óriási élmény igy egymással párhuzamosan olvasgatni őket. Nem tudom hogy sikerült igy összehozni, de egyelőre az összes HR-es sztori remek. A Test of Courage kicsit kilóg mert az csak simán oké volt meg némelyik képregény számnak lehetne szebb a rajzolása de ennyi. Elképesztő ez a projekt. Pláne hogy most falom a Rising Stormot, aminek még csak az elején vagyok (a kb. 15 órás audiobookból eddig úgy két és fél órát hallgattam meg), de már most látszik, hogy a Jedik fényéhez hasonlóan egy instant klasszikusról van szó. 2 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. 10 órával ezelőtt, Bomarr írta: Most egy csomót haladtam a High Republicos kiadványokkal és azt kell mondjam, hogy a különféle történetek sokkal jobban össze vannak fonódva mint ahogy azaz elején látszott. Most már egyértelmű, hogy azért a teljes élményért tényleg minél több dolgot el kell olvasni. A fő képregény-sorozat például nagyon sokat hozzáteszi a Rising Stormhoz. Nem arról van szó hogy a képregény nélkül érthetetlen, de aki olvasta a képregényeket az azért nagy pluszt kap a regényhez. De ami nagyon meglepett, hogy például a gyerekeknek készült High Republic Adventures legutóbbi száma végén láttunk valami olyasmit ami baromi fontos a fősorozat szempontjából és amit biztos hogy mindenki látni szeretne, aki olvasta a Jedik Fényét. Mindenesetre óriási élmény igy egymással párhuzamosan olvasgatni őket. Nem tudom hogy sikerült igy összehozni, de egyelőre az összes HR-es sztori remek. A Test of Courage kicsit kilóg mert az csak simán oké volt meg némelyik képregény számnak lehetne szebb a rajzolása de ennyi. Elképesztő ez a projekt. Pláne hogy most falom a Rising Stormot, aminek még csak az elején vagyok (a kb. 15 órás audiobookból eddig úgy két és fél órát hallgattam meg), de már most látszik, hogy a Jedik fényéhez hasonlóan egy instant klasszikusról van szó. A The High Republic Adventures-ben mi volt ez a bizonyos dolog, ami fontos a fősorozat szempontjából? Nem mertem végigolvasni mindig minden véleményt, nehogy spoilerbe fussak, de muszáj lesz több dolgot tudnom, ha indítványozni akarom a minél több THR kiadvány kiadását a kiadómnál. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. 4 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A The High Republic Adventures-ben mi volt ez a bizonyos dolog, ami fontos a fősorozat szempontjából? Nem mertem végigolvasni mindig minden véleményt, nehogy spoilerbe fussak, de muszáj lesz több dolgot tudnom, ha indítványozni akarom a minél több THR kiadvány kiadását a kiadómnál. Míg a Marvel széria inkább a drengirekkel foglalkozik, addig az Adventures széria a másik csoportra, a nihilekre fókuszál, ott is Marchion karaktere az, aki egy küldetést teljesít. Ez a küldetés a The Rising Stormban csúcsosodik ki, különösen a könyv végén. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. 23 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A The High Republic Adventures-ben mi volt ez a bizonyos dolog, ami fontos a fősorozat szempontjából? Nem mertem végigolvasni mindig minden véleményt, nehogy spoilerbe fussak, de muszáj lesz több dolgot tudnom, ha indítványozni akarom a minél több THR kiadvány kiadását a kiadómnál. Összességében ahogy Bence írja az Adventures a Nihilt fejti ki jobban. Annyira, hogy itt láttjuk először a vezetőjük Marchion Ro arcát. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Sziasztok, Ahogy ígértem, kerestem alternatív lehetőséget a novellafordításokat illetően. Indítottam egy blogot, ahova hamarosan felpakolom majd az elkészült novellákat. Eléggé gyerekcipőben jár még a dolog, de majd kiforrja magát. Szívesen veszem, ha benéztek. Köszi. 1 2 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Szuper ötlet, a HR novellákat tuti követni fogom! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. 2 hours ago, kdani20 said: Sziasztok, Ahogy ígértem, kerestem alternatív lehetőséget a novellafordításokat illetően. Indítottam egy blogot, ahova hamarosan felpakolom majd az elkészült novellákat. Eléggé gyerekcipőben jár még a dolog, de majd kiforrja magát. Szívesen veszem, ha benéztek. Köszi. Remek ötlet, olvasni fogom a novellákat ahogy időm engedi és kedvem. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. 3 órával ezelőtt, kdani20 írta: Sziasztok, Ahogy ígértem, kerestem alternatív lehetőséget a novellafordításokat illetően. Indítottam egy blogot, ahova hamarosan felpakolom majd az elkészült novellákat. Eléggé gyerekcipőben jár még a dolog, de majd kiforrja magát. Szívesen veszem, ha benéztek. Köszi. Én már el is olvastam az első fordítást, jó lett! Angolul is menne, de ha így "házhoz hozod", annál nincs jobb. Köszi szépen! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Hozzászólás ideje: 2021. Július 6. Ha lesz időm, akkor elolvasom őket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Ki-kicsoda
Ajánlotta: Ody Mandrell
2 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.