Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Abszolút egyetértek, Sky. Bár, aki ismer, az tudja, hogy zéró toleranciám van a spoilerek irányába. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. (szerkesztve) 2012. 06. 04. - 22:06, Frenkie írta: Pl én nem láttam egyetlen egy Trónok harcát sem de tudom ki hal meg és azt is melyik színész játssza. Mert elspoilerezték. Én nem tudom, mert nem olvasom a GOT bejegyzéseket :P - érdeklődésem a sorozat iránt nem hogy a nullához konvergál, hanem egyenesen átcsap mínuszba Szerkesztve: 2012. Június 5. - Darth Riddick Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Bár még a 2. évadnak is csak mostanában fogok nekikezdeni, találtam egy 3. évados ízelítőt... http://www.youtube.com/watch?v=J-DrwwXMajk Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Végignéztem a Trónok Harca 2. évadjának utolsó két részét is. Ütős, impozáns részek lettek. Főleg a záróepizód utolsó jelenete tetszett nagyon. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Én nem is tudtam, hogy a harmadik könyvet két évadon keresztül fogják megcsinálni, bár logikus, hiszen a leghosszabb részről van szó (meg talán a legeseménydúsabbról is). A 4. és 5. könyveket én teljesen másképp ültetném át a vászonra, s nyilván a sorozat készítői sem fogják a fél szereplőgárdát kihagyni, amikor az események a Varjak lakomájához érkeznek. Martinnak viszont gyorsabban kell írnia, mert ha ismét 5 évet kell várni az újabb kötetre, a sorozat hamar be fogja érni őt Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. Hozzászólás ideje: 2012. Június 5. 2012. 06. 05. - 12:35, Nute Gunray írta: Én nem is tudtam, hogy a harmadik könyvet két évadon keresztül fogják megcsinálni, bár logikus, hiszen a leghosszabb részről van szó (meg talán a legeseménydúsabbról is). A 4. és 5. könyveket én teljesen másképp ültetném át a vászonra, s nyilván a sorozat készítői sem fogják a fél szereplőgárdát kihagyni, amikor az események a Varjak lakomájához érkeznek. Martinnak viszont gyorsabban kell írnia, mert ha ismét 5 évet kell várni az újabb kötetre, a sorozat hamar be fogja érni őt Az 5 könyv még hosszabb, úgyhogy lehet, hogy ezt is darabolják. De szerintem már most a harmadik-negyedik évadnál bele fognak nyúlni a Sárkányok táncába is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. (szerkesztve) The greatest chapter yet! Asszem ez jó lesz. Fringe 5. évad promo. http://youtu.be/-5hwaeGFIZA Szerkesztve: 2012. Június 6. - kudar Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. Hozzászólás ideje: 2012. Június 6. 2012. 06. 05. - 12:35, Nute Gunray írta: Martinnak viszont gyorsabban kell írnia, mert ha ismét 5 évet kell várni az újabb kötetre, a sorozat hamar be fogja érni őt Inkább azért, hogy be tudja fejezni, mert elég idős már, ha jól tudom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Obi1: now thats what i call acting! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f3F6yhWk2nk Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. 2012. 06. 06. - 14:09, MissKarrde írta: Inkább azért, hogy be tudja fejezni, mert elég idős már, ha jól tudom. Nem is kel, hogy befejezze. Egyértelmű, hogy mi lesz a sorozat vége. Mindenki meghal és a Mások fognak uralkodni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. (szerkesztve) Doki és az új ... a forgatáson! 7. évados spoiler! Spoileres tartalom megtekintése Összeillenek. ^^ Szerkesztve: 2012. Június 8. - kudar Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. kudar... nagy szép ez a leányzó. Köszi a képet! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. 2012. 06. 08. - 11:17, Darth Riddick írta: kudar... nagy szép ez a leányzó. Köszi a képet! Spoileres tartalom megtekintése habitusra nekem ez alapján a kép alapján olyan rose-os. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Úgy látom a Doktor kosztümje kiegészül egy kis mellénnyel, és mintha az öltönye is más lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Ki ez a tündérek a Doki mellett? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. 2012. 06. 08. - 17:26, Ody Mandrell írta: Ki ez a tündérek a Doki mellett? Spoileres tartalom megtekintése Ő lesz az új útitárs miután Amy-ék lelépnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Remek. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Trónok Harca Spoileres tartalom megtekintése Jó volt az évadzáró, de nem értem hogy Samwellt a Mások mérnem ölték meg? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. 2012. 06. 08. - 17:40, NorbiLordi írta: Trónok Harca Spoileres tartalom megtekintése Jó volt az évadzáró, de nem értem hogy Samwellt a Mások mérnem ölték meg? Spoileres tartalom megtekintése Lehet, hogy ezzel most ólajtó nagyságú marhaságot mondok, de én azzal kötöttem össze, hogy Sam-ék rátaláltak az obszidiántőrökre és nyilhegyekre és talán megérezték azt ezért inkább békén hagyták. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. 2012. 06. 08. - 18:07, Bomarr írta: Spoileres tartalom megtekintése Lehet, hogy ezzel most ólajtó nagyságú marhaságot mondok, de én azzal kötöttem össze, hogy Sam-ék rátaláltak az obszidiántőrökre és nyilhegyekre és talán megérezték azt ezért inkább békén hagyták. Na ez nem hülyeség. Könyvből nem derül ki? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Könyben nem volt ilyen jelenet. Szerintem csak egy cool évadzáró jelenetet akartak, azért rakták ezt bele a készítők. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. Hozzászólás ideje: 2012. Június 8. 2012. 06. 08. - 18:08, NorbiLordi írta: Na ez nem hülyeség. Könyvből nem derül ki? Könyvben ilyen rész nem volt, emlékeim szerint. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Még a lenti Doki képhez. Azt hiszem lesz összefüggés. mivel nem érdekelnek a spoilerek, ezért jelezzétek ha valaki látta ezt a részt, és beszél róla. Spoileres tartalom megtekintése Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Szerintem ez csak egy '63-as promo kép volt, még az első epizód előtt. Susan az első rész flashback jeleneteiben viselt ilyen ruhát, úgyhogy valószínűleg annak a forgatása közben készülhetett. Szerintem történetbeli kapcsolatot nem kell keresni, ez csak egyfajta tisztelgés lehet a Hartnell éra felé, vagy utalás az 50 éves évfordulóra. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Doctor Who original S9: és még mindig a 3. doki... Spoileres tartalom megtekintése ami marha jó mert nagyon imádom. Sejtettem, hogy be fog jönni nekem az öreg, nagyon jó arc. És ez az évad volt eddig a legjobb. na jó igazából még csak a Jon Pertwees évadokat láttam, de ezek a részek nagyon ütöttek. A Peladon és a Dalek részről már írtam, de hát azok marha jók voltak. Végre megint volt Tardis használat, idegen lényeg, és ebben az évadban már elég sok szonik használat is volt, főleg a Sea devilben aknakeresésre, haláli, meg a Mutantsban. Hát a mester még mindig hozza a formáját, remélem Roger még sokáig lesz a Mester. Imádom a kettőjük kapcsolatát. A Time monster sem volt rossz, de az eleje jobban tetszett mint a vége, amikor már atlantison voltak. Kronosz kicsit gyengére sikeredett nekem. De ez az évad 8/10es, persze a régi évadokhoz mérten. És most jön a 3. Doki! jeeeee. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Dexi 7. évados első kép: Spoileres tartalom megtekintése Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Nem is lehetne jobb! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Nagyon jó! Pontosan ott folytatják, ahol befejezték. Már nagyon várom, mi lesz ebből. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Az egyik kedvenc sorozatom. Az első évad óta ugyanazt a színvonalat biztosítja számomra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. 2012. 06. 12. - 16:25, kudar írta: Dexi 7. évados első kép: Huha... jó kis kép. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.