Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: Március 28. Köszi csoli! Már vártam! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 28. Hozzászólás ideje: Március 28. Ahogy az évad első felébe, úgy a másodikba is bepillantást nyerhettek egyes újságírók (az évadzáró kivételével). Itt van egy vélemény róla: "Megnéztem az utolsó évad második felét (kivéve az évadzárót). Ez a legsötétebb, legérzelmesebb, és legerősebb történet az eddigi Star Wars animációs sorozatok mezőnyét tekintve. Biztos vagyok benne, hogy a vége mindannyiunk lelkét össze fogja törni valamilyen szinten. Minden szál odavezet" 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: Március 28. (szerkesztve) Nem akaroooom! Szerkesztve: Március 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: Március 28. @Yoda József erre gondoltál? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 28. Hozzászólás ideje: Március 28. (szerkesztve) Nem, egy másikat fordítottam le Szerkesztve: Március 28. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: Március 28. Nagyon erős hype ez. Eddig se volt gyenge pontja az évadnak de akkor mi lehet még itt? Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 28. Hozzászólás ideje: Március 28. Hát, ha a kövi 2 rész cimét nézem, akkor igy látatlanban, vagy Wolffe, vagy Crosshair lesz a középpontban. Identity Crisis(Identitás válság), és a Point of no return(Pont ahonnan nincs visszaút, vagy visszatérés). Biztos baromi érdekes részek lesznek, igy húsvét után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: Március 28. Pabu ostroma lesz. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Pabu ostroma lesz. Lehetséges, viszont az Identitás válság, az szóba jöhet Wolffe esetében is meg Crosshair esetében is. Ha Wolffe lesz az, akkor az ő válsága a Birodalomhoz való eddigi hűség totális megkérdőjelezése. Ha Crosshair esetében értendő, akkor valami sötétebb dolog lehet. Talán a CX átképzése közbeni traumái jöhetnek vissza, de sokkal komolyabban mint amit eddig láttunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: Március 29. 41 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Lehetséges, viszont az Identitás válság, az szóba jöhet Wolffe esetében is meg Crosshair esetében is. Meg Omega esetében is. Crosshair szerintem már túl van ezen. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. Jó pár rész óta hanyagolva van Hemlock, Nala Se és a Tantiss-hegy (érthető okokból persze, hiszen a csapat egyesült), remélem ez a szál már a jövő héten visszatér. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. Én is remélem, hogy visszatérünk még a Tantissra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: Március 29. 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Jó pár rész óta hanyagolva van Hemlock, Nala Se és a Tantiss-hegy (érthető okokból persze, hiszen a csapat egyesült), remélem ez a szál már a jövő héten visszatér. Ne várd annyira őket. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. Holnap dupla ugye? akkor már nem is lesz olyan sok hátra! Biztos nem véletlenül adnak két részt. Én nagyon várom! 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: Április 2. Én is tűkön ülök! Nagyon izgalmas lesz, várom a twitter kedvcsinálót. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én is tűkön ülök! Nagyon izgalmas lesz, várom a twitter kedvcsinálót. Én nem bánnám, ha egy db twitter poszt se lenne a részek előtt. Legyünk totálisan vakok! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. Nem is tudtam, hogy holnap duplarész jön... akkor készülni kell szíverősítővel. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: Április 2. Unicumra gondolsz? 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. Hát ezt buktam, mert "apa kezdődik" xD Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. Én se tudtam hogy kettő rész lesz. Soha rosszabb infót. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Április 2. Hozzászólás ideje: Április 2. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Unicumra gondolsz? Hát kinek mi... nekem csak a Puffin lekvár adhat energiát és mindent lebíró akaratot. Van aki a tejet szereti: 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: Április 2. Egyre érdekesebb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: Április 3. 2024. 03. 28. - 23:25, Cpt. Rex írta: Hát, ha a kövi 2 rész cimét nézem, akkor igy látatlanban, vagy Wolffe, vagy Crosshair lesz a középpontban. Nem nyert. Amúgy szuper részek voltak! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 3. Hozzászólás ideje: Április 3. (szerkesztve) Ezekkel a részekkel ráfordultunk a végjátékra. Szerkesztve: Április 3. - Bence1997 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 3. Hozzászólás ideje: Április 3. A Kiner testvérek a Convor Call vendégei voltak és ott hangzott el az egyik testvértől, hogy a sorozat utolsó epizódjának forgatókönyvét a tavalyi Celebration idején körmölték. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Április 3. Hozzászólás ideje: Április 3. Mindkét epizód számomra megerősítette azt a benyomásomat, hogy a Bad Batch - az Andor után - összességében az egyik legkomolyabb és legnyomasztóbb hangvételű SW produktum a Disney érában. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 4. Hozzászólás ideje: Április 4. Sorozatjunkie-ról: A 02.25-ével végződő héten a Nielsen mérései szerint (USA, tévékészülék, repr. minta, percszám) a Disney+ legnézettebb saját sorozatai: Star Wars: The Bad Batch (35 rész) – 167M, Percy Jackson & The Olympians (8) – 96M, Loki (12) – 47M, Ahsoka (8) – 40M, The Mandalorian (25) – 35M, What If…? (18) – 23M, Echo (5) – 21M, 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: Április 4. A top5-ben 3 SW sorozat. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Április 4. Hozzászólás ideje: Április 4. Képek a duplához, holnap, vagy szombaton. Nem vagyok otthon, bocsi. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.