Ugrás a kommentre

A The Book of Boba Fett sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2021. 11. 29. - 17:47, Bence1997 írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2021. 11. 29. - 17:47, Bence1997 írta:

Az előzetest és az eddig kiadott 2 tv-spotot megfigyelve szerintem kimondhatjuk, hogy csak az első epizódból láthattunk eddig jeleneteket. Ha igaz a feltevésem, akkor valamit nagyon titkolnak a Lucasfilmnél. Nem Grogu szerű meglepődést várok az első epizód végétől, sokkal inkább valami ismerős felbukkanására.

Hogy képzelem el az első epizódot az előzetesből kivesézve? (Spoiler mögé rakom, hátha eltalálom :P)

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Mennyire valószínűsítitek, hogy

benne lesz a sorozatban?

Filoni kihagyott/elmaradt ziccere ez, de ugye majdnem biztos, ha engem kérdeztek..

Régi terve volt összehozni őket, de vajon milyen minőségben nyílhat erre most lehetőség?

A régi terv:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

SFX 347. számából:

- Ming-Na Wen elárulta: amellett, hogy a sorozatban Boba Fett sisakja alá fogunk menni, a széria méginkább bemutatja majd a fejvadászok életét. --> na vajon hogyan? :glasses:

- A sorozatban felfedezzük Boba és Fennec dinamikáját. Hogyan egészítik ki egymást és ebből a kapcsolatból ki mit nyer.

- Boba egy olyasvalaki, akit Fennec tisztel és mindenképpen összetartoznak azáltal, hogy a férfi megmentette az életét.

- Boba tette után Fennecben realizálódik a helyzet: talán jobb nem egyedül intézni a dolgait. A szövetségét Fettel egy okos húzásnak gondolja, azáltal, hogy van valaki, aki figyel rá.

- "És tudod, Boba meghalt - vagy azt hittük, hogy meghalt - a Sarlaccnál, szócal úgy gondolom, mindketten osztoznak a halál közeli élményben. Mindkét karakter rendelkezik egy gyengeséggel, amit megértenek."

- Arra a kérdésre, hogy a sorozat miképp tudja fejleszteni a karaktert anélkül, hogy a misztikumot lerombolná a Fett brandhez, Temuera azt válaszolta: "Igen, voltak fenntartásaim de hé, bízom az olyan emberekben, akikkel együtt dolgozok. Nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy olyan emberek vettek körül, mint Dave Filoni akinek megvan az a képessége, hogy összeköti a szálakat - néhány ősi szálat - de közben hitelesek maradjanak. Sokat hagyatkoztam rá, mert nem olyan színész vagyok, aki elolvas minden képregény és fejvadász könyvet."

- Maradt még pár megválaszolatlan kérdés: van egy 5 éves űr Fett eltűnése és újrafelbukkanása között. Mi történt vele? Miképp szerezte meg Cobb Vanth a páncélt? "Meglesznek ezek válaszolva" mondja Morrison. "Néhány nagyon régi, elhúzódó válasz. Meg pár színes is. Sok hiányosságot pótlunk."

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
  2021. 12. 01. - 11:37, Darth Sky írta:

Teljes nézet  

Végülis Boba és Fennec is karcolja lassan a 60-at.

De Ming Na Wen elképesztően jól néz ki! Morrison is elég jól formába rázódott. De a fekete aláöltözőt, még mindig egy kicsit szoknom kell a Fett páncél esetében.

Vajon miért váltottak rá?

Hozzászólás ideje:
  2021. 12. 02. - 9:48, csoli1138 írta:

De Ming Na Wen elképesztően jól néz ki!

Teljes nézet  

Ha nem tudnám, el se hinném, hogy 58 éves a csaj. :) 

2021. 12. 02. - 9:56, Iqvi írta:

Szerintem amúgy ezzel az aláöltözővel nagyon menő.

Teljes nézet  

Szerintem is coolabb lett a fekete szerkóban. Plusz, így jobban összepasszolnak Fennec-kel, és megvan a vizuális harmónia is. :D 

Hozzászólás ideje:
  2021. 12. 02. - 11:43, Darth Sky írta:

Ha nem tudnám, el se hinném, hogy 58 éves a csaj. :) 

Teljes nézet  

Érdekességként egy kép róla. Balra az animációs Mulan 1998-as bemutatóján (ő adta a címszereplő hangját), jobbra az élőszereplős Mulan 2020-as bemutatóján (amiben volt egy cameoja).

ming-na-wen-mulan-2020-today-main-split-

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2021. 12. 02. - 15:07, Dzséjt írta:

Érdekességként egy kép róla. Balra az animációs Mulan 1998-as bemutatóján (ő adta a címszereplő hangját), jobbra az élőszereplős Mulan 2020-as bemutatóján (amiben volt egy cameoja).

ming-na-wen-mulan-2020-today-main-split-

Teljes nézet  

Nem hogy öregedett, hanem fiatalodott!:o Csodákra képes a smink és a szépségipar.

Szerkesztve: - Iqvi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.