Jump to content

The Rise Of Skywalker BD/DVD kiadás

Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t?  

13 members have voted

1. 1. Milyen változatban "teszitek magatokévá" The Rise Of Skywalker-t?

• Beszerzek egy külföldi kiadást.
    • Megvárom a csodát, bízom a magyar helyzet időveli normalizálódásában.
    • Barkácsolok, lemezt írok, nyomtatok tokkal vonóval ;)
    • Gyönyörűen elfut egy pen drive-ról, megelégszem azzal.
      0
    • Online verziót vásárolok meg.

Recommended Posts

A minap olvastam, hogy a film esetleg hosszabb változatban/változatokban is megjelenik majd, akár moziban és főleg a DVD/BD kiadáson.

Azért az a 185 perc végső verzió már majdnem ijesztően hangzik..

Lehet, hogy már beszélgettetek róla, ha igen akkor talán itt lenne a legjobb helyen, és valószínűleg 3-4 hónapon belül meg is jelenik. Ha jól emlékszem április elején lehet már előrendelni itthon is és április utolsó napjaiban vagy május legelején már polcon is lehet!

A kiadás formáiról később teszek be szavazást, ha majd kiviláglik milyenek lesznek itthon. Ti várjátok már otthonra full HD-ban? Ááá..dehogy! ;)

Edited by csoli1138
  • Like 1
  • Tetszik 2

Biztosra veszem, hogy lesz. Persze ez csak olyan Finn-féle "megérzés".

Én meg kell vegyem DVD-n is. Ez van. Kényszerítenek! A hangok.. :D

Remélem lesz BD-steel is itthon, mert ha nem akkor megint mélyre kell nyúlnom a zsebbe, mint a TFA-nál..

1 órával korábban, csoli1138 írta:

Biztosra veszem, hogy lesz. Persze ez csak olyan Finn-féle "megérzés".

Én meg kell vegyem DVD-n is. Ez van. Kényszerítenek! A hangok.. :D

Remélem lesz BD-steel is itthon, mert ha nem akkor megint mélyre kell nyúlnom a zsebbe, mint a TFA-nál..

Steel eddig csak a stories filmeknél volt, szóval ebbe ne reménykedj csoli bácsi. :( 

1 órával korábban, Darth Cupsy írta:

Remélem, dobnak ki egy SAGA pakkot is én inkább arra lennék vevő :D 

Ez még elképzelhető, bár az infók arról szólnak, hogy a teljes SAGA jön majd 4K-n, Skywalker SAGA néven. 

6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Steel eddig csak a stories filmeknél volt, szóval ebbe ne reménykedj csoli bácsi. :(

No, azért nem egészen, mert a TLJ-hez van Hazai kiadású steelem.. Ami azt illeti kettő is..

Akinek kell szóljon! ;)

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Amúgy egyértelmű BD vétel lesz, és persze megint izgulok kicsit, hogy lesz-e nálunk. :)

Ilyeneket ne is írjunk le, mert amilyen a magyar piac, ezek még képesek az utolsó Saga filmet nem kiadni BD-n. :para:

Sajna még mindig ott tarunk hogy nincs a Disney filmeknek házimozis forgalmazója. Tavaly októberben járt le a szerződés, azóta semmi fejlemény. Eleve gáz, hogy Karácsonyig nem tudták megoldani ezt. Én azért még mindig nagyon remélem hogy áprilisig megoldódik a Disney helyzet. A Star Warsnak egyszerűen ki kell jönnie valahogy! Ha nem, az kb. a filmforgalmazás szégyene lesz.

22 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Egyelőre azt se tudom hol lehet rendelni.

Az Amazonon. Amazon exkluzív a 4K-s verzió. Meg lehet majd venni DVD és Blu ray formában is. A 4K-s díszdoboz 27 lemezes lesz. Vélhetően benne lesz a 9 film blu ray verziója is. Az extrákról semmit nem lehet tudni.

31 perccel korábban, mui-ruy írta:

Mondjuk a 4K gyűjtői dobozra a Halálcsillag helyett mehetett volna valami más. A Tatooine, a Jedik, vagy valami "Skywalkeres" dizájn. Van a fórumon amúgy olyan, aki ezt berendeli?

Én értem. Egyértelmű, hogy az OT -val kapcsolatos elemekkel próbálják eladni mind a 9 filmet. Ez a trilógia a legnépszerűbb a rajongoknál. Persze belül azért bemutatják a másik két éra filmjeit képekben remélem.

De ez a kép még az OT-t se idézi meg teljesen. Csak egyetlen egy filmet: az ep.4-et. Tényleg fura választás. Gondolom minimalistára akarták venni a figurát. De akkor már lehetett volna tényleg a Tatooine. Az legalább nem csak egy filmhez kötődik.

17 perccel korábban, A pécsi írta:

Az Amazonon. Amazon exkluzív a 4K-s verzió. Meg lehet majd venni DVD és Blu ray formában is. A 4K-s díszdoboz 27 lemezes lesz. Vélhetően benne lesz a 9 film blu ray verziója is. Az extrákról semmit nem lehet tudni.

A 9 blue-rayt felesleges szerintem belerakni. Nyilván így többet kaszálnak, de ha megveszem 4K-ban tuti nem fogom full hd-ban(BD) nézni. Rádaásul az emberek nagy része már a 9 év alatt megvette a BD változatot. Magyarán újra eladják nekik azt ami már megvan.

17 perccel korábban, Frenkie írta:

A 9 blue-rayt felesleges szerintem belerakni. Nyilván így többet kaszálnak, de ha megveszem 4K-ban tuti nem fogom full hd-ban(BD) nézni. Rádaásul az emberek nagy része már a 9 év alatt megvette a BD változatot. Magyarán újra eladják nekik azt ami már megvan.

Itt többet lehet tudni, de ez is egyenlő a nullával. Ime: https://www.blu-ray.com/movies/Star-Wars-The-Skywalker-Saga-4K-Blu-ray/259357/#Forum  Szerintem a Blu ray belecsomagolása egy 4K-s kiadás mellé ez bevett szokás. Nálunk is így adják, ugyanis az extrák, csak a blu ray-re férnek fől a film mellé, magára a 4K-s filmet tartalmazó lemezre  már nem férnének föl. Ebből pedig az következik, hogy vélhetően a nálunk is kapható volt SAGA kiadás lemezei lesznek benne. Engem a maradék 9 lemez érdekelne, hogy azokon mi lesz? Szerintem a következő lesz a felállás és ez nagyon gáz. Belecsomagolják a prequel trilógia DVD kiadásának 2. extra lemezeit, belecsomagolják az SAGA blu ray kiadás 3 különálló extra lemezét, és belecsomagolják a 7,8,9. rész blu ray kiadásának extra lemezeit. 

Edited by A pécsi

41 perccel korábban, Bomarr írta:

De ez a kép még az OT-t se idézi meg teljesen. Csak egyetlen egy filmet: az ep.4-et. Tényleg fura választás. Gondolom minimalistára akarták venni a figurát. De akkor már lehetett volna tényleg a Tatooine. Az legalább nem csak egy filmhez kötődik.

Biztos nem ez lesz. Hivatalos bejelentés még nincs.

Oké, hogy a droid vezérlő közepe gömb alakú, meg a Hcs után jött egy Hcs 2, Starkiller, miniatűr Hcs technológia, és bolygó pusztító ágyúval felszerelt csillagrombolók... De azért na! Ne a Hcs legyen már az összekötő kapocs a 9 részes Skywalker SAGAban. :)