Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Helyi idő szerint 4 óra az most hajnali négy, vagy délután négy lesz? Ott van az előzetes topikjában: 16 óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 6 perccel korábban, Dzséjt írta: Ugyanakkor egyelőre a leginkább az érdekel, hogyan fogja mindez előkészíteni azt, amit az ep1-ben látunk. Talán az is lehet megtudjuk, "hogyan járt Darth Plagueis, a Bölcs" It's not a story the Jedi would tell you Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. De ha őt Palpatine ölte meg, akkor nem valószínű, hogy látni fogjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Palpatine születését YE84-re datálják. Ez a sorozat pedig 50 évvel előtte játszódik. Szerintem itt Plagueis ha fel is bukkan, esetleg az utolsó évad utolsó részében. Itt tök új karakterek lesznek szerintem. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Ha Plagueis nem ember akkor nyugodtan szerepelhet korábban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 1 perccel korábban, Bomarr írta: Ha Plagueis nem ember akkor nyugodtan szerepelhet korábban is. De akkor már megint ott vagyunk, hogy kapcsolódik a Sagához. Én max úgy tudnám elfogadni, ha itt tanítványként vagy a beszervezés előtt jelenne meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Röhögnék ha tényleg Muun lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Ha megtartják, hogy muun akkor meg pláne, ők képesek 100 évnél is tovább élni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Az, hogy Plagueis a muun fajba tartozik, az kánonnak minősül, vagy ezt jelenleg nem tudni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 7 perccel korábban, kdani20 írta: De akkor már megint ott vagyunk, hogy kapcsolódik a Sagához. Én max úgy tudnám elfogadni, ha itt tanítványként vagy a beszervezés előtt jelenne meg. A Sagahoz mindenképp kapcsolódni fog. Ez szerintem elkerülhetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 4 perccel korábban, kdani20 írta: De akkor már megint ott vagyunk, hogy kapcsolódik a Sagához. Én max úgy tudnám elfogadni, ha itt tanítványként vagy a beszervezés előtt jelenne meg. Mivel a Sagaban történtek előzményéről van szó, így, ha lazán is, de mindenképpen kapcsolódik a Sagához. Ez elkerülhetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Az, hogy Plagueis a muun fajba tartozik, az kánonnak minősül, vagy ezt jelenleg nem tudni? A wookiepedia annak írja, de forrásként EZ van megjelölve, viszont számomra ez nem igazán tűnik kánon műnek 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Röhögnék ha tényleg Muun lenne. Én akkor röhögnék, ha a kánonban nő lenne mondjuk ha a főszereplő átállna a sötét oldalra, és azzal érne véget, hogy felveszi a Darth Plagueis nevet menne a sivalkodás sokaktól online, biztos 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 10 perccel korábban, kdani20 írta: De akkor már megint ott vagyunk, hogy kapcsolódik a Sagához. Én max úgy tudnám elfogadni, ha itt tanítványként vagy a beszervezés előtt jelenne meg. Yoda 1000% hogy benne lesz szerintem, ez már egy kapcsolódás. Sőt azon se lepődnék meg, ha a trailerben benne lenne egy 1-2 másodpercre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Plaguies fajáról nincs kánon infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. (szerkesztve) 27 perccel korábban, Yoda József írta: A wookiepedia annak írja, de forrásként EZ van megjelölve, viszont számomra ez nem igazán tűnik kánon műnek Én akkor röhögnék, ha a kánonban nő lenne mondjuk ha a főszereplő átállna a sötét oldalra, és azzal érne véget, hogy felveszi a Darth Plagueis nevet menne a sivalkodás sokaktól online, biztos Nem is az. Eleve egy olyan szériához tartozik, aminek előző elemei még a Disney éra előtt jelentek meg. Fel is van tűntetve, hogy vegyesen vannak benne kánon és legenda elemek. Ugyanígy nem lehet komolyan venni azt sem, amit Plagueis halálának idejéhez írt a wookieepedia. Kora, faja és halálának ideje pillanatnyilag nem ismert kánonilag, csak a neme, mert az biztosan férfi. Szóval, ha a The Acolyte úgy érne véget, mint írod, én is elég hangosan sivalkodnék, hiszen egy ilyen húzás nem könyvekkel vagy képregényekkel, hanem magával az ep3-mal menne nyíltan szembe. Szerkesztve: Március 18. - Dzséjt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Soule mondandója. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Az se biztos, hogy Plagueis felbukkan benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 1 minute ago, Bence1997 said: Soule mondandója. Még több trauma, még több terror, még több horror 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Olvassatok THR-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Én olvasok de ez nem rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Az az előzetes amit tavaly Londonban láttunk nekem nagyon bejött. Már azért megkoptak az emlékek mik voltak benne. Azért nem gondoltam volna akkor hogy majd egy év múlva jön a mindenki által látható trailer. Persze jobb későn mint soha. A plakát meg fantasztikus. Nagyon várom a holnapot. Ami még érdekesség hogy említitek a HR-es figurákat és halvány lila gőzöm nincs kik ezek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. (szerkesztve) Szerintem Soule mást gondolt @Iqvi, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Ja és meglepődnék, ha nem egy másfajta előzetest kapnánk, mint amit tavaly bemutattak a Celebrationön. Szerintem kapunk majd egy mixet, de inkább új jelenetek fognak majd dominálni. Persze holnap majd okosabbak leszünk. Szerkesztve: Március 18. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. 57 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Az se biztos, hogy Plagueis felbukkan benne. Én csak azért félek, hogy mégis, mert időben már veszélyesen közel vagyunk hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. (szerkesztve) De egyébként az miért is lenne baj? mert én őszintén, ha még ennél is közelebb lennénk, teszem azt 20-30 évvel korábban, akkor már egyenesen kötelezőnek tartanám a szerepeltetését egy sötét oldalról szóló sorozatban Szerkesztve: Március 18. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Én már itt is annak tartom. Az "a darkness rises" a Sith-ekre utal, erre elég komoly tétet mernék tenni. Szóval egy-két Sith-nek fel kell valamilyen módon ütnie a fejét. Plagueis bevezetése és megmutatása meg már csak azért is fontos lenne, mert ezzel alaposan megtámogatnák az ep3-at és az ep9-et. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Elég egyetlen kép, hogy berúgja a bennem lévő szunnyadó hype-motort. Ezen sorozat előtt vannak a legnagyobb elvárásaim, így nem akarok koppanni. Azért korszakok jönnek-mennek, de nekem mindig is a prequel marad a szerelemgyerek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Az ki lett mondva talán, hogy a sorozat a sith-ek felbukkanásáról szól. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Ha Plagueis valóban szerepel (szerintem is kötelező lenne), remélem tényleg muun lesz. Az még Lucas kifejezett óhaja volt anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Ha esetleg Yoda szerepel (én elég valószínűnek tartom), vajon báb lesz, vagy cgi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Március 18. Szerintem mixelik a kettőt. Bár kérdés, hogy mennyit is fog szerepelni a karaktere. Ha csak ülni/állni fog, akkor lehet beérik egy bábuval is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.