Ugrás a kommentre

7x05 - Gone With a Trace


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

5. rész - Gone With a Trace / Trace nyomán

 

epguide705.jpg

 

Írta: Dave Filoni, Charles Murray

Rendezte: Saul Ruiz, Kyle Dunlevy

 

Helyszín: Coruscant

 

Szereplők:

AhsokaTano - Ashley Eckstein

Trace Martez - Brigitte Kali

Rafa Martez - Elizabeth Rodriguez

Lokann - Dee Bradley Baker

Pintu Son-El - Bobby Moynihan

 

Történet

A hajdani Jedi padawan, Ahsoka Tano maga mögött hagyva egykori életét leereszkedik Coruscant alsóbb szintjeire. A sors azonban közbeszól egy működési hiba következtében, így Ahsokának alkalma nyílik megismerkedni egy kétes üzleteket folytató testvérpárral.

 

Érdekességek

 

- A történetszál munkálatai 2012-ben kezdődtek, és eredetileg a hatodik évad része lett volna. Amikor az epizódokat újragondolták a Disney+-ra tervezett befejező évadra, komolyabb változtatásokat is eszközöltek. A legfőbb hozzáadott újdonság: a Martez testvérek.
- Rafa Martez egy dizájn lehetőség volt Trace számára, amit JP Balmet művész mutatott be Dave Filoni executive producernek. Bár ez a megjelenés nem lett kiválasztva Trace-hez, az alapjait felhasználva fejezték be Rafa látványtervét.
- Coruscant bolygóvárosa réteges építkezés eredménye, amelyen a legjómódúbb lakosok élnek a felsőbb szinteken, míg az alacsonyabb szintek veszélyes nyomornegyedekké váltak, melyeket alvilági bűnözők irányítanak.
- A Martez testvérek a 1313-as szinten élnek, amely ugyanaz a szint, ahol Ahsoka elrejtőzött, amikor tévesen megvádolták a Jedi Templomban felrobbant bomba elhelyezésével.
- Pintu Son-El ugyanazon idegen fajhoz tartozik, mint Yushyn, a Bányász Céh vezére, akit a Star Wars: Lázadókban láthattunk. A faj látványterve egy fejvadászén alapszik, amit Ralph McQuarrie alkotott meg a Star Wars: A Birodalom visszavághoz.
- Pintu hangja ismerősen hangzott? Ez azért lehet, mert Bobby Moynihan megszólalt a Star Wars: Ellenállásban és a Saturday Night Live-ban is.
- Rafa Martez egy mosodát üzemeltet, amely elrejti a sokkal szégyenteljesebb ügyleteit. A belső térhez a valóvilágbeli mosodák gépeinek Star Wars-beli változtatát hozták létre.
- Nem ez volt az első alkalom, hogy Ahsoka összeakadt egy meghibásodott emelődroiddal Coruscant utcáin. A Star Wars: Forces of Destiny "The Padawan Path" c. részében a még fiatalabb Ahsoka padawan hasonló helyzetbe keveredett.

 

Concept Art galéria

 

1.jpg

Ahsoka

 

2.jpg

Ahsoka speedere

 

3.jpg

Coruscant ipari zónája

 

4.jpg

Coruscant-i javító platform I

 

5.jpg

Coruscant-i javító platform II

 

6.jpg

Rafa mosodája

 

7.jpg

A 1313-as szinten lévő öböl

 

8.jpg

II-es típusú rakomány emelő

 

9.jpg

Trace karakter illusztrációja

 

10.jpg

Ahsoka koncepciós rajz I

 

11.jpg

Ahsoka koncepciós rajz II

 

12.jpg

Öböl koncepció rajz

 

 

Pár kitétel.

 

1. A felirattal kapcsolatban itt találsz információt. Ezt a topikot ne erre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jó kis nyugis rész volt, kellett már egy ilyen, ahol kiszakadunk a háborúból és karaktercentrikusabb a dolog :) Plusz a jedik ezúttal is megkapták a maguk jogos kritikáját a háborúban betöltött szerepüket illetően. Jó volt újra látni Ahsokát, eddig ügyesen leplezte a csajok elől, hogy Jedi :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szomorú dolog volt látni, hogy Ahsoka milyen magányos így egyedül. :( Jól feltalálta magát, és miközben maga is segítségre szorulna, mégis gondja volt másokra, Trace-t is megmentette, mert ő már csak ilyen, de közben körüllengte a gyökértelenség hangulata, amit annyira nem érdemel meg.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

+ Nagyon szépen nézett ki ez a rész IS. Jó lenne, ha úgy gondolnák a Lucasfilmnél, hogy ha még akarnak animációs sorozatot készíteni (kérdés ez?), akkor ezt a szintet csak felfelé hagyhatják el. Inkább legyen kevesebb rész. Én 1997-es rajongó vagyok, számomra ilyen gazdag a Star Wars látványvilága.

+ Az a zene a rész végén, ami a coruscanti Fröccs teraszon szólt, hihetetlenül bejött. Annyira más volt, mint amit mi zenének tartunk, igazi messzi-messzi galaxis érzetem volt.

 

- A két lánynak a dizájnja meglehetősen elütött a TCW-től. Számomra érezhető volt, hogy nem akkoriban lettek kitalálva, hanem "frissebbek".

- Egyelőre el nem tudom képzelni, hogy miről fog még itt szólni 3 rész. Korábban is volt már egy félelmem, hogy a 12 részből valószínűleg "csak" 4 rész lesz agyeldobós. De ez legyen a legnagyobb bajom. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

De jó volt Ahsokát látni. Szegénynek, most már másik családja van, nem az, amiben felnőtt. Más értékrendet követnek, más vágyaik vannak és egyszerűen csak túl akarnak élni. 

 

Mennyire megváltozott az az átlag emberek véleménye a jedikről. Amíg a hábroú előtt a jedik a béke és igazság őrei voltak, a háború végéhez közeledve meg ők testesítették meg a háborút. Pedig, ők is áldozatok voltak, ahogy mindenki, csak éppen ők voltak a frontvonalban. 

 

Észrevettétek, hogy az 1313-as szintre zuhant le? Nekem kissé extravagánsak ezek a nővérek, de hát, csak ott vagyunk a bolygó pénztelenebbik felén, ahol ha ki akarsz valahogy tűnni, a külsőségekben a legkönnyebb. Trace jó szívű csirkefogó, addig a nővére, Rafa már dörzsöltebb, olyan Lando-s benyomást tett rám. 

 

Az animáció gyönyörű, eddig talán a legszebb. A szívei, kamera mozgások, effektek csuda szépek. A megvalósítás csillagos ötös. 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tényleg jó volt újra látni a "kis" Ahsokát. Az nem derült ki, de gondolom magányosan élte hétköznapjait, mint egy számkivetett. Talán ilyen kis kalandokba keveredett, mint amit itt is láttunk. 

Tetszett, hogy nem kérkedett a mivoltával és a tudásával, ellenkezőleg, inkább eltitkolta. Csak a leges-legvégső esetben használta az Erőt. biztos ütős lesz amikor majd kiderül ki is ő valójában.

A kialakult helyzetben szembesülhet azzal, hogy mi az átlagpolgár véleménye a Jedikről. Kicsit olyan ez, mint amikor Mátyás álruhában elvegyült az alattvalói között. Arra már nem egy bizonyítékot adott rá a sorozat, hogy a nép nem igazán szívelte a rendet. Tüntettek is ellenük, szóval Palpatine-nak nem volt nehéz besározni őket. A módszeres agymosás célba ért. Persze ilyenkor mindig felmerül a Rend felelőssége is, de ezt már sok helyen és sokszor átbeszéltük, itt nem melegíteném fel a témát.

Trace és Rafa jól megjelenítették a fentebb említett átlagpolgárokat, szerethető karakterek, főleg Trace.

Az epizód látványa pazar volt, a kis utalás az el nem készült SW játékra (level 1313) külön említést érdemel. Kíváncsi leszek hogyan kapcsolódik be ebbe a szálba Anakin és a Jedi rend. Egyelőre nagyon távol vagyunk tőlük. 

 

Milyen címet adnátok az epizódnak? Kis szójáték is van benne, így bajban vagyok ezzel. Ktome Trace-e nekem nem tetszik.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

40 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Milyen címet adnátok az epizódnak? Kis szójáték is van benne, így bajban vagyok ezzel. Ktome Trace-e nekem nem tetszik.

Nehéz kérdés. A cím azzal játszik, hogy a "gone without a trace" a nyom nélkül lelépve kifejezést jelenti, ami itt igaz, de viszont a Trace nevű leányzó jelenti jelen esetben a nyomot is, amin keresztül ha valaki keresné, megtalálhatná Ahsokát, vagyis mégsem tűnt el nyom nélkül. :D

Így én a Trace nyomán címet javasolnám. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az már a Bad Batch történetszálnál is felmerült bennem, hogy ezek az új epizódok hogyan kapcsolódnak a kánonhoz tekintve, hogy az 5. évad első részét leszámítva onnantól nagyjából a hatodik évad végéig kronológiailag követik egymást az epizódok. Itt most kíváncsi lennék, hogy mennyi idő telt el ahhoz képest, hogy Ahsoka otthagyja az 5. évad végén a Rendet és aztán itt találkoznak Trace karakterével. Ez egy kicsit kontextusba is helyezne a karakter esetleges kálváriáját, hogy mennyire volt magányos, hol találja meg a helyét a galaxisban. Volt egy pillanat, amikor mintha úgy szólt volna ki a jelenetből kicsit, hogy "nem is tudom mit keresek itt"... ez nekem kicsit úgy érződőtt, mintha nem ülepedett volna le még benne a Jedi Rendből való távozásának a döntése, vagy legalábbis annak a súlyából fakadó érzelmi vihar. Persze szólhatott ez pusztán annak a történésnek is, hogy miért van még egyáltalán a Coruscanton. Az mindenesetre biztos, hogy ez már nem az az Ahsoka, akit régebben a sorozatban láthattunk. Olyan mintha kihúzták volna a lába alól a talajt és eddig volt egy nagyjából felépített képe az életéről, hogy merre tart és mit szeretne elérni, most pedig ott van előtte a végtelen szabadság és lehetőség, mégis nem igazán tudja, hogy merre induljon és mihez kezdjen most az életével.

 

Jó felütés ez egy történetszálnak és tekintve, hogy Ahsoka kifejezetten Filone "gyermeke" ezért nem meglepő, hogy akart neki adni egy méltó finálét, az meg elképzelhetetlen anélkül, hogy valahogy felvegyék a történetének a fonalát, amit az 5. évad záróepizódjában olyan végletesnek tűnő módon otthagytak. Ezzel együtt is ez a történetszál a lassabban beinduló építkezés miatt talán tényleg érdekesebb lett volna egy teljes - 22 részes szezonban (talán létezik valahol egy párhuzamos univerzum, ahol nem lőtték le a sorozatot és rendesen végigmentek a betervezett évadok), de mivel a Mandalore ostromának nem lehetett volna úgy nekimenni, hogy nem ismerjük Ahsoka előtörténetét, így ez mindenképpen kellett. Mindezek mellett azért baromi jó volt látni ismét Ahsokát, mégiscsak ő a sorozat elsőszámú szereplője és jó, hogy a története rendes lezárást kapott. A Coruscanti alsó-város visszatérésének is nagyon örültem, korábban már itt-ott bepillantást nyerhettünk a városbolygó eme szektorának a mindennapjaiba, de talán ennyit még nem töltöttünk ezeken az utcákon, mint most ebben az epizódban. 

 

Volt is ennek az egész epizód felépítésnek egyfajta szimbolikája azzal, ahogy Ahsoka fentről a Jediktől, egy sokkal sterilebb, egyben sokkal másabb életmóddal, értékekkel és problémákkal telített világból száll alá (képletesen és gyakorlatilag is) egy ilyen kvázi alvilági szcénába. Ebben benne van a saját életének alámerülése is a tudatos, felépített, megszokott keretek közül esik ki és merül alá egy bizonytalan, ismeretlen, más szabályok szerint működő életbe. A képi megvalósítás is nagyon tetszett, de ebben mindig is erős volt a TCW, de volt az a snitt, amikor Ahsoka áll a platform végén, ahová lezuhant a motorjával és előtte éppen felfelé halad el egy nagyobb hajó sziluettje. Azáltal, hogy ott így ebből fakadóan perspektívába helyezve láthatjuk Ahsoka alakját, ahogy ott egy száll magában áll a hatalmasnak tűnő emelkedő hajótest előterében, annyira kicsinek és gyámoltalannak látszik, ami nagyon jól erősít rá a magányosság érzetére. Aztán a következő képen ahogy azt látjuk, hogy hosszasan felfelé néz a messze a magasba vesző csőben, amibe fentről éppen csak beszűrődnek a felszínről a napsugarak, pedig a vizualizáció eszközeivel egészíti ki azt, amit verbálisan is hallhatunk, hogy "mit is keresek én itt", egyben egy kicsit vissza is tekint a múltba, hogy honnan jött és most hová tart.

 

Maga az epizód előkészítette a terepet egy esetleges későbbi konfliktushoz, ami nővérek között, vagy Rafa és Ahsoka relációjában bontakozhat ki. Azonban, ami számomra sokkal érdekesebb volt, hogy itt most nem csak egy nagyobb, ezáltal meglehetősen arctalan tömeg szemszögéből kaptunk kritikát az egyszerű emberek felől a Jedi Rend irányába. Azon még túl lehet lépni, hogy a propaganda és Palpatine mindent megtett azért, hogy besározza a Jediket és őket tűntesse fel a háború főbűnöseinek, de még ha nem is a Jedik kezdték a háborút, azzal nem tudnak mit kezdeni, amit Trace mondott róluk. Nem olyanok, mint amilyenek a gyerekként hallott történetek lefestik őket (ez lehet egyfajta kiszólás is a PT Jedi ábrázolására, ami nagyon nem olyan volt, mint ahogy sok ortodox OT rajongó elképzelete annak idején a Jedi Rendet) és mintha megfeledkeztek volna róluk. Azt pedig látjuk is, hogy itt lent az alsó szinteken nem úgy működnek a dolgok, ahogy a felszínen és ez még csak egy bolygó. Amíg Jedik egy szép és rendezett palotából próbálják a békét őrizni, addig jóhény szinttel alattuk ilyen viszonyok uralkodnak és láthatóan Ahsoka is nehezen találja a helyét ebben a közegben, de hát nem is ehhez szokott hozzá. Ez amúgy nagyon tetszik a Coruscantban, gyerekkoromban a csillogó felszín és az eget ostromló felhőkarcolók miatt lett a kedvenc bolygóm, de jó néha benézni a felszín alá is, erre ez a szál pedig tökéletesen alkalmas volt.

 

Kezdésnek jó volt, remélem Ahsokát láthatjuk ismét egy kicsit megint abban a mentorszerepben, ami inkább a Rebelsben volt jellemző rá (bár már a TCW youngling szálában is láthattunk hasonlót), noha itt még sokszor Trace mutatta neki az utat, de az látszik rajta, hogy még nagyon naív és tapasztalatlan, így jó, hogy ott van mellette Ahsoka, aki ha kell megvédi, akár még a nővérétől is. Jó volt látni az 1313-as szintet és az alvilágot, a látvány továbbra is pazar (főleg a twi'lek csávó fején néztem, hogy az mennyire jól sikerült, de a két testvér karaktermodellje is nagyon tetszett), egyedül azt sajnálom, hogy már csak 7 rész van hátra.

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, Wilde írta:

Az már a Bad Batch történetszálnál is felmerült bennem, hogy ezek az új epizódok hogyan kapcsolódnak a kánonhoz tekintve, hogy az 5. évad első részét leszámítva onnantól nagyjából a hatodik évad végéig kronológiailag követik egymást az epizódok. Itt most kíváncsi lennék, hogy mennyi idő telt el ahhoz képest, hogy Ahsoka otthagyja az 5. évad végén a Rendet és aztán itt találkoznak Trace karakterével. Ez egy kicsit kontextusba is helyezne a karakter esetleges kálváriáját, hogy mennyire volt magányos, hol találja meg a helyét a galaxisban. Volt egy pillanat, amikor mintha úgy szólt volna ki a jelenetből kicsit, hogy "nem is tudom mit keresek itt"... ez nekem kicsit úgy érződőtt, mintha nem ülepedett volna le még benne a Jedi Rendből való távozásának a döntése, vagy legalábbis annak a súlyából fakadó érzelmi vihar. Persze szólhatott ez pusztán annak a történésnek is, hogy miért van még egyáltalán a Coruscanton. Az mindenesetre biztos, hogy ez már nem az az Ahsoka, akit régebben a sorozatban láthattunk. Olyan mintha kihúzták volna a lába alól a talajt és eddig volt egy nagyjából felépített képe az életéről, hogy merre tart és mit szeretne elérni, most pedig ott van előtte a végtelen szabadság és lehetőség, mégis nem igazán tudja, hogy merre induljon és mihez kezdjen most az életével.

Szerintem 1-2 hónap eltelhetett már a kilépés óta, amitől még érezhette azt Ahsoka, hogy ez az élete üres. És valóban! Ahhoz képest amilyen volumenű dolgokban benne volt, most egy alsó szinten, elszabadult droidokat hajkurászik egyszerű polgárokkal. Ez azért nagy visszalépés. Jelképes ahogy felnéz a fény felé: Ahsoka most gödörben van, és ki kell másznia belőle.

 

1 órával ezelőtt, Wilde írta:

Azon még túl lehet lépni, hogy a propaganda és Palpatine mindent megtett azért, hogy besározza a Jediket és őket tűntesse fel a háború főbűnöseinek, de még ha nem is a Jedik kezdték a háborút, azzal nem tudnak mit kezdeni, amit Trace mondott róluk. Nem olyanok, mint amilyenek a gyerekként hallott történetek lefestik őket (ez lehet egyfajta kiszólás is a PT Jedi ábrázolására, ami nagyon nem olyan volt, mint ahogy sok ortodox OT rajongó elképzelete annak idején a Jedi Rendet) és mintha megfeledkeztek volna róluk. Azt pedig látjuk is, hogy itt lent az alsó szinteken nem úgy működnek a dolgok, ahogy a felszínen és ez még csak egy bolygó. Amíg Jedik egy szép és rendezett palotából próbálják a békét őrizni,

Szerintem itt arra céloz, hogy a Jediket lefoglalja a háborúskodás és elhanyagolják azt ami alapból a dolguk lenne. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem több hónapnak minimum el kellett telnie azóta, hogy Ahsoka elhagyta a Rendet. Egyrészt, láthatóan hosszabbak a lekkui, ami egyértelműen a biológiai fejlődés jele, az pedig nem hetek eredménye. Másrészt, a Bad Batch szálban már várandós volt Padmé, ami arra utal, hogy a 6. évados Clovis-szál óta (ahol nem látszott terhesnek) legalább néhány hónapnak (szerintem kb. fél évnek) el kellett telnie. Azt tudjuk a folytatás kapcsán, hogy

Spoiler

a jelenleg futó szál lényegében folytatódni fog a Mandalore ostromában, ami pedig részben párhuzamosan zajlik majd az Ep3-mmal. Így tippre 6-9 hónappal járhatunk az 5. évad után. 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az első, amit ezzel a résszel kapcsolatban megemlítenék, hogy iszonyú gyönyörű. Az embert szemét kényeztette a neonfényes Coruscant, és rég nem éreztem ilyen megragadónak ezt a bolygót - anno én már untam, de nyilván hozzájárult az élményhez az is, hogy az ep3 óta lényegében csak villanásnyi időre láttuk. A végén a "kis" talponálló pedig egyenes utat talált magának a szívem SW mindennapokat imádó csücskébe. :D De úgy az egész részre ez volt a jellemző. Olyan ez, mint a bulizó passanaiak. Lehet, hogy a Galaxisban dúl a háború, de attól az élet még nem állt meg, pláne nem olyan bolygókon, ahová soha vagy csak ritkán jut el a konfliktus. Coruscant ilyen. Néha robbantanak, néha dorbézol egy toronymagas szörny, de úgy alapvetően nyugi van. És itt bizony milliárdok éldegélenk, sokan nagyon lecsúszottan.

Szinte átéreztem Ahsoka fájdalmát, miközben Trace arról beszélt, hogy a Jedik annyira elfoglaltak a háborúval, hogy a saját portájukon sem tartanak rendet. És azért tényleg, na, ők ott éldegélnek fenn a "tiszta levegőn" a csodálatos, minden luxust megadó palotájukban templomukban, pár ezer méterrel lejjebb meg senyvednek az emberek. Itt is kiütközött az, mennyire eltávolodtak a Jedik a hétköznapi polgároktól, mennyire politikai rendőrök, illetve most már katonák - és ehhez bizony az új trilógia rendesen hozzáadta a magáét, elég csak arra gondolni, amit Ahch-Tón láttunk, vagy arra, hogy Luke is távol maradt a politikától (valószínűleg ezt a hibát helyesen ismerte fel), de az ep9 alapján Rey sem a Coruscanton fog berendezkedni.

 

Ahsoka viszontlátása fura érzés volt a Rebels után. A többieknél nem éreztem így, még Rexnél sem, talán azért, mert a százados esetében azonnal a régi változathoz léptünk vissza, Ahsoka viszont megújult. Új a ruhája, láthatóan kicsit idősebb is, és igen, ahogy @Pildi írta, nagyon elhagyatottnak, gyökértelennek tűnt. Láttuk Ahsokát az eredeti, otthonos közegében, láttuk a már magára talált öreg Ahsokát, de most hirtelen kaptunk egyet, ami a kettő között van. Ez persze nem baj, de hozzá kell szokni a Jedi mivoltát már elrejtő, de a helyzetéhez még nem hozzászokott Ahsokához. Talán arra a változatára emlékeztet a legjobban, ami az Ahsoka című könyvben volt. Persze abban már túl van egy tragéidán, ami itt még előtte áll. De hát a Star Wars sosem a kronológiai egyszerűségéről volt híres. :) 

 

Ami jelen esetben engem is foglalkoztat, az tényleg az, hogy ez hogyan fog bekapcsolódni a nagyobb egészbe. Egyelőre nagyon személyes a dolog és távol áll a klón háborúktól, de hát már láttunk ilyet a TCW-ben. A két új szereplő tetszik, mondom ezt úgy, hogy Trace-szel ellentétben a nővére egyáltalán nem szimpatikus. És ő az a ritka karakter, aki már azelőtt unszimpatikus volt, hogy megszólalt. Valahogy az öltözködése és az egész lénye taszító, de a későbbi viselkedése sem másította meg a véleményemet. De meglátjuk, hová fejlődik.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

13 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

A végén a "kis" talponálló pedig egyenes utat talált magának a szívem SW mindennapokat imádó csücskébe.

Ami engem meglepett ott, az a kis tavacska volt. Azért ott ezt megcsinálni nem lehetett könnyű. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ami engem meglepett ott, az a kis tavacska volt. Azért ott ezt megcsinálni nem lehetett könnyű. :) 

Amikor megpillantottam, benne az merült fel, hogy az csatornavíz. :sick:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 héttel később...

Nagyon tetszett az epizód. Jó volt alámerülni a Coruscant-i forgatagba és ismét betekintést nyerni a hétköznapi, vagy épp lecsúszott emberek életébe. Az EpII-ből is ez volt az egyik kedvenc részem, mikor elszegényedett bipek és lecsúszott humanoidok között keresik Zamot a kocsmában. Na itt is valami hasonló történt. A bináris emelős dolgot elsőre nem tudtam mihez kötni, de aztán láttam a guide-ban, hogy ez egy Forces of Destiny utalás. :clap: 

 

Egyetértek fentebb Brodie-val: a két új lányról sajnos üvöltött, hogy utólag találták ki, nem nagyon illeszkedett nálam a korábban megszokott TCW világba, de ezzel együtt is tetszettek, jól kidolgozott, érdekes karakterek. Ahsoka Erőhasználata pedig libabőrös jelenet volt. Egyébként szegény Stella jutott eszembe, akinek a halálakor nem sikerült segíteni. Trace megúszta, kíváncsi vagyok hova fut ki a dolog majd. 

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Úgy tudom eredetileg fiúk lettek volna a szereplők, őket cserélték le lányokra. 

Nem fiúk, csak egy gyerek lett volna, akinek Nyx volt a neve. Lett volna egy "romantika" közte és Ahsoka között, plusz úgy tudom, hogy egy lusta "Han Solo" volt eredetileg a karakter. Őt váltották le egy testvérpárra.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

7 perccel korábban, Bence1997 írta:

Nyx volt a neve. Lett volna egy "romantika" közte és Ahsoka között,

Még csak az kellett volna. Elég, hogy van egy Lux Bonterink...

Szerintem is jobban jártunk Rafa és Trace párosával. :D Érdekes módon, nekem nem lógnak ki a TCW karakterei közül.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.