Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Szerző Megnéztem a pilot részt! Zseniális! Nagyon kíváncsi voltam, hogy Lynch és Frost mivel állnak elő! Elképesztően jól hozták a legendás előd folytatását. Mindenképpen nézd meg. Néhol betegebb és elvontabb mint elődei.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Megnéztem a pilot részt! Zseniális! Nagyon kíváncsi voltam, hogy Lynch és Frost mivel állnak elő! Elképesztően jól hozták a legendás előd folytatását. Mindenképpen nézd meg. Néhol betegebb és elvontabb mint elődei. Mindenképp meg fogom nézni, de előbb ledarálom az eredeti sorozatot. Jó másfél évtizede láttam utoljára.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Én meg ma kezdtem el... épp most nézem az első részt. Valahogy mindez idáig kimaradt az életemből.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 23.8 éve Azért erre nagy az esély. Nemcsak a misztikum miatt, de emlékeim szerint olyan jó karakterek vannak benne, amelyekért önmagában megérné nézni. Persze nem mondom, hogy a nyomozás felesleges, mert egyébként az az egész sava-borsa, az egyik legizgalmasabb sorozat, amit valaha láttam.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Nem mondom, hogy életem sorozata, de végig fogom nézni... igen!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Még én sem láttam sose. Én is csak részleteket láttam belőle, mert szülők nem engedték nézni.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Keleti ellenfél: Daenerys, nyugati: Greyjoyok(?), Északi: Starkok, de mi a déli nekem az nincs meg. Valaki?
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Martellek (meg a Tyrellek). Jake: meglesz. Hétvégén összeütöm
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve A Martell ház a déli, és dél-nyugaton ott vannak még a Tyrellek is a Töviskirálynővel
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Én is őrájuk gondoltam. Am a Tarly ház az tulajdonképpen hol található? Szerkesztve: 2017. Május 24.8 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve A Tarly-k a Tyrellek zászlóhordozói. A váruk nagyjából Óváros (ahova Samék mentek) és Királyvár között van Égikerttől (Tyrell ház helye) délre Szerkesztve: 2017. Május 24.8 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Néhány spoilers info tudatában csak annyit mondok amikor Havas Jon-ék futnak a hóban az egy elég komoly jelenet lesz.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Szerző Jól néz ki a trailer, csak sokszor gőzöm sincs miről beszéltek. Halványan kapiskálom a dolgokat, de sajnos csak halványan...
Hozzászólás ideje: 2017. Május 24.8 éve Néhány spoilers info tudatában csak annyit mondok amikor Havas Jon-ék futnak a hóban az egy elég komoly jelenet lesz. Egyedül azt a jelenetet nem tudom hova tenni
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.