Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az Office nekem annyira nem jött be, havernál van Comedy, tegnap is végignéztem egy részt, de kb. úgy, mint egy Barátok köztöt. Nem találtam benne semmi vicceset, a hányingerkeltő kamera mozgások pedig, engem kifejezetten zavarnak.

A nevem Earl és az Avatar-t azonban lehet leszedem, ha jól tudom, az utóbbiból készült egy baromi rossz film is. Amúgy, ha 4 elem van, miért 3 évados???

Hozzászólás ideje:

A nevem Earl és az Avatar-t azonban lehet leszedem, ha jól tudom, az utóbbiból készült egy baromi rossz film is.

Nagyon rosszul tudod mert egy zseniális film készült az utóbbiból. Örülök hogy segíthettem a felvilágosodásodat.

Hozzászólás ideje:

Nagyon rosszul tudod mert egy zseniális film készült az utóbbiból. Örülök hogy segíthettem a felvilágosodásodat.

Nem arról az Avatarról beszél, hanem az Avatar - The Last Airbender, ami egy totálisan más sorozat, egész pontosan, egy animációs fantasy sorozat. És a belőle készült film valóban katasztrofálisan rossz. Gondolom te nem erre gondoltál (vagy ha igen, akkor hupsz).

Hozzászólás ideje:

A nevem Earl és az Avatar-t azonban lehet leszedem, ha jól tudom, az utóbbiból készült egy baromi rossz film is. Amúgy, ha 4 elem van, miért 3 évados???

Micsoda kérdés? XD Amúgy azért mert a főszereplőnek Aang-nak meg kell tanulni mind a 4 elemet használni, de ő alapban légidomár, szóval csak a többire kell koncentrálni. Persze nem egy évad egy elem elsajátítása. :) Az egyik legjobb mesesorozat amit valaha láttam (és fordítottam :P) :D

Hozzászólás ideje:

Mivel ez egy sorozat topic, miért kevertem volna ide egy filmet? Főleg olyat... :nana: Már párszor amúgy is leírtam róla a véleményem...

Igen, az animációsról beszélek, le is szedtem az első évadot, a Tv-ben eddig kettő részt láttam, de magyarul a szinkronhangok 50%-a az volt, mint a Shaolin Leszámolásban, azt pedig hunosítva néztem, Omi volt a kedvencem! :) Kivételesen olyan anime volt (ha az, én úgy tudom a készítők japánok voltak, így a gyártási ország nem számít. az amime feltétele ez) amit bármikor megnéznék az Elfen Lied és a Samurai C. mellett. És igen, a filmről én is csak rosszakat hallottam, ennek ellenére 2014-ben készül a folytatás.

Amúgy feliratot is szedtem le, ez a vége:

Felirat: Buki

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Amúgy feliratot is szedtem le, ez a vége:

Felirat: Buki

Most erre mit mondhatnék...én készítettem az eredetit, aztán sokan írták hogy átvennék, ide oda, meg időzítenék, és biztos voltak akik utánam is csinálták. :)

A film meg tényleg egy sz-r lett, pedig én vártam a legjobban. Ha ebből folytatást csinálnak, akkor...az szívás. :D

Ui: nem kudar néven fordítottam. :)

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Megnéztem, nem kudar néven sem találtam, de ha átküldöd őket, akkor megköszönöm. A 239 megás MKV fileokat szedtem le. Amúgy meg a Dragon Ball film után nem tudom mit vártál....komolyan, én 3 részletben néztem végig, annyira fájt az a... :fuckoff: Jah, az Avatar sorozatból készült filmet még nem láttam, haverom nagy fan, ő mondta, hogy felejtős és semmi köze hozzá a neveken kívül. De amúgy a történetben hol helyezkedik el?

Hozzászólás ideje:

Megnéztem, nem kudar néven sem találtam, de ha átküldöd őket, akkor megköszönöm. A 239 megás MKV fileokat szedtem le. Amúgy meg a Dragon Ball film után nem tudom mit vártál....komolyan, én 3 részletben néztem végig, annyira fájt az a... :fuckoff: Jah, az Avatar sorozatból készült filmet még nem láttam, haverom nagy fan, ő mondta, hogy felejtős és semmi köze hozzá a neveken kívül. De amúgy a történetben hol helyezkedik el?

A film az első könyv, mivel itt könyvek vannak és nem évadok, szóval a film a teljes első könyv történetét mutatja be, és bár benne vannak a fontosabb részek valahogy sz-r az egész. :D de majd ha megnézted akkor Te is látni fogod.

Hát Flóri így nem tudok neked segíteni mert nekem nincs fent már a gépemen, miért is lenne, és azt sem tudom melyikhez jó: de itt van http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.5.8206 meg itt is:http://www.opensubtitles.org/hu/ssearch/sublanguageid-hun/idmovie-20788

Magyarul, lepörgetem az első 20 részt és jöhet a film?

A feliratokat majd megnézem, szerintem jó lesz hozzá, neten az mkv szokott a legnépszerűbb release lenni, mert nagyon jó a tömörítési aránya.

Amúgy befejeztem az Egyszer volt, hol nem volt első évadát, 8/10, a vége elég klisés lett, a második évad meg nagyon várandós, jó, hogy már kijött pár rész, szerintem megnézem őket. Összességében jó sorozat, érdemes letölteni.

Szerkesztve: - FlóriBá

Amikor azt írtad még tegnap (aszem pofakönyvön) hogy egy nagy bejelentésre készülnek, éreztem, hogy valami ilyesmi lesz :D;)

Felújítják a régit vagy teljesen újba fognak? (folytatás)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Nem arról az Avatarról beszél, hanem az Avatar - The Last Airbender, ami egy totálisan más sorozat, egész pontosan, egy animációs fantasy sorozat. És a belőle készült film valóban katasztrofálisan rossz. Gondolom te nem erre gondoltál (vagy ha igen, akkor hupsz).

Én a Cameron által rendezett filmre. Akkor elnéztem.

Egyik barátnőm most írt angliából hogy megnézte a Doki félévadzáróját és

azóta sem tudja abbahagyni a sírást...

Bázzé, én most akarom látni ezt a részt!!!

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Szerintem nemsokára mi is láthatjuk, nemrég ért véget, 10 körül már fent szokott lenni a rész. Megvárom a feliratot is és megnézem :) Remélem, gyorsan fent lesz mindkettő a neten. Majd utána elolvasom a spoilert :)

Hozzászólás ideje:

Doki 7x5 hát megnéztem.

Uhh nagyon depis rész volt. És egyben csodaszép is. Azért Moffat mindig bizonyít. Az a baj most marhára nem tudok mit írni, megkönnyeztem a végét és eléggé sokkolt a dolog. És már itt ülök percek óta és nem tudom, hogy mit írjak. Most csak ennyit: GOODBYE PONDS! Többit majd 2. nézés után.

Hozzászólás ideje:

Én is megnéztem

Így hirtelen nekem sem jutnak eszembe épkézláb és építő jellegű gondolatok a lentieken kívül. Depis és csodaszép, illő kombináció. Végül Amyék boldogok voltak, és biztosan szép életük volt, "csak" a Doctor szempontjából végződött csúnyán minden. Így valahogy sokkal szebb volt őket elbúcsúztatni.

Riverrel meg haláli páros voltak, ezt muszáj volt még leírnom :D

Holnap én is megnézem újra.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   1 felhasználó

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.