Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: No, nem sokat változott az ízlés az évek alatt. A sequel bolygói nem tudtak betörni az első háromba. Ennek lehet az az oka, hogy egy-egy bolygó keveset szerepel, nincs rájuk visszatérés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Behúzza a jó öreg AT-AT? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Eddig tarol az EpI! (Maul, Coruscant első helyek) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez nem is lehetett kérdés nálam. A háttérnek is Coruscantot használom a fórumon (jól néz ki hóesésben). Ha el lehetne menni egy SW helyszínre biztos ez lenne az, már gyerekként is elvarázsolt ez hatalmas nyüzsgő város. Ott beírok még egy plusz pontot magamnak, mert a második helyezettet is eltaláltam. Ha laknom kéne egy SWos bolygón, akkor viszont nem Coruscantot, hanem a Naboot választanám, egyszerűen a leggyönyörűbb helyszín, csak ne Jar-Jar legyen a szomszédom. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2 perccel korábban, Pildi írta: Nálam Exegol a negyedik helyen van. Nálam második volt Exegol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 4. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ I. helyezett: AT-AT BIRODALMI LÉPEGETŐ 484 II. helyezett: ANAKIN VERSENYFOGATA 440 III. helyezett: AT-TE LÉPEGETŐ 394 Nem lehet megszorongatni az SW lajhárját. 1 2 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Közben én is becsatlakozok. Nálam eddig 3-ból 3, úgyhogy nem panaszkodhatok. A felszíni jármű kategóriát viszont nálam Anakin versenyfogata húzta be. Szerintem az egyik legjellegzetesebb járgány, amihez az Ep1 egyik legkirályabb jelenete köthető. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Anakin versenyfogata ott volt a második helyen és alig lemaradva! 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 11 minutes ago, Donát said: És az utolsó SAGA film trailere is megérkezett... Ezt pedig már osztálytársammal és a haverjaival láttam szontén az egri agriában. Hatalmas élmény volt ez is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Jó képet választottál, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én Anakin versenyfogatát jelöltem elsőnek, de a második az AT-AT volt. Kicsit lomha, meg érthetetlen a mai napig, hogy találhattak ki egy ennyire célszerűtlen támadó egységet, de igazi ikon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Nute Gunray írta: Jó képet választottál, Donát A nagy fák állva halnak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Oké, ez azért epik csalódás. Eleve nem tartom nagy dizájnúnak ezt a mechanikus tevét, de szerintem funkcióját tekintve is az SW egyik legbénább masinája. Szép, hogy nagy, de azért na. Hát le lehet futni! És el lehet gáncsolni! Ennél még az OT-ban is sokkal jobb gépek vannak. Erre megint a matat győzött. 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Állva és büszkén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Na nézzük ezek a járművek melyik csatában mutattak a legjobban! Jöjjön: ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB FELSZÍNI CSATA A jelöltek: NABOOI CSATA GEONOSISI CSATA KASHYYYKI CSATA UTAPAUI CSATA HOTHI CSATA ENDORI CSATA TAKODANAI CSATA CRAITI CSATA HARC A CSILLAGROMBOLÓN Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam itt nyert először a sequel, én az AT-M6-ra szavaztam. Donát azt lehet tudni, hogy hányadik helyen végzett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Oké, ez azért epik csalódás. Eleve nem tartom nagy dizájnúnak ezt a mechanikus tevét, de szerintem funkcióját tekintve is az SW egyik legbénább masinája. Szép, hogy nagy, de azért na. Hát le lehet futni! És el lehet gáncsolni! Ennél még az OT-ban is sokkal jobb gépek vannak. Erre megint a matat győzött. Túlontúl ikonikus. Nem lehetett eddig egyszer sem megszorongatni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ezután meglepne, ha nem a hoth-i csata lenne a győztes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ezt a Geonosis behúzza, nem kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Wilde írta: Nálam itt nyert először a sequel, én az AT-M6-ra szavaztam. Donát azt lehet tudni, hogy hányadik helyen végzett? 6. lett, csak egy ponttal lemaradva a HAVW A6 JUGGERNAUT-tól. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. AF1 Dobogó AF2 Dobogó 1. Geonosis (EP2) 194 Hoth (Ep5) 135 2. Hoth (EP5) 191 Geonosis (Ep2) 86 3. Kashyyyk (EP3) 116 Endor (Ep6) 35 Na vajon Hoth, Geonosis vagy valamelyik új csata nyer most? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerintem is a Hoth fogja vinni a díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam az első a Coruscanti csata, mert azzal kezdődik az Ep3. De másodiknak nem volt kérdés, hogy az Exegoli csatát jelöljem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én itt a geonosisi csatára voksoltam. Emlékszem, hogy anno ezt a jelenetsort rengetegszer megnéztem videókazettán, annyira bejött. A látványos aréna fight, a rengeteg harcoló Jedi, a klónok színre lépése, a LAAT/i-s menekülés, majd a Dookus párbaj - egyszóval a Klónok háborúja kezdete nálam a mai napig nagy nagy kedvenc. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 5. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB FELSZÍNI CSATA I. helyezett: GEONOSISI CSATA 492 II. helyezett: HOTHI CSATA 426 III. helyezett: UTAPAUI CSATA 368 5 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Gyerekkorom legimpozánsabb csatája nagyvásznon magabiztosan tarolt! Én egyébként CRAITet tettem az első helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem is a Hoth fogja vinni a díjat. Nálam az első ötben sincs benne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Pildi írta: Nálam az első a Coruscanti csata, mert azzal kezdődik az Ep3. De másodiknak nem volt kérdés, hogy az Exegoli csatát jelöljem. Azok űrcsaták nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez indítja be a klón háborút, nálam magasan ez nyert, örülök, hogy a díjat is elvitte a Geonosis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A Geonosis-Hoth páros mellett nálam maximum a Crait tudnak labdába rúgni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.