Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12.3 éve 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hat szó jellemzi az akkori utálat fő csapását: túl sok CGI + Jar Jar Binks. Nekem a legelső TPM benyomásom ez volt: aztakurvaéletbedekibaszottjó!
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25.2 éve Van aki olvasgatja a fulcrumleaks-es epizódleírásokat? Eddig az első két rész jött ki. Egyébként ők azok akik a TotJ-ból is szivárogtattak. Episode 1: https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-1-breakdown-august-21-2022 Episode 2: https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-2-breakdown-august-24-2022 Ezek nyilván spoileresek, szóval csak az nyissa meg, aki nem bánja Én egyelőre nem olvastam el őket
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25.2 éve Szerző Én olvastam őket. Alap leírások, viszonylag érdekes a történet, de ugye kérdés, hogy a TOTJ-al szemben itt mennyire hitelesek az infóik.
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25.2 éve Elolvastam és nekem nagyon tetszik. Kifejezetten egyedi, ígéretes indulás. Bírnám ha ez lenne a sztori.
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 27.2 éve Nekem a Baljós árnyaknál az első reakcióm, hogy hú de jó, sokkal jobb, mint a régiek. Egy nap alatt 3-szor is megnéztem. VHS-en Az egész lenyűgözött. A történet, a háttér, a helyszínek, a zene, minden.... 12 éves voltam akkor. Ha erre fog hasonlítani az Acolyte, akkor jó lesz. Bár azóta elmélyedtem a SW könyvek és képregények világában, úgyhogy ez valószínűleg sokat változtatott rajtam. Szerkesztve: 2022. Augusztus 27.2 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 29.2 éve Íme a harmadik rész állítólagos leírása: Spoiler https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-3-to-penultimate-breakdown-august-28-2022
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31.2 éve Hát úgy tűnik ezekben a leakekben lehetett igazság, ugyanis lelőtték a Fulcrum Leaks oldalát
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31.2 éve Szuper, egy ilyen sztorit, amit leírtak szívesen néznék. Nagyon másmilyen lesz mint a többi élőszereplős SW.
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31.2 éve 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Hát úgy tűnik ezekben a leakekben lehetett igazság, ugyanis lelőtték a Fulcrum Leaks oldalát Sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk a hírt, de azért a szivárogtatót "lelőjük", mert túl sok igaz hírt közölt.
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2.2 éve Szerző Ha minden igaz, akkor a sorozathoz készítik elő a terepet. A széria nagyban fogja elviekben használni a külsős díszleteket, ugyanakkor az Andorral ellentétben itt a StageCraft technológia is szerepet fog játszani. (ezeket hallva számomra egyre biztosabb, hogy a sorozatot leghamarabb csak 2024-ben fogjuk látni.) Szerkesztve: 2022. Szeptember 2.2 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2.2 éve Mi ez a StarCraft technológia, mely szerepet fog játszani?
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2.2 éve Szerző 3 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Mi ez a StarCraft technológia, mely szerepet fog játszani? Elnézést, StageCraft. Egy olyan LED technológia, amellyel kvázi virtuális környezetet teremthetsz magad köré. A Mandaloriant, Boba Fettet és Obi-want így csinálták. Előbbinél jól működött, utóbbi kettőnél - különösen az Obi-wannál - volt, ahol kilógott a lóláb. Az Ahsoka is amúgy ezzel fog készülni. Ez mondhatni helyettesíti a blue/greenscreent.
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5.2 éve 2022. 09. 02. - 16:13, Bence1997 írta: Elnézést, StageCraft. Egy olyan LED technológia, amellyel kvázi virtuális környezetet teremthetsz magad köré. A Mandaloriant, Boba Fettet és Obi-want így csinálták. Előbbinél jól működött, utóbbi kettőnél - különösen az Obi-wannál - volt, ahol kilógott a lóláb. Az Ahsoka is amúgy ezzel fog készülni. Ez mondhatni helyettesíti a blue/greenscreent. Ööö...mintha képernyő előtt játszanának?
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5.2 éve 2 órával ezelőtt, Tindalos írta: Ööö...mintha képernyő előtt játszanának? Lényegében igen.
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9.2 éve Lee Jung-Jae, a Squid Game főszereplője kapta meg a sorozat férfi főszerepét Szerkesztve: 2022. Szeptember 9.2 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11.2 éve Szerző A legutóbbi frissítés után úgy néz ki, hogy a sorozat forgatása a jövő hónapban fog elkezdődni és egészen jövő év áprilisáig fog tartani. Premier gondolom 2024 eleje lehet.
Hozzászólás ideje: 2022. Október 3.2 éve Szerző Ebben a hónapban végre elkezdődik a forgatás. Bespin Bulletin eközben a helyszínről mutat egy díszletet. https://bespinbulletin.com/2022/10/star-wars-the-acolyte-outdoors-set-progressing-at-shinfield-studios/
Hozzászólás ideje: 2022. Október 30.2 éve Szerző Ha minden igaz, a héten elkezdődött a forgatás. Májusig fognak forgatni, premier valamikor 2024-ben. https://bespinbulletin.com/2022/10/exclusive-star-wars-the-acolyte-has-started-filming-at-shinfield-studios/
Hozzászólás ideje: 2022. November 4.2 éve Szerző A hírek szerint a sorozatban szerepelni fog Dafne Keen is. A 17 éves leányzó főképp a His Dark Materials sorozatból és a Loganból ismerős.
Hozzászólás ideje: 2022. November 7.2 éve Máris egy meglepetés, Carrie-Ann Moss is a szereplők között!
Hozzászólás ideje: 2022. November 7.2 éve Szerző A sorozat szinopszisa: "A The Acolyte egy misztikus-thriller, amely elvezeti a nézőket egy titkos árnyakkal és feltörekvő sötét erőkkel teli Galaxisba, amely a Köztársaság Fénykora utolsó napjaiban játszódik. Egy volt padawan újra találkozik a mesterével, hogy egy sor bűncselekményt kivizsgáljanak, de az erők, amikkel szembetalálják magukat sokkal baljósabbak, mint arra valaha is számítottak."
Hozzászólás ideje: 2022. November 7.2 éve Szerző A sorozatról néhány további infó: - Leslye Headland a sorozat készítője, showrunnere és executive producere. - Rajta kívül akik még executive producerek: Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King, Jason Micallef. - Producerek még: Rayne Roberts és Damien Anderson. - Leslye a sorozat pilot epizódját fogja rendezni. - A sorozatot az Egyesült Királyságban forgatják. (hasonlóan, mint az Andor, viszont itt az infók alapján lesz Volume használat is)
Hozzászólás ideje: 2022. November 7.2 éve 44 perccel korábban, Bence1997 írta: A sorozat szinopszisa: "A The Acolyte egy misztikus-thriller, amely elvezeti a nézőket egy titkos árnyakkal és feltörekvő sötét erőkkel teli Galaxisba, amely a Köztársaság Fénykora utolsó napjaiban játszódik. Egy volt padawan újra találkozik a mesterével, hogy egy sor bűncselekményt kivizsgáljanak, de az erők, amikkel szembetalálják magukat sokkal baljósabbak, mint arra valaha is számítottak." Mármint úgy értik, hogy... Baljós Árnyak? Tudom hol az ajtó, megyek már...
Hozzászólás ideje: 2022. November 7.2 éve Szerző 10 perccel korábban, NorbiLordi írta: Mármint úgy értik, hogy... Baljós Árnyak? Tudom hol az ajtó, megyek már...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.