NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Hogy van rá időd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Évek alatt ez nem olyan sok, csak annak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 22. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Egy word fájl van a gépen, amibe írom. Fanatikus.. Hú a PT filmjei vannak nálam ilyen magasságokban, de az ST sehol sincs. A végtagjaim ujjai szerintem elegek hozzájuk részenként sajnos.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Simon Zoli elkészült a trilógia posztersorozata sequel részével. Fantasztikusak lettek! Nekem a három sorozat közül máris ez lett e kedvencem. 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Lélegzetelállítóan szépek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 24. Bizony! Itt is van rengeteg rejtett szimbólum, amit ki lehet vesézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 25. Zoli saját topikjában az egész sorozat koncepciójáról is lehet olvasni. https://swsaga.hu/topic/186-általános-információk/?do=findComment&comment=494488r Együtt a 9 poszter fantasztikus igazán! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 19. 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Június 23. Ez kész... OT remake. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 4. @Dzséjt melyik rész jött be a legjobban az ST-ből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 4. (szerkesztve) 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Dzséjt melyik rész jött be a legjobban az ST-ből? Tartja magát az ep8, egyszerűen lenyűgöz és mindig teljesen magával ragad. Nem tudok betelni vele. Aztán jön a sorban az ep9 és végül az ep7. Szerk.: ami viszont nagyon bejött most, hogy hányszor jutott eszembe a filmek nézése közben az Obi-Wan Kenobi. Leiával és Kylóval kapcsolatban több ízben is felrémlettek jelenetek, de most az Obi-Wan/Luke párhuzamot is sokkal erősebbnek éreztem annak hála, hogy Kenobi immár bocsánatot kér a tanítványától, ahogy Luke is. Szerkesztve: 2022. Szeptember 4. - Dzséjt 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. (szerkesztve) A TROS (106) nézésbe közben sokszor eszembe jutott az Andor. Régóta nem néztem SAGA filmet, így most el tudtam helyezni az új sorozatot a nagy egészben. Zseniális! Pont azt adja, ami eddig nem is tudtam, hogy hiányzott: a kis emberek szemszögét, szenvedését. Rendben van, hogy ezt a témát érintették az animációs sorozatok is Sumar úr és tsai személyében, de szerintem abban egyetérthetünk, hogy igazán nagy mélyítést e tekintetben az Andor végez. És mennyire kellet ez! A film végén ezerszer jobban átérezhető miért is jött több tízezer hajó a galaxisból Palpatine ellen, hisz láttuk mit tettek annak idején. Az Andor hatalmas súlyt adott a Star Wars univerzumnak. Egy kapocs a felső és az alsó szint között. Ezáltal sokkal jobban átérezhető a főhősök küzdelme, mert tudjuk miért harcolnak. Láttuk a Birodalom kegyetlenségeit, ezért át tudjuk érezni a harc fontosságát. Fantasztikus az egész! Nagyon remélem, hogy ez a kreatív csapat még nagyon sokáig igazgatja majd az SW-t. Egyszerűen szükségünk van rájuk! Bele se merek gondolni, hogy mit fognak csinálni a sequel érával. Csak azt tudom, hogy ezt mindennél jobban várom! Szerkesztve: 2022. Október 29. - Ody Mandrell 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Március 20. (szerkesztve) Korabeli összeállítás a klasszikus filmek bemutatójáról. Szerkesztve: 2023. Március 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 21. Május 4-én SW SAGA maraton lesz a (amcsi) mozikban! https://www.starwars.com/news/skywalker-saga-marathon 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 22. Kezdet és vég. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 22. Ez amúgy tök jó, hogy ezek szerint Rey egy régi, a Jedi Rend végnapjai előtti dologra tér vissza a sárga kardjával. Jelzés értékű a jövőre nézve. Érdkekes, hogy a PT idejére a sárga kardok használata lekorlátozódott a templomőrségre. Vajon ennek mi lehet az oka in-universe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.