Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 23. Hozzászólás ideje: 2020. December 23. 2020. 12. 16. - 22:17, Bence1997 írta: antológia-szerű történetmesélés? Ezzel semmi bajom nem lesz, ha kronológiai sorrendben fogják adni az epizódokat, nem úgy mint TCW elején. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Az antológiának épp az a lényege, hogy nem lineáris, hanem össze-vissza ugrál. Pont, mint a TCW elején. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Hozzászólás ideje: 2020. December 24. De lehet úgy is antológia-szerű, hogy nem ugrál az időben, nem? Csak éppen az epizódok egyedi eseményeire koncentrál, különösebb főszál nélkül. 2 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Attól, hogy antológia még nem feltétlenül kell ugrálnia. Az hogy a külön sztoriszálak nem kapcsolódak egymáshoz szorosan, nem azt jelenti, hogy a részek tuti össze-vissza lesznek leadva Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 24. De nem is mondták, hogy antológia lesz. Sokkal valószínűbb a TCW mintájára a lineáris vezetés és egy nagyobb sztori. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 24. Hozzászólás ideje: 2020. December 24. (szerkesztve) A TCW ugyanúgy antológia maradt az után is, hogy kronológiaikag mentek a részek. Az egyes 3-4 részes történetszálak közül a legtöbb nem kapcsolódott egymáshoz közvetlenül. Vajon mennyi stílusjegyet hagynak meg a TCW-ből? Maradnak vajon a rész eleji bölcsességek és narráció? Szerkesztve: 2020. December 24. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Szerintetek mikor indul a sorozat? Én márciusra tippelem. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintetek mikor indul a sorozat? Én márciusra tippelem. Én is ezt tartom logikus indulási időpontnak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én márciusra tippelem. Én is. Alapból két opcióra tippeltem korábban: 1. A TCW-hez hasonlóan itt is februári premier lesz. 2. Márciusban jön a sorozat. Március 19. -én jön a Falcon and the Winter Soldier, a Wandavision meg legalább 8 részt fog tartalmazni, vagyis utóbbi sorozat olyan március 5. -én finálézna. Március 12. -én jöhet a Bad Batch. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Akkor február vagy március. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Hozzászólás ideje: 2021. Január 3. Vagy egyik se és azt mondják, hogy áprilisban jön és végül kiadják 30. -án, ezzel kb. leutánozva a Mandi októberi elindítását. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Most olvastam, hogy a Bad Batch tiszteletére hoztak létre egy elit osztagot, amelynek a SCAR Squadron nevet adták. Ők szerepeltek ugye a 2015 -ös SW sorozatban. Érdekes lenne ennek az előzményét látni. Vannak hasonlóságok a két alakulat között. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: SCAR Squadron Off de jó volna még látni őket a most futó Star Wars-ban is. Nem tudom te hogy gondolod. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. 9 perccel korábban, Iqvi írta: Off de jó volna még látni őket a most futó Star Wars-ban is. Nem tudom te hogy gondolod. A megfelelő topikban válaszoltam erre. Amúgy a sorozatnál maradva: a februári premier egyre inkább halványodik el. Ha jövő hét végéig nem lesz semmi, akkor tavaszi premier lesz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Én is azt hittem már februárban elkezdődik. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Hozzászólás ideje: 2021. Január 18. Még nincs kizárva. Amúgy a március 12. megint szabadnak tűnik. Azzal, hogy a Wandavision dupla epizóddal kezdett pénteken, a zárórész 5. -én fog jönni, március 19. -én pedig jön a kövi Marvel sorozat. A kettő között nyugodtan elindulhatna a Bad Batch. (ha kiderül a premier, visszatérünk erre a hozzászólásra. ) 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 4. Hozzászólás ideje: 2021. Február 4. Tavasszal érkezik a sorozat. A D23 tavaszi száma a hónap végén fog megjelenni, amelyben szó lesz többek között a The Bad Batch sorozatról. 2 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. A minap olvastam a redditen, hogy valaki elég szépen elemezte a decemberi előzetest. Az elemzésből ezek derültek ki: - Onderon fel fog valószínűleg tűnni a sorozatban. Az okok: egyrészt, Anakin és Obi-wan beszélgetése a TCW 7.09 -ben (ugye Saw Gerrera Fulcrum néven ismert, Onderon ostromáról beszélnek), továbbá az előzetesben látható egy maszkos illető, aki kísértetiesen hasonlít az Onderoni szál lázadóira, hasonló maszkjuk és ruházatuk volt. Továbbá az erdős környezet is stimmel az elemzés szerint. Ezek szerint Lux és Saw felbukkan a sorozatban? - Fennec Pantorán lesz majd látható. - A Saleucami bolygója is felfog elvileg tűnni a sorozatban. Wrecker hasonló sapkát hord, mint Cut, továbbá amikor összeöklöz pár klónt, a háttérben látható növényzet az elemző szerint ugyancsak a Saleucami bolygóra hajaz. - Továbbá van egy jelenet, ahol a Bad Batch tagjai mintha valakit védenének. Ez egy nagyon abszurd teória az elemző részéről, de úgy hiszi, hogy Korkie az a bizonyos védelmezett. A Bo-Katanos pletyka ennek talán valamennyi táptalajt ad, de inkább fogadjátok egy adag sóval ezt a részét. A héten jön a D23 magazin, benne egy sneak peek -el Dee Bradley Bakerrel. Esélyes, hogy akkor a héten végre felfedik a premierdátumot, de könnyen lehet, hogy ezt már csak tavasszal tudjuk meg. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. Tavasszal már kezdődik a sorozat, szerintem a héten beindulhat a marketing. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. Akár. Bár lehet tartják a kb. 1 hónapos trendet, miszerint a premier előtt egy hónappal kiadják az előzetest/posztert és felfedik a premierdátumot. A TCW-nél ez volt. Mivel márciusban mostmár szinte biztos, hogy nem jön a sorozat, ezért marad április és május. Én azt tudom elképzelni, hogy a héten talán felfedik a dátumot és jövőhéten érkezik a fő trailer. Az epizódszámra kíváncsi vagyok. Vajon 12 rész lesz vagy kicsivel több? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 22. Szerintem március 26-án lesz a premier. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Február 23. Hozzászólás ideje: 2021. Február 23. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem március 26-án lesz a premier. A próféta szóljon belőled. Na ne az, aki a Kiválasztott próféciáját mondta, mert azt lehet, hogy félre lehet értelmezni. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 23. Hozzászólás ideje: 2021. Február 23. 15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem március 26-án lesz a premier. Na jó, de melyik év március 26.-án? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Fogadjátok egy adag sóval, de lehet május 4. -én kezdődik a sorozat. (forrás: Collider) 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: Fogadjátok egy adag sóval, de lehet május 4. -én kezdődik a sorozat. (forrás: Collider) Győjjön már! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 20 perccel korábban, cyrano írta: Győjjön már! Ííígy van! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. (szerkesztve) Vajon mennyire lesz a TCW-hez hasonló stílusú? Az animáció teljesen ugyanaz, de vajon a külsőségek (rész eleji bölcsesség, narrálás) maradnak-e? Én úgy képzelem, hogy igen, elvégre ez amolyan "spiritual sequel"-nek, vagy "thematic sequel"-nek tűnik. Egyébként adja magát, hogy 1 évvel azután kezdődjön, hogy a TCW véget ért. Szerkesztve: 2021. Február 24. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Ez érdekes kérdés. Esélyes, hogy kvázi ugyanolyan lesz, mint a TCW: narrálás, bölcsesség, esetleg antológia-jelleg? Meglátjuk. Mindenesetre várom a DBB-es interjút, hátha megoszt majd néhány információt. Dátumnak megfelelő, hiszen SW nap mellett évforduló is, ugye ekkor ért véget a TCW. A márciusi kezdésről én már az előző héten lemondtam. A Disney márciusi katalógusában nem szerepelt a Bad Batch. Kiadtak egy márciusra vonatkozó másfél perces előzetest, ahol pl. a Falcon and the Winter Soldier szerepelt (premier március 19.), de a BB nem. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Május 4, hivatalos! https://www.instagram.com/p/CLrwr4Jhnd-/?igshid=lrmie3vqgyqf 1 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.