Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Hat szó jellemzi az akkori utálat fő csapását: túl sok CGI + Jar Jar Binks.

Nekem a legelső TPM benyomásom ez volt: aztakurvaéletbedekibaszottjó! :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Van aki olvasgatja a fulcrumleaks-es epizódleírásokat? Eddig az első két rész jött ki. Egyébként ők azok akik a TotJ-ból is szivárogtattak.

Episode 1: https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-1-breakdown-august-21-2022

Episode 2: https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-2-breakdown-august-24-2022

Ezek nyilván spoileresek, szóval csak az nyissa meg, aki nem bánja

Én egyelőre nem olvastam el őket

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én olvastam őket. Alap leírások, viszonylag érdekes a történet, de ugye kérdés, hogy a TOTJ-al szemben itt mennyire hitelesek az infóik.

Hozzászólás ideje:

Nekem a Baljós árnyaknál az első reakcióm, hogy hú de jó, sokkal jobb, mint a régiek. Egy nap alatt 3-szor is megnéztem. VHS-en Az egész lenyűgözött. A történet, a háttér, a helyszínek, a zene, minden.... 12 éves voltam akkor. Ha erre fog hasonlítani az Acolyte, akkor jó lesz. Bár azóta elmélyedtem a SW könyvek és képregények világában, úgyhogy ez valószínűleg sokat változtatott rajtam.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Hát úgy tűnik ezekben a leakekben lehetett igazság, ugyanis lelőtték a Fulcrum Leaks oldalát :D

Sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk a hírt, de azért a szivárogtatót "lelőjük", mert túl sok igaz hírt közölt. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha minden igaz, akkor a sorozathoz készítik elő a terepet. A széria nagyban fogja elviekben használni a külsős díszleteket, ugyanakkor az Andorral ellentétben itt a StageCraft technológia is szerepet fog játszani. (ezeket hallva számomra egyre biztosabb, hogy a sorozatot leghamarabb csak 2024-ben fogjuk látni.)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Mi ez a StarCraft technológia, mely szerepet fog játszani?

Elnézést, StageCraft. :D

Egy olyan LED technológia, amellyel kvázi virtuális környezetet teremthetsz magad köré. A Mandaloriant, Boba Fettet és Obi-want így csinálták. Előbbinél jól működött, utóbbi kettőnél - különösen az Obi-wannál - volt, ahol kilógott a lóláb. Az Ahsoka is amúgy ezzel fog készülni. Ez mondhatni helyettesíti a blue/greenscreent.

Hozzászólás ideje:
2022. 09. 02. - 16:13, Bence1997 írta:

Elnézést, StageCraft. :D

Egy olyan LED technológia, amellyel kvázi virtuális környezetet teremthetsz magad köré. A Mandaloriant, Boba Fettet és Obi-want így csinálták. Előbbinél jól működött, utóbbi kettőnél - különösen az Obi-wannál - volt, ahol kilógott a lóláb. Az Ahsoka is amúgy ezzel fog készülni. Ez mondhatni helyettesíti a blue/greenscreent.

Ööö...mintha képernyő előtt játszanának?

Hozzászólás ideje:

Lee Jung-Jae, a Squid Game főszereplője kapta meg a sorozat férfi főszerepét

1642018548-untitled-1.jpg

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A legutóbbi frissítés után úgy néz ki, hogy a sorozat forgatása a jövő hónapban fog elkezdődni és egészen jövő év áprilisáig fog tartani.

Premier gondolom 2024 eleje lehet. :hmm:

• 3 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A hírek szerint a sorozatban szerepelni fog Dafne Keen is. A 17 éves leányzó főképp a His Dark Materials sorozatból és a Loganból ismerős.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A sorozat szinopszisa:

"A The Acolyte egy misztikus-thriller, amely elvezeti a nézőket egy titkos árnyakkal és feltörekvő sötét erőkkel teli Galaxisba, amely a Köztársaság Fénykora utolsó napjaiban játszódik. Egy volt padawan újra találkozik a mesterével, hogy egy sor bűncselekményt kivizsgáljanak, de az erők, amikkel szembetalálják magukat sokkal baljósabbak, mint arra valaha is számítottak."

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A sorozatról néhány további infó:

- Leslye Headland a sorozat készítője, showrunnere és executive producere.

- Rajta kívül akik még executive producerek: Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King, Jason Micallef.

- Producerek még: Rayne Roberts és Damien Anderson.

- Leslye a sorozat pilot epizódját fogja rendezni.

- A sorozatot az Egyesült Királyságban forgatják. (hasonlóan, mint az Andor, viszont itt az infók alapján lesz Volume használat is)

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, Bence1997 írta:

A sorozat szinopszisa:

"A The Acolyte egy misztikus-thriller, amely elvezeti a nézőket egy titkos árnyakkal és feltörekvő sötét erőkkel teli Galaxisba, amely a Köztársaság Fénykora utolsó napjaiban játszódik. Egy volt padawan újra találkozik a mesterével, hogy egy sor bűncselekményt kivizsgáljanak, de az erők, amikkel szembetalálják magukat sokkal baljósabbak, mint arra valaha is számítottak."

Mármint úgy értik, hogy... Baljós Árnyak? :D 

Tudom hol az ajtó, megyek már...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
10 perccel korábban, NorbiLordi írta:

Mármint úgy értik, hogy... Baljós Árnyak? :D 

Tudom hol az ajtó, megyek már...

Super Troopers Smh GIF by Searchlight Pictures

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.