Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. A Strange Things c. sorozatról én is pont a héten hallottam, hogy nagyon jó. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. A Comic-Con-on a Marvel egy rövid videóval megerősített a Szellemlovas feltűnését a S.H.I.E.L.D.-ben. Személy szerint én egy Netflixes sorozatban jobban el tudtam volna képzelni, mint Coulsonék ellen, de kíváncsian várom. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Még annyi, hogy mindegyik évadban a 9. rész a legjobb (leszámítva talán a mostani 6. évadot, ahol szerintem az évadzáró jobb volt). A 2X9-ig én biztos elnézném, mert ilyen rész nem sok sorozatban van (konkrétan semelyik másikban), és nem az az utolsó ilyen rész Na itt tartunk: 2x09! Azt kell mondjam végre él a sorozat! Ütős volt. Holnap évadzáró, és belekezdünk a 3. ba is! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Na itt tartunk: 2x09! Azt kell mondjam végre él a sorozat! Ütős volt. Holnap évadzáró, és belekezdünk a 3. ba is! A 6. évad előtt belevágtam egy újranézésbe, ma (azaz már tegnap) én is pont a 3. évadot kezdtem. A java még csak most jön. Közben kijött egy újabb előzetes az új Prison Break sorozathoz: http://www.youtube.com/watch?v=QLRoIh4bZ30 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Végeztem a Daredevil második évadjával. Nem mondom, hogy jobb volt, mint az első, kb. azonos szinten vannak. Legjobb jelenet a 3.rész végi lépcsőházas bunyó volt, ami talán jobb is volt, mint az első évadbeli folyosós verekedés. Kiváncsian várom a 3.évadot, és természetesen a Megtorló sorozatot is! A Jessica Jones is van legalább ilyen jó sorozat, mint a Daredevil? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hát nem tudom. A Szellemlovast szeretem, de a SHIELD-et nem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. A Jessica Jones is van legalább ilyen jó sorozat, mint a Daredevil? Jó az is, csak másabb. Sokkal másabb. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. A Jessica Jones is van legalább ilyen jó sorozat, mint a Daredevil? Egy nézést megér, de a Daredevilt szerintem alulmúlja. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. (szerkesztve) A Jessica Jones is van legalább ilyen jó sorozat, mint a Daredevil? Engem egyes karakterek kifejezetten idegesítettek, de hogy a Defenders-hez meglegyen a teljes kép végignéztem. Szerkesztve: 2016. Július 26. - Darth Cupsy Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Úgy látom, ebbe már tényleg beleszövik a Kalibán háborúját. http://www.youtube.com/watch?v=3gj8tRaFIfs Legalábbis a felszíni jelenetek egy része hasonlít a Kalibán kezdésére és a Genymedes felszínére. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Elég pocsékul összevágott előzetes, de azért utalgat dolgokra a második évadból - az első évadot viszont teljesen összefoglalja az első fele. http://www.youtube.com/watch?v=urBQ1a00xbE Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Durván jó lesz. Luci anyja nem egy rossz bige lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Hozzászólás ideje: 2016. Július 29. Parázik tőle az ördög rendesen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Úgy látom, ebbe már tényleg beleszövik a Kalibán háborúját. Igen, én is így látom. De inkább a lány miatt, aki Bobbie-t alakítja. Gondolom, nem írnak neki más belépőt a tévére. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. The Expanse: Én rá sem jöttem elsőre, hogy az Bobbie. Viszont bekövetkezett az, amitől "tartottam" (igazából abszolút kizárt volt, hogy megvalósuljon az, amit elképzeltem): a páncélzat csak egy szkafander lett, és nem egy ormótlan páncélzat, amit a könyvek alapján én így képzeltem el: https://www.youtube.com/watch?v=XZd9n373vf4 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. The Expanse: Én rá sem jöttem elsőre, hogy az Bobbie. Viszont bekövetkezett az, amitől "tartottam" (igazából abszolút kizárt volt, hogy megvalósuljon az, amit elképzeltem): a páncélzat csak egy szkafander lett, és nem egy ormótlan páncélzat, amit a könyvek alapján én így képzeltem el: https://www.youtube.com/watch?v=XZd9n373vf4 Sajnos a páncélzat ebben a formában csalódás a könyvhöz képest. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Stranger Things - Pont most fejeztem be az utolsó részt. Nyugodtan higyjetek a hype-nak: tényleg olyan baromi jó, ahogy mondják! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Milyen jellegű sorozatról van szó? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Ugyanazt a nosztalgia-hullámot üli meg, mint JJ Abrams Super 8 című filmje. Ha azt láttad akkor nagyjából már tudod is milyen a hangulata. Régi filmek közül talán a Kincsvadászok (Goonies) hasonlít rá leginkább, de vesz át elemeket az E.T.-ből sőt néhány '80-as évekbeli horrorból is. Nem arról van szó, hogy koppintás lenne a sorozat, csak ezeknek a hangulata érződik rajta. Egyébként egy 1983-ban játszódó sci-fi kalandtörténet. A főszereplők nagyrészt gyerekek, de a sorozat, ahogy Fulcrum is írta koránt sem gyerekes. Néha a sorozat kifejezetten komoly sőt ijesztő is tud lenni. Lábjegyzetnek annyi, hogy a főszereplők sok más mellett a Star Warsért is rajonganak úgyhogy van jó pár SW utalás Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Milyen jellegű sorozatról van szó? Van egy kutatólaborból megszökött rejtélyes “valami”, az utána eredő sötét ügynökök, egy eltűnt gyerek, a kétségbeesett anyja, a seriff, a fiú barátai, akik a maguk módján is elkezdik keresni őt. Ezt a sok hozzávalót egy 80-as évek gyerekszereplős kalandfilmjeire hasonlító sorozatban keverik össze. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem színes-szagos vidámság, hanem komoly a végeredmény, hiszen nem az említetteket másolják, inkább a szellemiségüket veszik át, elég nagy ügybe keverve a főszereplőket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Köszi nektek, majd lehet, hogy bepróbálom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Én most már biztos. A Super 8 nagyon tetszett, és ebben nagy szerepe volt a hangulatának is. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hozzászólás ideje: 2016. Július 31. Hogy miért szereti mindenki a Hegyet és az ő vodkáját Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 1. Jó reklám Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Látta valaki az első évadot? http://www.youtube.com/watch?v=WzeJTAwqEJ4 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Én igen és nagyon bejött Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 6. Végeztem a Daredevil második évadjával. Nem mondom, hogy jobb volt, mint az első, kb. azonos szinten vannak. Legjobb jelenet a 3.rész végi lépcsőházas bunyó volt, ami talán jobb is volt, mint az első évadbeli folyosós verekedés. Kiváncsian várom a 3.évadot, és természetesen a Megtorló sorozatot is! A Jessica Jones is van legalább ilyen jó sorozat, mint a Daredevil? Szerintem sem jobb a második évad az elsőnél. Egy szinten vannak. Viszont én az első évadban nagyon nem bírtam Vincent D'Onofrio-t, azaz a Wilson Fisket alakító színészt. Nem őt kellett volna választani erre a szerepre, engem egy pillanatig sem emlékeztetett a képregényekből és rajzfilmsorozatokból ismert Fiskre. A második évadban Élodié Yung viszont sokat dobott a sorozaton. Ő egy szuper választás volt Elektrának. Csak kár, hogy olyan hamar fűbe harapott. Nagyon jól játszott, sokkal hitelesebben hozta Elektra karakterét, mint anno Jennifer Garner. Na, róla szívesebben megnéznék egy spin-off sorozatot, mint a Megtorlóról. Csak egy néhány epizódból álló minisorozatot, ha már korábban is kapott egy önálló filmet a Daredevil filmben való szereplése után. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Vaó, Lucifer anyját Tricia Helfer fogja játszani? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 9. No őt csak arról a szexuálisan vonzó hangjáról tudtam volna felismerni. Remélem ezúttal is olyan lesz de nemcsak a hangja hanem ő maga is. Legalábbis legyenek olyan pillanatai. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.