Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 2021. 10. 10. - 15:33, Ody Mandrell írta: A rajzfilm az a Pom-Pom meg a Vuk. Ezt szerintem nevezhetjük animációs filmnek, megilleti. És azt hiszed érdekel engem a kötözködésed? Annak hívom, aminek nekem tetszik. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Annak hívd ami, ne annak ami sose volt. Amúgy nem kötözködök, csak irritál már a sok hülyeség. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Nos, engem meg az irritál, hogy egyesek megpróbálják megszabni, mit gondoljak, vagy mit minek nevezzek. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Mi bajotok van most? Eddig nem voltatok ennyire zsörtösek egymással. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Ha ilyen hangnemben "oktatnak ki", akkor mindig keményen szoktam visszavágni. Ez világéletemben így volt és így is marad. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Szerintem látható mi a probléma. Szerinted ez rajzfilm? Revan ilyen hangnemben? Akkor téged még nem osztottak ki igazán keményen. Mert az nem ilyen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Animációs film Szóval a rajzfilm olyan animációs film, amit rajzolnak. Eme esetben számítógépes grafikával. A Sebaj Tóbiás ia animációs fim, csak gyurmával. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 8 perccel korábban, gafz írta: Szóval a rajzfilm olyan animációs film, amit rajzolnak. Eme esetben számítógépes grafikával. 3D-s számítógépes animációval készült alkotás. Ott van a végén. Mert ez ilyen. A 2D-s sima rajzfilm az nem ez a kategória. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Akár tetszik akár nem, definíció szerint ez is rajzfilm. Ami egyáltalán nem egy degradáló kifejezés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Az anime mint műfaj is rajzfilmnek számit. Japán animációs rajzfilm. Hiába CGI elemeket tartalmaz több anime is, akkor is rajzfilmnek nevezik. Viszont ha az animét mesének hivja valaki, az sértő a műfajra nézve! I have spoken! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Rajzfilm vs. Animációs film, kérem tegyék meg tétjeiket 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Az én tétem: minden rajzfilm animációs film, de nem minden animációs film rajzfilm. A Bad Batch olyan animációs film, ami nem rajzfilm. Nincs benne rajz. Ez nem értékitélet. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Ha ilyen hangnemben "oktatnak ki", akkor mindig keményen szoktam visszavágni. Ez világéletemben így volt és így is marad. Ha te azt gondolod, amit akarsz, és annak hívsz valamit, aminek akarsz, nem gondolod, hogy azt is el kéne fogadni, hogy vannak, akik máshogy gondolják vagy mondják? Ody nem írt semmi bántót, csak annyit írt, hogy "szerinte nevezhetjük így". Szerinte!!!! Ez ugyanúgy egy vélemény volt, mint a te megnyilvánulásaid. Nem azt írta, hogy nevezd így, gondold úgy, szóval most inkább te kezdtél el kötözködni. Amúgy viccesek tőled ezek a "ne mondja meg senki, mit mondja és gondolak", miközben te meg elég keményen el tudod utasítani mindenki más gondolatait és szavait, ha azok nem egyeznek a tiéddel. Ez kölcsönös ám. Ha te megköveteled, hogy elfogadjuk azt, hogy ladiknak hívod az óceánjárót, akkor te is fogadd el, ha valaki ezt nem fogadja el, mert szerinte az óceánjáró és illik úgy hívni. A véleményed nem elfogadása is véleménynyilvánítás, amit el kell fogadnod, ha te is ugyanezt követled meg másoktól. Amúgy szerintem sem rajzfilm, hanem animációs sorozat. A rajz és az animáció vizuális alkotási formák, de nem ugyanazok, nem szinonímáik egymásnak. Ahogy a könyvírás és a képregénykészítés sem ugyanaz, hiába közös pontja mindkettőnek az írás. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 2. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Bár nem ide tartozik, de hátha beszélnek a TBB 2. évadjáról is, még ha trailert nem is mutatnak. Koncepció már biztos van+ epizódok irása is talán készen van. Nem tudjuk mikor kezdték el a 2. évad készitését. Oh, abban most szinte biztos vagyok, hogy valamiféle teaser lesz a 2. évadhoz. Lassan 3 hónapja véget ért az első évad, a következő meg jövő évben jön. Hogy mikor, az jó kérdés. Márciusban? Májusban? Nyáron? Az első évad május elején kezdett, de mi már decemberben kaptunk előzetest hozzá. Szerintem a java animálás alatt van, az epizódok megírása bőven meg van már, mitöbb, ha lesz 3. évad, akkor jelenleg azt körmölhetik. Szerkesztve: 2021. November 2. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 3. Ha lesz harmadik évad akkor már javában írják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 10. Disneylandnél volt valaki és ott vette észre az alábbi posztert. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 14. Nem hogy a TBB nem kapott semmit se ezen a D+ valamin, hanem úgy átlagban az SW se nagyon. Egy kicsit azért kiábránditó ez.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Idén kaphatunk-e még valami infót, vagy teaser-t esetleg, a 2. évadról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. 9 minutes ago, Cpt. Rex said: Idén kaphatunk-e még valami infót, vagy teaser-t esetleg, a 2. évadról? Nem valószínű. Most minden a The Book of Boba Fett körül forog, az jön leghamarabb a sorozatok közül. Szerintem a Bad Batch 2.évadáról leghamarabb a Boba után kapunk majd valamit. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. (szerkesztve) Érdekes. SW Insider legújabb számából. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jelentik be. Amúgy pletykálják azt is, hogy ketté lesz szedve az évad, de Jordan szerint lesz átfedés a Kenobi és eközött. Szerkesztve: 2022. Január 19. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Jordan Maison szerint lesz egy időszak, amikor párhuzamosan fog menni a Kenobival 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Lehet össze fognak akkor futni Kenobival. Az is érdekes adalék lenne, hogyan reagálna Kenobi a BB-re mint klónokra, mikor nem olyan rég Codyék még a falról lőtték le. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. A vetítés lesz párhuzamos vagy a történet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. A vetítés. Viszont lehet, hogy kettészedik az évadot és csak az első felét kapjuk meg, majd a Kenobi után jön a sorozat második fele. Én ennek örülnék, persze kérdés, hogy akarják-e más napra rakni a Bad Batch részeit, mert akkor felőlem jöhet a párhuzamos vetítés, csak legyen két külön napon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. A vetítés lenne párhuzamos Maison szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Az szerintem baklövés lenne. A Kenobi mellett a TBB labdába se rúgna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Én amondó vagyok, hogy vagy kettészedik az évadot és így mindegyiknek megvan a maga ideje, vagy két külön napra tennék a sorozatokat, a Kenobi mehet nyugodtan szerdán, a BB meg újra péntekenként jönne, ezzel akár két napot is nyerne a Disney. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Ez így már valamivel jobb lenne. A tökéletes állapotban egymás után jönnének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 19. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Érdekes. SW Insider legújabb számából. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jelentik be. Amúgy pletykálják azt is, hogy ketté lesz szedve az évad, de Jordan szerint lesz átfedés a Kenobi és eközött. "I was hoping for Kenobi. Why are YOU here?" Egyébként belegondolva, ha párhuzamosan futna a kettő, akkor év végére simán beférne a Mando 3. évada is Szerkesztve: 2022. Január 19. - Yoda József 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 20. 2022. 01. 19. - 10:02, Ody Mandrell írta: Az szerintem baklövés lenne. A Kenobi mellett a TBB labdába se rúgna. Ez igy egy kicsit erős kijelentés. Még semmit sem tudunk a TBB 2. évadjáról, szó szerint semmit. Ilyenkor már rég kint volt egy hosszabb kedvcsináló az 1. évadról, de szerintem február végéig semmit sem fognak mutatni a 2. évadból, sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.