Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Oké, ez gyors volt. Itt a sorozat posztere!!! Spoileres, ezért ne nézzetek a twitteres felületre az oldalon, csak aki látta a mai epizódot!!! Spoiler 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. (szerkesztve) Jövő kedden Amerika-szerte a nagyképernyőre viszik az 5. epizódot! Néhány város ki van jelölve, ahol megtekinthető lesz majd a következő rész. Szerkesztve: 2023. Szeptember 6. - Bence1997 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Igen van irányítószám kereső is, de sajna úgy tűnik Pécsen nem vetítenek... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Moziba lehet nézni? Mit nem adnék egy ilyenért. Ez biztos nagy durranás lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Még régebben olvastam valahol, hogy a Disney vezetői el voltak ragadtatva Filoni munkájától - már ami az egész sorozatot illeti. Lehet emiatt kapott egy filmet? (pusztán spekulálok) Ha még azt is hozzáveszem, hogy Rosario kedvenc epizódja az ötödik epizód... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Az eddigiek alapján nekem is nagyon bejön a sori. A részek sorrendje nálam 4-3-2-1. A nézését nem igazán kapkodom el. Az első két részhez a megjelenésük hetének szombatján míg a másik kettőhöz ma délután lett kedvem. Talán a kövi részt a megjelenésének napján vagy másnapján fogom letudni. Annyi előnye legalább van ennek a kedvetlenkedésnek hogy egyáltalán nem izgat hogy hét vagy több napot kell várnom mire sort kerítek a folytatásra. Mondjuk az erős túlzás hogy várom mert egyáltalán nem várom. Nálam már az is nagy szó hogy egyáltalán nézem annak ellenére hogy jó ideje elég kicsi kedvem van bármit is normálisan megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Oké, ez gyors volt. Itt a sorozat posztere!!! Spoileres, ezért ne nézzetek a twitteres felületre az oldalon, csak aki látta a mai epizódot!!! Spoileres tartalom megtekintése Köszi, hogy beraktad, de nem dőltrm el tőle. Sima iparosmunka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Nem csak amcsiban lesz vetítés, hanem világszerte. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. (szerkesztve) 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem csak amcsiban lesz vetítés, hanem világszerte. Itt van az oldal, ahol le lehet foglalni a helyeket. Viszont ezek csak és kizárólag Amerikában vannak. Nem tudom, hogy ez a videó mit ért "világszerte" alatt, mert máshol nem tudni ilyesmiről, csak az amcsiknál lesz. szerk.: Hupsz, közben látom, hogy be kell írni egy irányítószámot. Viszont akármit írok be - próbáltam angolt is keresni - hibát írt ki az oldal. szerk2.: Közben olvasom a SWNN oldalán, hogy az Empire magazin Londonban is tervez egy hasonló vetítést. Ottani idő szerint este 10 órakor. Idézet az Empire magazintól: Szeptember 12-én, kedden egy központi londoni helyszínen rendezzük meg az 5. epizód #Ahsoka évadközbeni vetítését, amely a sorozat eddigi legnagyobb szabású epizódja lesz! Szerkesztve: 2023. Szeptember 6. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem csak amcsiban lesz vetítés, hanem világszerte "AMC Theaters" - tudtommal Mo-n nincs ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Akkor mi kiesünk ebből. Viszont már kedden bemutatják, szóval le kell majd kapcsolni a netet. Viszont ha az ötödik részt moziba merik küldeni, biztos nagy durranás lesz. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. A tíz amcsi előadásból nyolc máris sold out. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 6. 2022. 12. 15. - 20:38, Bence1997 írta: MSW újabb információkat közölt. Állítása szerint az infók igazoltak. Az infók a következők: Spoileres tartalom megtekintése - A forgatás során Ahsoka Tanónak különböző kódnevei voltak a története különböző korszakaihoz, és különböző színészeket használtak az egyes pillanatokhoz. - A Világok közötti világon keresztül bepillantást nyerhetünk Ahsoka Tano életébe más időkben és korszakokban. Van egy verzió Ahsoka késő tizenéves korából, egy másik, meg nem nevezett korból (lehet, hogy a jelenkori Ahsoka lesz a narratíva szempontjából), és végül a Lázadók utolsó pillanatában látott verzió a fehér köpenyében. - Darth Vader: forrásai megerősítették, hogy Ahsoka többféleképpen fog harcolni "Darth Vaderrel" (Vader a sötét oldal Anakinja, nem feltétlenül a Vader-jelmezt értik), és Hayden Christensennek is szüksége volt némi felkészülésre a sorozat egyik jelenetéhez, mert a képernyőn újra látni fogjuk az arcát, ugyanabban a jelmezben, amit a Sithek bosszújában viselt, a Mustafar bolygóján. - Ahsoka életének számos lehetséges kimenetelét láthatjuk majd, és azt, hogy lényegében mindezek, mindegy, hogy mik, mind egy adott pillanathoz vezetnek a történetében. Ha Ahsoka visszatért volna a Jedi Rendhez, akkor ő lenne az, aki Darth Vaderrel harcolna Mustafaron, és neki lenne a "I have the high ground" pillanata, nem pedig Obi-Wannak, mert a történteknek meg kellett történniük, hogy Tano eljusson oda, ahová neki és a Skywalkereknek kellett jutni. Azt is meg tudja erősíteni, hogy Hayden Christensen harci jeleneteket forgatott a Klónok háborúja Ahsokájával. - A World Between Worlds révén úgy tűnik, hogy a jelenkori Ahsoka megtudja, hogy Anakin Skywalkernek az volt a sorsa, hogy azt az utat válassza, amit tett, és mi, a nézők láthatjuk majd ezeknek a végkifejleteknek az aspektusait, és néhányban láthatjuk az élőszereplős Klónháború-korabeli Ahsoka Tanót, akit egy új színész alakít, aki párbajozik egykori Jedi-mesterével, Obi-Wan Kenobi helyére lépve ebben a soha meg nem történt valóságban. Hogy tisztázzuk, ezek csak bepillantások vagy kisebb szekvenciák, és Dawson fogja játszani Ahsokát a történet nagy részében. - Ahsoka más látomásokat is látni fog ezekben a jelenetekben. Ha Ahsoka megölte volna Thrawnt, és Ezra Bridgernek nem kellett volna használnia a Purrgilt, Ahsoka sorsa ugyanaz maradt volna. Úgy tűnik, hogy Tano számára az a lecke, hogy nem tudja megváltoztatni a sorsát, hanem el kell fogadnia azt. Ezek az infók nagyon érdekesek az új rész ismeretében. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. (szerkesztve) A sorozat jelenleg hasít, az alábbi linken jól látni, hogy amióta a sorozat elstartolt, folyamatosan az első helyen volt népszerűséget nézve, egy kis megingása volt, amikor a One Piece anime adaptáció előző héten kikerült a Netflixre. Viszont ezt eltekintve magasan kimagaslik, a twitteren is bekerül legtöbbször a trendek közé, stb. https://televisionstats.com/s/ahsoka Szerkesztve: 2023. Szeptember 7. - Bence1997 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
cyrano Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 8. Szóval, nagyon vártam Ahsokát, de aztán ahogy telt-múlt az idő, érdeklődésem vesztettem. Bizonyos szemszögből nézve csömöröm lett az SW-től. Elfordultam tőle, más kötött le és az is volt olyan izgalmas éa érdekes. Így bele sem kezdtem a sorozatba. A hurráoptimizmus semmilyen formában nem jelentkezett és teljesen közönyössé váltam iránta. Pedig a karaktert imádtam. Imádtam a TCW-ben, imádtam a Rebelsben. Aztán a minap, szerdán feldobta a Disney+ ismét. Mostanában a Disney+-on X-Aktákat néztem, mondhatni nagy örömmel. Csak ezért jártam fel. Szóval, megint feldobta az Ahsokát. Ha már ott volt, ledaráltam az addigi 4 részt. Őőőőőő.... Filoni, b+. Sikerült a parázsból tüzet csinálnod. :O Mit műveltél te állat??? Ez a sorozat a 100%-ból teljesített 110%-ot. Mr. Kiner, a zenéid fantasztikusak! Hibetetlen, hogy mit tettek le az asztalra. Szóval, szerda óta keresem az állam. Többet nem is írok, mert mindent leírtatok, amit én is akartam. ❤️ 4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. (szerkesztve) Akinek megvan a nemrég kiadott spoileres poszter HD!! háttérkép verzióban az lécci ne tartsa meg magának. Spoiler Szerkesztve: 2023. Szeptember 9. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. (szerkesztve) Volt pár SW sorozat az évek alatt, de ekkora várakozást még egy rész előtt se éreztem. Annyira jól lett felépítve a sztori, hogy az ötödik rész valószínűleg transzendenciális élmény lesz. Ejj de megnézném moziban! Szerkesztve: 2023. Szeptember 9. - Ody Mandrell 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. Én utoljára akkor voltam ilyen izgatott, amikor a Kenobit vártuk. Én egy nagyon speciális részre számítok, az Empire magazin fentebb az évad legnagyszabásúbb epizódjának írja le, a tény pedig, hogy moziba küldik az amcsiknál... bárcsak mi is ott ülhetnénk. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. 20 perccel korábban, Bence1997 írta: az Empire magazin fentebb az évad legnagyszabásúbb epizódjának írja le, Hol is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hol is? Itt: 2023. 09. 06. - 20:58, Bence1997 írta: ... Idézet az Empire magazintól: Szeptember 12-én, kedden egy központi londoni helyszínen rendezzük meg az 5. epizód #Ahsoka évadközbeni vetítését, amely a sorozat eddigi legnagyobb szabású epizódja lesz! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 9. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Volt pár SW sorozat az évek alatt, de ekkora várakozást még egy rész előtt se éreztem. Annyira jól lett felépítve a sztori, hogy az ötödik rész valószínűleg transzendenciális élmény lesz. És ez még nem az évadzáró! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 10. Igen, jogos a felvetés, hogy mitől ekkora patron az 5-ös?! Hisz továbbmegy a sztori. Teljesen kusza érzés. Hatalmasra nőnek az elváràsaim, közben be kell valljam azt se tudom mit is várok. Már csak 3 nap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 10. 3 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 10. Csak most látom, hogy ez festmény/digital art. De jó lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Ez igazán szívmelengető! 4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Megelőztél, épp most akartam linkelni ^^ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Ezen a képen Ivana nagyon emlékeztet Tim Burton halott menyasszonyára. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Az MSW szerint a sorozat vége: Spoiler Not everyone makes it home from the other galaxy. Although Ezra is most likely returning home. Sabine or Ahsoka are up in the air as to which one does not.Its not clarified if they are killed or just left behind. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Jön a végefőcím, nem is kellet lenyitnom a spoilert. Elég kiszámítható... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.