Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

PoI - még nem nézem, majd egyben, de úgy olvastam hogy nagyon rezgett a léc, de berendeltek egy kövi 13 részes évadot. Rebesgetik hogy lehet ez lesz az utsó.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én is sajnálni fogom. Csak nehogy összecsapják a végét. Persze 13 részt is ki lehet gazdálkodni valahogy. Reméljük ügyesen csinálják.

Amúgy nekem is tetszett a szezonzáró. Az eddigi szezonzárók közül ezt találtam a legjobbnak. :cool:

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Daredevil 1x04 - úgy érzem, ez a sorozat hangyányit szakított az MCU-ra jellemző családbarát felfogásával.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 10. - 9:19, Dzséjt írta:

S.H.I.E.L.D. 2x20. Hát, itt alapvetően úgy látom, mindkét fél retteg a másiktól, és igazán örülnének, ha szépen elpusztulna az egyik fél.

Mikor fogod befejezni az évadot? Én tegnap megnéztem, és nagyon ütős volt, kíváncsi lennék a véleményedre. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem most már csak azután, hogy lesz magyar felirat. Ma biztos nem fogok ráérni sorozatok nézegetésére, holnap Pesten leszek, csak vasárnap jövök haza, addigra meg tartom valószínűnek, hogy lesz felirat is.

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 14. - 16:59, Dzséjt írta:

Daredevil 1x04 - úgy érzem, ez a sorozat hangyányit szakított az MCU-ra jellemző családbarát felfogásával.

Hangyányit? Icipici valódi hangyányira vagy inkább az MCU ember méretű verziójára gondoltál? :evil:

2015. 05. 15. - 9:16, Donát írta:

Mikor fogod befejezni az évadot? Én tegnap megnéztem, és nagyon ütős volt, kíváncsi lennék a véleményedre. :)

Megnéztem még szerda este (bár a kérdés nem nekem szólt, de azért írok rá), és szerintem is ütős évadzáró volt. Csak pár gondolat:

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 15. - 14:36, Darth Revan9 írta:

Ennek a Supergirl TV sorozatnak van valami köze az Acélemberhez, valamint a Batman Superman ellen filmekhez?

Nincs köze a filmekhez. Ugyanabban a világban fog játszódni, mint az Arrow, The Flash és Legends of Tomorrow sorozatok, amik nem kapcsolódnak a filmekhez.

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 15. - 12:58, Donát írta:

Ja, bocsi, nem írtam, de a Spoilert megnézheted, mert neked írtam, és nem az új részekhez van köze. :)

Na, jó, hogy írod ezt, mert tényleg nem kukkantottam be a spoiler mögé. :)

2015. 05. 15. - 14:09, MissKarrde írta:

Hangyányit? Icipici valódi hangyányira vagy inkább az MCU ember méretű verziójára gondoltál? :evil:

:D Ant-Man méretű. :P

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 15. - 14:52, Darth Sky írta:

Ugyanabban a világban fog játszódni, mint az Arrow, The Flash és Legends of Tomorrow sorozatok, amik nem kapcsolódnak a filmekhez.

Én úgy tudom, hogy ez még függőben van (igaz mindkét alkotó nyitott lenne egy cross over-re).

Igazából szerintem elég nehéz lenne összeegyeztetni őket, hisz a Supergirl világában (a trailer alapján) Superman már egy befutott hős, ami bizonyos kérdéseket vetne fel az Arrow univerzumában

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 15. - 15:50, Dzséjt írta:

Na, jó, hogy írod ezt, mert tényleg nem kukkantottam be a spoiler mögé. :)

Pfff... :roll: De ha ezt mondta, miért számítottál másra az Ultronban?

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 15. - 16:04, Donát írta:

Pfff... :roll: De ha ezt mondta, miért számítottál másra az Ultronban?

Mert ezt már az Ultron után mondta, egy, a filmmel kapcsolatos hosszabb interjúban.

Hozzászólás ideje:

MCU/SHIELD

Hozzászólás ideje:

Megláttam, hogy van felirat, és mivel nem jön álom a szememre, megnéztem az Agents of S.H.I.E.L.D. záró epizódjait. Hát, le a kalappal.

Hozzászólás ideje:

GoT 5x06

Hozzászólás ideje:

Egyetértek,

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

GoT

Hozzászólás ideje:

GoT

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.