Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Pl én nem láttam egyetlen egy Trónok harcát sem de tudom ki hal meg és azt is melyik színész játssza. Mert elspoilerezték.

Én nem tudom, mert nem olvasom a GOT bejegyzéseket :P :P - érdeklődésem a sorozat iránt nem hogy a nullához konvergál, hanem egyenesen átcsap mínuszba :P

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Én nem is tudtam, hogy a harmadik könyvet két évadon keresztül fogják megcsinálni, bár logikus, hiszen a leghosszabb részről van szó (meg talán a legeseménydúsabbról is). A 4. és 5. könyveket én teljesen másképp ültetném át a vászonra, s nyilván a sorozat készítői sem fogják a fél szereplőgárdát kihagyni, amikor az események a Varjak lakomájához érkeznek.

Martinnak viszont gyorsabban kell írnia, mert ha ismét 5 évet kell várni az újabb kötetre, a sorozat hamar be fogja érni őt :D

Hozzászólás ideje:

Én nem is tudtam, hogy a harmadik könyvet két évadon keresztül fogják megcsinálni, bár logikus, hiszen a leghosszabb részről van szó (meg talán a legeseménydúsabbról is). A 4. és 5. könyveket én teljesen másképp ültetném át a vászonra, s nyilván a sorozat készítői sem fogják a fél szereplőgárdát kihagyni, amikor az események a Varjak lakomájához érkeznek.

Martinnak viszont gyorsabban kell írnia, mert ha ismét 5 évet kell várni az újabb kötetre, a sorozat hamar be fogja érni őt :D

Az 5 könyv még hosszabb, úgyhogy lehet, hogy ezt is darabolják. De szerintem már most a harmadik-negyedik évadnál bele fognak nyúlni a Sárkányok táncába is.

Hozzászólás ideje:

Inkább azért, hogy be tudja fejezni, mert elég idős már, ha jól tudom.

Hozzászólás ideje:

Trónok Harca

Jó volt az évadzáró, de nem értem hogy Samwellt a Mások mérnem ölték meg?

Lehet, hogy ezzel most ólajtó nagyságú marhaságot mondok, de én azzal kötöttem össze, hogy Sam-ék rátaláltak az obszidiántőrökre és nyilhegyekre és talán megérezték azt ezért inkább békén hagyták.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy ezzel most ólajtó nagyságú marhaságot mondok, de én azzal kötöttem össze, hogy Sam-ék rátaláltak az obszidiántőrökre és nyilhegyekre és talán megérezték azt ezért inkább békén hagyták.

Na ez nem hülyeség. Könyvből nem derül ki?

Hozzászólás ideje:

Még a lenti Doki képhez. Azt hiszem lesz összefüggés. :D mivel nem érdekelnek a spoilerek, ezért jelezzétek ha valaki látta ezt a részt, és beszél róla. :D

255449_420244644681948_979042521_n.jpg

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez csak egy '63-as promo kép volt, még az első epizód előtt. Susan az első rész flashback jeleneteiben viselt ilyen ruhát, úgyhogy valószínűleg annak a forgatása közben készülhetett.

Szerintem történetbeli kapcsolatot nem kell keresni, ez csak egyfajta tisztelgés lehet a Hartnell éra felé, vagy utalás az 50 éves évfordulóra.

Hozzászólás ideje:

Doctor Who original S9:

és még mindig a 3. doki...

ami marha jó mert nagyon imádom. :D Sejtettem, hogy be fog jönni nekem az öreg, nagyon jó arc. És ez az évad volt eddig a legjobb. na jó igazából még csak a Jon Pertwees évadokat láttam, de ezek a részek nagyon ütöttek. A Peladon és a Dalek részről már írtam, de hát azok marha jók voltak. Végre megint volt Tardis használat, idegen lényeg, és ebben az évadban már elég sok szonik használat is volt, főleg a Sea devilben aknakeresésre, haláli, meg a Mutantsban. Hát a mester még mindig hozza a formáját, remélem Roger még sokáig lesz a Mester. :) Imádom a kettőjük kapcsolatát. :D A Time monster sem volt rossz, de az eleje jobban tetszett mint a vége, amikor már atlantison voltak. Kronosz kicsit gyengére sikeredett nekem.

De ez az évad 8/10es, persze a régi évadokhoz mérten. :D És most jön a 3. Doki! jeeeee.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.