Jump to content

The Rise Of Skywalker BD/DVD kiadás

Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t?  

13 members have voted

1. 1. Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t?

• Beszerzek egy külföldi kiadást.
    • Megvárom a csodát, bízom a magyar helyzet időveli normalizálódásában.
    • Barkácsolok, lemezt írok, nyomtatok tokkal vonóval ;)
    • Gyönyörűen elfut egy pen drive-ról, megelégszem azzal.
      0
    • Online verziót vásárolok meg.

Recommended Posts

9 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Nos, ez nagyon jó hír. Jó lenne, ha mégis meg lehetne oldani, hogy magyar szinkronnal is kijöjjön valahol a régióban. Amit aztán lehetne Magyarországon is árusítani. Egyébként a ProVideo mellett nincs is más forgalmazó nálunk?

Csak a házimozis forgalmazást nézve van még a Bontonfilm (Sony, Paramount), Cinemix (Universal), Fantasy Film (válogatott független filmek, már ritkán ad ki), ADS Service (szintén), B-web. Az egyik cseh oldal neve egyébként filmarena.cz. Rákerestem de nem jelzi a magyar vonatkozást a Zsivány Egyes. Biztos van rajta magyar?

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@A pécsi volt a filmen magyar felirat? Mert a szinkron nem érdekel. Megadnád az oldal címét ahonnan lehet rendelni? 

Én innen szoktam rendelni. Ime: https://www.filmarena.cz/ A jobb felső sarokban át lehet angolra váltani az oldalt. Sajnos nagyon csalóka, mert a specifikációknál, a nyelvnél mindíg az angolt és a csehet jelölik meg. Ennek ellenére lehet más nyelv is a lemezen (pl: orosz, vagy magyar), de ez onnan nem fog kiderülni sajnos. Van szűrési lehetőség is de csak régi BD-k (pl. amig nem volt MO-on Paramount film kiadás, addig innen lehetett rendelni, mertannak ellenére a lemezen volt magyar szinkron) fognak előjönni. Szoktak képeket csinálni a BD-k elülső és hátsó borítójáról, arról talán meg lehet lesni a a pontos specifikációkat. 

27 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Épp a Rogue One-t néztem és azon csak cseh és angol van felírva ha jól láttam.

Csináltam egy kis összesítőt a cseh szokásokról:

Ébredő erő: 3D-s 3 lemezes változat: 2D lemezen semmi magyar vonatkozás. Bónusz lemez: Azokon a kisfilmeken amelyek a magyar kiadáson is rajta voltak, azok magyar feliratosak. Az új kisfilmeken, amik a magyar verzión nincsennek rajta, azokon már nincs magyar felirat. A borító megegyezik a brit kiadáséval, egyáltalán nincs feltüntetve semmilyen magyar nyelvre, vagy feliratra való hivatkozás. A kiadó cég megállapíthatalan.

Zsivány Egyes : 3D-s 3 lemezes változat:  2D-s lemez és a bónusz ugyanaz mint a magyar. Választható magyar menű. Nyelv: Román, angol, cseh Bónusz: magyar menű és felirat. A borítón semmilyen magyar vontkozásra való hivatkozás nincs, csak angol, és cseh van megjelölve. Kiadó cég: MagicBox.

Utolsó Jedik: 3D-s 3 lemezes változat: A 2D-s lemezen a nyelv: angol. cseh, orosz . A bonusz lemez ugyanaz mint a magyar kiadás, magyar felirattal. A borítón semmilyen magyar vontkozásra való hivatkozás nincs, csak angol, és cseh van megjelölve. Kiadó cég: MagicBox.

Solo: 3D-s 3 lemezes változat. A 2D-s lemezen a nyelv: angol. cseh, orosz. A bonusz lemez ugyanaz mint a magyar kiadás, magyar felirattal. A borítón semmilyen magyar vontkozásra való hivatkozás nincs, csak angol, és cseh van megjelölve. Kiadó cég: MagicBox.

27 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A filmeken akkor ezek szerint nincs magyar felirat? Mint mondtam engem a szinkron nem érdekel csak a felirat! 

Sajnos nincs magyar felirat egyiken sem kivéve a Rogue One, de az nem játszik. És szerintem a IX részen sem lesz semmi.

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

@A pécsi nem lehetne megkérdezni tőlük mailben, hogy lesz-e magyar felirat a kiadványon?

Itt vannak az elérhetőségeik: +420 775 590 770
(Mon-Fri: 9:00 to 19:00)

info@filmarena.cz                             Mivel én nem vettem meg a magyar BD kiadványokat, én is a "virágbolti" magyar szinkronos mkv-kat nézegetem, de pl. az OT-bűn úgy nézni. Valóban mivel IIV-IX még nagyon új ezért én is szinkronosan nézegetem ezeket..

Én azt a jelenetet nézném már meg jó minőségben, ami azzal kezdődik, hogy "long time ago..." és azzal végződik, hogy "directed by J. J. Abrams". Igazán ferlakhatnák már azt is. :) 

2020. 03. 05. - 22:04, Ody Mandrell írta:

Infóim szerint nincsenek már a Disney jogok a Pro Videonal és nem is lesznek. Talán a az MM bevállalja a kiadást, de egyelőre nagyon képlékeny a dolog. Jelenleg több esély van arra, hogy nem lesz kiadva. 

Teljesen kizárt hogy kiadják.

40 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Van már tervetek, hogy ha nálunk nem jelenik meg akkor honnan fogjátok beszerezni? Az nCore-t leszámítva. Egyébként a csehek még mindig nem válaszoltak a kérdésemre. :angry: 

Reméltem, hogy valaki itt fog ebben útmutatást adni. :)

nCore ki van zárva, nem torrentezek SW filmet, de pl. a Mandaloriant szintén meg fogom vásárolni, amikor meg fog jelenni.

• Like 1
  • Tetszik 2

1 órával korábban, A pécsi írta:

Esetleg a nagy MM-et is meg lehetne kérdezni hátha..... Bár a honlapjukon se híre, se hamva a megjelenésnek.

Jövőhéten érkezni kell a bejelentésnek ha nálunk is lesz, a TLJ esetében március közepén jött a hír a megjelenésről. Nagyon remélem, hogy az MM önerőből is bevállalja, bár erre kevés az esély. 

36 perccel korábban, Brodie írta:

Reméltem, hogy valaki itt fog ebben útmutatást adni. :)

nCore ki van zárva, nem torrentezek SW filmet, de pl. a Mandaloriant szintén meg fogom vásárolni, amikor meg fog jelenni.

Egyetértek. SW-t ha lehet, csak eredeti forrásból. Azt mondom ne adjuk még fel a reményt! 

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Van már tervetek, hogy ha nálunk nem jelenik meg akkor honnan fogjátok beszerezni? Az nCore-t leszámítva. Egyébként a csehek még mindig nem válaszoltak a kérdésemre. :angry: 

Sehonnan. Mivel én sem torrentezek sw-filmet, így nézni sem fogom. Idegen nyelvüt kizárt hogy veszek. Hátha évek múlva megjelenik.

Én még remélem, hogy előbb-utőbb megjelenik magyar szinkronnal is DVD-n. Ha ez elmaradna végleg, akkor példátlan lenne. Önmagában megdöbbentő az a helyzet, hogy az elkövetkezendő években semmilyen Disney film nem jelenik meg nálunk szinkronos DVD-n.

1 órával korábban, Rog írta:

Úgy tűnik, hogy több ewokos részt is felvettek? 

1 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Én bizakodom. Információm nincs, de az az érzésem megoldódik a helyzet. A TFA-nál se nutella volt a palacsintában mégis lett BD-nk.

Bízom az MM-ben.

A próféta szóljon belőled.