Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. 2021 decemberben jön a The book of Boba Fett sorozat! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. 52 perccel korábban, Iqvi írta: 2021 decemberben jön a The book of Boba Fett sorozat! Nem mondták, hogy sorozat lesz, akár egy film is lehet, ami a Disney+-ra érkezik. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Éppen most , Yoda József írta: Nem mondták, hogy sorozat lesz, akár egy film is lehet, ami a Disney+-ra érkezik. Én automatikusan sorozatra asszociáltam, mivel mióta elkezdődött a második évad, pletykálnak egy Boba sorozatról, de ha film lesz az se baj. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Éppen most , Iqvi írta: Én automatikusan sorozatra asszociáltam, mivel mióta elkezdődött a második évad, pletykálnak egy Boba sorozatról, de ha film lesz az se baj. Én nem gondolom, hogy egyszerre futna két SW sorozat, a Mando 3. évada is karácsonykor kezdődik ezért gondolom, hogy ez inkább film lesz. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Én meg könyvre asszociáltam. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Én nem gondolom, hogy egyszerre futna két SW sorozat, a Mando 3. évada is karácsonykor kezdődik ezért gondolom, hogy ez inkább film lesz. Én úgy tudom - legalábbis a Deadline ezt írta régebben - hogy a Boba sorozat egy limitált kiadás lesz, vagyis kb. 4 résszel fog szolgálni. Ha december elején elkezdik adni, karácsonyra vége is és jöhet a Mandi. Persze a filmet se vetem el, mert lehet azt forgatták le. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. 21 perccel korábban, Adrián írta: Én meg könyvre asszociáltam. Először én is. Most nem akarok kutakodni a neten hírek után... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Gondolom majd a hétvége folyamán kikerül sw.com-ra is a hír és abból kiderül, de most még a spoilerek miatt gondolom nem akarnak írni róla. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. 30 perccel korábban, Yoda József írta: Gondolom majd a hétvége folyamán kikerül sw.com-ra is a hír és abból kiderül, de most még a spoilerek miatt gondolom nem akarnak írni róla. Hétfőn lesz Mando Monday - vagy minek nevezik - akkor lesz szerintem bejelentve. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. De ezt hogyhogy nem jelentették be múlt héten? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. 4 perccel korábban, Donát írta: De ezt hogyhogy nem jelentették be múlt héten? Nyomós oka volt ennek. Majd megtudod. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Számomra teljesen érthetetlenül, facebook-on egy csomó ember azt hiszi, hogy a Book of Boba Fett lesz a Mandalorian 3. évada 1 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. 5 órával ezelőtt, Yoda József írta: Számomra teljesen érthetetlenül, facebook-on egy csomó ember azt hiszi, hogy a Book of Boba Fett lesz a Mandalorian 3. évada Igen ezen én is meglepődtem. Az indok következő Book=Könyv, Chapter=Fejezet (nekem ezt így le is írták egy hozzáoszlásba) és, hogy a Mando az Chapterek-ből áll és, hogy The book of Boba Fett. Na és a könyvek pedig fejezetekből állnak. Ez volt az indoka. Nyugi én ugyan azt írtam, mint te, csak indokkal kiegészülve. 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. (szerkesztve) Nem vetném el teljesen ezt a lehetőséget sem, mert ugyan miért ne leplezték volna le ezt is azon az online show-n? Hogy meglepetés legyen? Lehet. De az is lehet, hogy egyféle Marvel szerű formulát hoznak be a sorozaton belül, most foglalkoznak 1-2 évadig Bobával aztán az Ő szála is bekapcsolódik az sorozatzáró évad fő cselekményébe (Mandalore visszavétele? ), de opcionálisan még visszatérhetnek újra Djarinhoz is előbb egy-vagy több évad erejéig, vagy akár koncentrálhatnak egy 3. személyre is akár pl.: Bo-Katan vagy Sabine. Szerkesztve: 2020. December 18. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Én is ezt gyanítom, hogy a harmadik évad lesz a Boba könyve cucc. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. A Boba sorozatot már forgatják, a 3. évadot pedig ebben a hónapban kezdik. Szerintem két külön dolog a kettő. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. A Deadline irta meg először hogy lesz Boba sorozat. Ők úgy tudják, hogy ez már most forog, a Mandalori harmadik évadát pedig utána kezdik el forgatni. Szerk: Yoda megelőzött Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. A Deadline elég közel áll a Disney-hez tudomásom szerint, szóval eég megbízhatóak általában. Meg szerintem a befektetői előadáson zárt ajtók mögött már bejelentették a sorozatot a sajtónak, csak minket akartak meglepni vele. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Igen a Deadline meg a Hollywood Reporter az amelyikben lehet bizni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Egyszerre lenne két élőszereplős sorozat a D+-on? Nehezen elképzelhető. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Nem egyszerre hanem egymás után. Mindenesetre mivel évadoknak nincs külön cime mindenhol az jött le, hogy a Disney+ új sorozatot indit Book of Boba Fett cimen. Ha nem igy van azt hamarosan tisztázni fogják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Egymás után lehetne, mondjuk 2*8 résszel ami nem is lenne rossz. Főleg elnézve a bevezetést. Nekem ebből a Bobából bármennyi jöhet. Már a zenei témája is oltári, igazi mészáros. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Ha jól emlékszem, kb. 4 részről pusmognak. Ha december 3. -án kezdődik a Boba show, akkor ha négy 4 résszel számolnak, szentestére be is fejeződik a sorozat és kb. akkorra mondták a következő Mandi chaptert is. Mivel valamikor októberben kezdhették a forgatást (Deadline értesülései szerint), és ebben a hónapban már a Mandi 3. évadját forgatják, a 4 rész még simán ki is jön. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Ezek szerint akkor a tervezett Boba Fett filmet mégis sorozatban valósítják meg. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem az Obi-van és a Boba Fett is mozifilmes projektként indult, csak hát a Solo csekély bevétele miatt lemondtak róluk, hogy moziba mutassák be őket, inkább TV-sorozatot csináltak belőlük. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 2 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ezek szerint akkor a tervezett Boba Fett filmet mégis sorozatban valósítják meg. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem az Obi-van és a Boba Fett is mozifilmes projektként indult, csak hát a Solo csekély bevétele miatt lemondtak róluk, hogy moziba mutassák be őket, inkább TV-sorozatot csináltak belőlük. Logikusnak látom az általad felvázolt gondolatmenetet. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Logikusnak látom az általad felvázolt gondolatmenetet. Ehhez képest furcsa, hogy egy vadászpilótás témának önálló filmet adnak, de Obi-vannak és Bobának nem. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 16 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ha jól emlékszem, kb. 4 részről pusmognak. Ha december 3. -án kezdődik a Boba show, akkor ha négy 4 résszel számolnak, szentestére be is fejeződik a sorozat és kb. akkorra mondták a következő Mandi chaptert is. Mivel valamikor októberben kezdhették a forgatást (Deadline értesülései szerint), és ebben a hónapban már a Mandi 3. évadját forgatják, a 4 rész még simán ki is jön. A The Mandalorian 3. évada és a The Book of Boba Fett szerintem is két külön projekt. Viszont, még ha nem is egyszerre fognak futni, fura, hogy ennyire egymás nyakára teszik a kettőt, jövő év decemberére. Én jobban szétszórtam volna őket a naptáron, hogy legyen némi szünet köztük. Nyerőbb lenne, ha több idő lenne megemészteni az egyiket, majd várni a másikat. Bár az is felmerült bennem, hogy Djarin és Fett sztorija összefonódik valamiképp (vagy egyik a másikat folytatja), ezért rakták egymás közvetlen közelébe őket. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Hozzászólás ideje: 2020. December 19. A jövőben amúgy is számtalan sorozat fog futni. Lehet, hogy egy idő után már minden évben minimum 2-3 fog futni. Bár egy jó részük minisorozat. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Hozzászólás ideje: 2020. December 19. A Lucasfilm logo designere egy Twitter posztban megerősítette, hogy a The Book of Boba Fett az nem a 3. évada a Mandaloriannak, hanem egy külön sorozat 1 6 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.