Wilde Hozzászólás ideje: Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 11. 2024. 06. 10. - 14:17, Ody Mandrell írta: Ezt megnézte valaki? Megnéztem, érdekes volt. Megmondom őszintén én nem követem a közösségi médiát annyira, a SW-al kapcsolatos hírekről, meg csak erről a fórumról informálódom és mellettem totál elment ez a woke-nem woke felháborodás. Az ismeretségi körömben (család, barátok, ismerősök, kollégák) azoktól, akik megnézték ezt a sorozatot, eddig mind pozitív visszajelzéseket kaptam, úgy hogy főleg az utóbbi csoport azért nem teljesen abban a kulturális buborékban mozog, mint amiben én, de ez a fika tenger ez eddig ismeretlen volt számomra. Azért jó volt, hogy így helyre tette Rixon a dolgokat, valakinek biztos gondolatébresztő lehet. Nagyon várom a holnapi részt is és sokan vagyunk még így ezzel, remélem jól is fog teljesíteni a nézőszámban, visszajelzésekben is a sorozat! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. A 3. rész címe: Destiny (Sors) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. (szerkesztve) Próbálok rájönni, hogy páran (akik látták az évad felét) miért írták azt, hogy a 3. epizód nagyon megosztó lesz. Én megnéztem, teljesen rendben volt. SŐT!!! Az előző két rész után egy nagyon... érdekes epizódot kaptunk, amely tovább bonyolítja az évad történetét. De még hogy mennyire... Most kezdem csak érezni a Rashomon hatást, amit Leslye emlegetett még az interjúkon. Gyönyörű fényképezés, jó munka Kogonadától. És a zene... hát aki esetleg az első 2 résznél nem érzett rá, annak erősen ajánlom ezt a részt. Valami veszettül jó volt! Szerkesztve: Június 12. - Bence1997 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Ó, de szuper, akartam is kérni egy kis spoilermentes véleményt, mert 9-ig még várnom kell. Akkor a hangerővel nem fogok spórolni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Nagyon érdekes epizód volt! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Az biztos! Néhány kérdés megválaszolva, és pár új is fel lett téve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Nekem több kérdésem van, mint előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Így is lehet mondani.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Szenzációs volt a mai rész 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Kíváncsiságból ránéztem a sorozatjunkie kommentszekciójára. Yodán kívül (aki legalább valami pozitivitást visz oda) a többiek totál sötétek. Szerencsére máshol pozitívabb a helyzet, sőt, inkább efelé hajlik a mérleg nyelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. 17 perccel korábban, Bence1997 írta: Kíváncsiságból ránéztem a sorozatjunkie kommentszekciójára. Yodán kívül (aki legalább valami pozitivitást visz oda) a többiek totál sötétek. Jajj, ott minden SW-vel vakon vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Llew az egyik legrosszabb, aki anno járt is ide. A kedvencem az, hogy egyszer a sorozatjunkie-n előadta valamelyik újabb sorozat alatt, hogy Filoninak az animációnál kellett volna maradnia, a Clone Wars milyen jó volt, miközben itt meg mást sem csinált, csak szapulta az összes epizódot kb 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Sikerült innen kiutálni, tényleg borzasztó gagyi volt már a folytonos utálkozásával. De ez az évezred poénja, a TCW-s dicsérettel... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 12. Na, hát de ez tiszta jó dolog. Pár hete pont azon elmélkedtünk, van-e olyan, aki az új alkotásokat utálja és emiatt megszerette a régieket. Voalat, máris van egy példánk, Llew. Pár év, és már imádni fogja a Mandoverzumot. Sőt elkészül a Filoni-mozifilm, és máris lehet majd azzal jönni, hogy Filoninak a sorozatoknál kellett volna maradnia, mert abban volt jó, a TCW, a Rebels és a Mandoverzm-sorozatok igazán jók voltak. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. Meghoztam a Destiny guide képét: 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Sikerült innen kiutálni, tényleg borzasztó gagyi volt már a folytonos utálkozásával. De ez az évezred poénja, a TCW-s dicsérettel... Emlékeztet Moonra (asszem) aki végig fikázta az EpIII előkészületeit aztán tetszett neki a film. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 13. 3 perccel korábban, Donát írta: aztán tetszett neki a film. Jellemző, hogy utána nem is írt többet. Amíg a sz*rt kellett dobálni napi szinten akítv volt, de amint építő jellegű, pozitív gondolatokat kellett volna leírni, eltűnt. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 14. Amikor összekeverik a szezont a fazonnal. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 14. Ja, ennyire hitelesek a Rottentomatos értékelések. Ügy lezárva, agyhalottak írják. Ez mindennél beszédesebb példa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 14. Az AI írja pár barom programozása után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 14. Pedig van kapocs! Ott van a mi Owen bácsink benne! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 15. @Bomarr láttad már a harmadik részt? Vélemény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 15. A harmadik rész tudatában megnézni az első kettőt még jobb volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 15. Tényleg így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. 30 perccel korábban, Tycho_Celchu írta: //U. i.: bocsánat, nem a részhez tartozik, de a spotokban (igaz a fényviszonyok messze nem ideálisak), amikor a Sith, vagy a tanítványa eldobja a vörös pengéjű fénykardot, amit aztán a visszatéréskor a kezével elkap; csak nekem tűnik úgy, hogy az egy néger kéz?// Nekem nem tűnt fel, de attól még lehet. Viszont akkor még nem láttuk a sith-et még elszórtan se a sorozatban. Egy teljesen új karakter lehet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. Megnéztem az első trailert és azokban a fényviszonyokban lehetetlen meghatározni hogy milyen bőre van a sithnek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. Nagyon durva a különbség a kritikusok és a nézők értékelése között. Olyan látszik, hogy sokan már előre eldöntötték, hogy utálni fogják a sorozatot, és esélyt sem adnak neki. Sőt, azt is megkockáztatom, hogy egyesek megtekintés nélkül lepontozzák. Én az első három részt úgy néztem meg, hogy egyáltalán nem olvastam kritikát a neten, és szerencsére jól is tettem. Ráadásul az ilyen típusú sorozatoknál mindig az utolsó egy-két részben van valami csattanó, ami sok dolognak értelmet ad. Nekem összességében nagyon tetszik, és várom a következő részeket. 2 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. Bízom benne, hogy a negatív kampányoknak is meglesz a maga pozitív hatása. Hátra az ellenkezője történik annak, amire a lejáratók számítanak. Kíváncsiságból csak azért is sokan megnézik, hogy tudják, miért ilyen nagyok a különbségek. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. Szóba került a merchandise jelentősége. Úgy tűnik a Lucasfilm még az Acolyte esetében is értelmét látta annak, hogy piacra dobjon pár játékot.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. 2024. 06. 15. - 17:11, Ody Mandrell írta: @Bomarr láttad már a harmadik részt? Vélemény? A hét második fele sajnos besürüsödött, ezért még nem tudtam rá sort keriteni, de nagyon kiváncsi vagyok 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.