Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Rise Of Skywalker BD/DVD kiadás

Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t? 13 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t?

• Beszerzek egy külföldi kiadást.
    • Megvárom a csodát, bízom a magyar helyzet időveli normalizálódásában.
    • Barkácsolok, lemezt írok, nyomtatok tokkal vonóval ;)
    • Gyönyörűen elfut egy pen drive-ról, megelégszem azzal.
      0
    • Online verziót vásárolok meg.

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, csoli1138 írta:

HD ben szinkronosan fent van a videán az egész film? Ilyet lehet? 

El is indult? Mert nekem nem akar! :D

Szerk.: már megy :D

Épp azon gondolkodtam, hogy lehet lekapom az angolt aztán meglesem elalvás előtt, de akkor már inkább a szinkronos :)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
45 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Nekem nem tűnik annak.

Mondjuk a mozis változat hangja is elég tiszta volt anno annyira, hogy simán el lehetett volna hinni, hogy nem mozis :D

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Yoda József írta:

Mondjuk a mozis változat hangja is elég tiszta volt anno annyira, hogy simán el lehetett volna hinni, hogy nem mozis :D

Én azt nem láttam eddig, amúgy valószínű az van alatta, most értem oda amikor Poe bekapcsolja a zseblámpát a föld alatt Rey fénykard bekapcsolása után és belehallatszott a nevetés.

Hozzászólás ideje:

Csodálkoztam is volna, ha valaki megszerezte volna a hivatalos magyar hangsávot :D lehet az nem is lesz addig, amíg meg nem jelenik a Disney+ itthon, hogyha nem adják ki nálunk semmilyen formában...

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Yoda József írta:

Csodálkoztam is volna, ha valaki megszerezte volna a hivatalos magyar hangsávot :D lehet az nem is lesz addig, amíg meg nem jelenik a Disney+ itthon, hogyha nem adják ki nálunk semmilyen formában...

Én arra gondoltam, hátha van egy SW fan azokban a körökben és jogosan felháborította a tény, hogy nincs forgalmazó a filmre, ezért fellázadt és kidobta a hangsávot :D 

Hozzászólás ideje:

iTunes-on fent lesz magyar szinkronnal. Azt nem írja mikor, csak azt, hogy előrendelő. Lent írja, hogy magyar sztereó.

Szerkesztve: - Wolffe

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez azért jó hír mert akkor valószínűleg lesz fizikai megjelenés is. 

Az Oroszlánkirály is megvehető így, de az se jelent meg DVD-n pedig júliusi film.

Jégvarázs 2-re azt írja az iTunes, hogy megjelenés március 21, az november végi film. Szóval SW még 1 hónap ez alapján.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A cseheknél május 16-ra tolódott a megjelenés. Amcsiknál és az angoloknál maradt az eredetileg tervezett. Közben kijöttek a hazai forgalmazók is az áprilisi tervvel amiben nincs benne a film.

Így hát marad a külföld. Angoloktól érdemes megvenni, ott két fajta slipcover közül lehet választani. Az ára is baráti. 

The Rise of Skywalker BD

Hozzászólás ideje:

Ha áprilisban nem jelenik meg itthon, akkor már tuti, hogy nem is fog később? (pl. májusban)

Szívesen újranézném már, és akkor a külföld a B terv számomra is, de kétszer azért nem vásárolnám meg, pláne magyar specifikáció nélkül egyszer.

Hozzászólás ideje:

Szinkron biztosan nem. De az extrákon lehet magyar felira a hogy eddig is voltak a cseh extra lemezeken. Én most nem fogom a cseh változatot megvenni, mert 3D-ben nem adják ki.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, A pécsi írta:

Szinkron biztosan nem. De az extrákon lehet magyar felira a hogy eddig is voltak a cseh extra lemezeken. Én most nem fogom a cseh változatot megvenni, mert 3D-ben nem adják ki.

Fordítva tökéletes lenne.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, A pécsi írta:

Mondjuk ez azért röhej, hogy az extrákon van magyar felirat a filmen meg nincs. Ez vajon így kinek juthatott eszébe?

Hozzászólás ideje:

Félek azokon is csak azért volt felirat mert mind megjelent nálunk is. De ez nem fog így kétlem, hogy magyar felirat készülne hozzájuk. 

SZERK: most nézem, hogy a cseheknél a kiszállítási díj majdnem annyi mint a maga a lemez. :lol2: Elmehetnek a sunyiba...

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Melyik kiadásokon volt? A filmen is lenne az lenne az igazi.

Mindegyiknél volt az extrákon. Nekem magyar kiadású Disney érás SW BD-ém nincs. Nekem mindegyik cseh. Most az a kérdés, hogy ki kerültünk-e a pixisből? Bár van remény. Amikor a nálunk nem adtak ki Paramount BD-ket, a cseh BD-ken akkor is volt magyar szinkron.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.