cyrano Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 12. 2022. 08. 11. - 16:36, Ody Mandrell írta: Hat szó jellemzi az akkori utálat fő csapását: túl sok CGI + Jar Jar Binks. Teljes nézet Nekem a legelső TPM benyomásom ez volt: aztakurvaéletbedekibaszottjó! 1 4 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Van aki olvasgatja a fulcrumleaks-es epizódleírásokat? Eddig az első két rész jött ki. Egyébként ők azok akik a TotJ-ból is szivárogtattak. Episode 1: https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-1-breakdown-august-21-2022 Episode 2: https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-2-breakdown-august-24-2022 Ezek nyilván spoileresek, szóval csak az nyissa meg, aki nem bánja Én egyelőre nem olvastam el őket 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Én olvastam őket. Alap leírások, viszonylag érdekes a történet, de ugye kérdés, hogy a TOTJ-al szemben itt mennyire hitelesek az infóik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 25. Elolvastam és nekem nagyon tetszik. Kifejezetten egyedi, ígéretes indulás. Bírnám ha ez lenne a sztori. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 27. (szerkesztve) Nekem a Baljós árnyaknál az első reakcióm, hogy hú de jó, sokkal jobb, mint a régiek. Egy nap alatt 3-szor is megnéztem. VHS-en Az egész lenyűgözött. A történet, a háttér, a helyszínek, a zene, minden.... 12 éves voltam akkor. Ha erre fog hasonlítani az Acolyte, akkor jó lesz. Bár azóta elmélyedtem a SW könyvek és képregények világában, úgyhogy ez valószínűleg sokat változtatott rajtam. Szerkesztve: 2022. Augusztus 27. - Darth Revan9 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 29. Íme a harmadik rész állítólagos leírása: Spoileres tartalom megtekintése https://fulcrumleaks.weebly.com/our-transmissions/exclusive-the-acolyte-episode-3-to-penultimate-breakdown-august-28-2022 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Hát úgy tűnik ezekben a leakekben lehetett igazság, ugyanis lelőtték a Fulcrum Leaks oldalát 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Szuper, egy ilyen sztorit, amit leírtak szívesen néznék. Nagyon másmilyen lesz mint a többi élőszereplős SW. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 31. 2022. 08. 31. - 18:20, Yoda József írta: Hát úgy tűnik ezekben a leakekben lehetett igazság, ugyanis lelőtték a Fulcrum Leaks oldalát Teljes nézet Sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk a hírt, de azért a szivárogtatót "lelőjük", mert túl sok igaz hírt közölt. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. (szerkesztve) Ha minden igaz, akkor a sorozathoz készítik elő a terepet. A széria nagyban fogja elviekben használni a külsős díszleteket, ugyanakkor az Andorral ellentétben itt a StageCraft technológia is szerepet fog játszani. (ezeket hallva számomra egyre biztosabb, hogy a sorozatot leghamarabb csak 2024-ben fogjuk látni.) Szerkesztve: 2022. Szeptember 2. - Bence1997 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Mi ez a StarCraft technológia, mely szerepet fog játszani? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 2. 2022. 09. 02. - 14:07, Darth Revan9 írta: Mi ez a StarCraft technológia, mely szerepet fog játszani? Teljes nézet Elnézést, StageCraft. Egy olyan LED technológia, amellyel kvázi virtuális környezetet teremthetsz magad köré. A Mandaloriant, Boba Fettet és Obi-want így csinálták. Előbbinél jól működött, utóbbi kettőnél - különösen az Obi-wannál - volt, ahol kilógott a lóláb. Az Ahsoka is amúgy ezzel fog készülni. Ez mondhatni helyettesíti a blue/greenscreent. Válasz
Tindalos Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. 2022. 09. 02. - 14:13, Bence1997 írta: Elnézést, StageCraft. Egy olyan LED technológia, amellyel kvázi virtuális környezetet teremthetsz magad köré. A Mandaloriant, Boba Fettet és Obi-want így csinálták. Előbbinél jól működött, utóbbi kettőnél - különösen az Obi-wannál - volt, ahol kilógott a lóláb. Az Ahsoka is amúgy ezzel fog készülni. Ez mondhatni helyettesíti a blue/greenscreent. Teljes nézet Ööö...mintha képernyő előtt játszanának? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 5. 2022. 09. 05. - 4:42, Tindalos írta: Ööö...mintha képernyő előtt játszanának? Teljes nézet Lényegében igen. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. (szerkesztve) Lee Jung-Jae, a Squid Game főszereplője kapta meg a sorozat férfi főszerepét Szerkesztve: 2022. Szeptember 9. - NorbiLordi 2 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 9. Akkor a leakek alapján ő lesz Spoileres tartalom megtekintése "Paul"? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. A legutóbbi frissítés után úgy néz ki, hogy a sorozat forgatása a jövő hónapban fog elkezdődni és egészen jövő év áprilisáig fog tartani. Premier gondolom 2024 eleje lehet. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 3. Ebben a hónapban végre elkezdődik a forgatás. Bespin Bulletin eközben a helyszínről mutat egy díszletet. https://bespinbulletin.com/2022/10/star-wars-the-acolyte-outdoors-set-progressing-at-shinfield-studios/ 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 30. Ha minden igaz, a héten elkezdődött a forgatás. Májusig fognak forgatni, premier valamikor 2024-ben. https://bespinbulletin.com/2022/10/exclusive-star-wars-the-acolyte-has-started-filming-at-shinfield-studios/ 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 4. A hírek szerint a sorozatban szerepelni fog Dafne Keen is. A 17 éves leányzó főképp a His Dark Materials sorozatból és a Loganból ismerős. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Hivatalos! Elkezdődött a forgatás! 2 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Máris egy meglepetés, Carrie-Ann Moss is a szereplők között! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 7. A sorozat szinopszisa: "A The Acolyte egy misztikus-thriller, amely elvezeti a nézőket egy titkos árnyakkal és feltörekvő sötét erőkkel teli Galaxisba, amely a Köztársaság Fénykora utolsó napjaiban játszódik. Egy volt padawan újra találkozik a mesterével, hogy egy sor bűncselekményt kivizsgáljanak, de az erők, amikkel szembetalálják magukat sokkal baljósabbak, mint arra valaha is számítottak." 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Nagyon-nagyon jól hangzik! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 7. A sorozatról néhány további infó: - Leslye Headland a sorozat készítője, showrunnere és executive producere. - Rajta kívül akik még executive producerek: Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King, Jason Micallef. - Producerek még: Rayne Roberts és Damien Anderson. - Leslye a sorozat pilot epizódját fogja rendezni. - A sorozatot az Egyesült Királyságban forgatják. (hasonlóan, mint az Andor, viszont itt az infók alapján lesz Volume használat is) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Új bolygó koncepció rajza. Már ami látszik belőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Az sw.com is kijött egy kis hírrel. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Hozzászólás ideje: 2022. November 7. 2022. 11. 07. - 14:30, Bence1997 írta: A sorozat szinopszisa: "A The Acolyte egy misztikus-thriller, amely elvezeti a nézőket egy titkos árnyakkal és feltörekvő sötét erőkkel teli Galaxisba, amely a Köztársaság Fénykora utolsó napjaiban játszódik. Egy volt padawan újra találkozik a mesterével, hogy egy sor bűncselekményt kivizsgáljanak, de az erők, amikkel szembetalálják magukat sokkal baljósabbak, mint arra valaha is számítottak." Teljes nézet Mármint úgy értik, hogy... Baljós Árnyak? Tudom hol az ajtó, megyek már... 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 7. 2022. 11. 07. - 15:15, NorbiLordi írta: Mármint úgy értik, hogy... Baljós Árnyak? Tudom hol az ajtó, megyek már... Teljes nézet 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.