Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: Január 24. Köszi, bepróbálom majd. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Január 25. Hozzászólás ideje: Január 25. Megnéztem ezt az American Primeval mini sorozatot, és hát, nekem nagyon tetszett! Elég brutális western dráma. Tud a Netflix jó sorozatot is gyártani, ha igazán akarja.... 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: Január 30. (szerkesztve) @Odumin ledaráltam a Silo két évadját. Nekem nagyon bejött, már az eleje beszippantott. Rég kötött le ennyire sorozat. Szerkesztve: Január 30. - Ody Mandrell 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Január 30. Hozzászólás ideje: Január 30. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: @Odumin ledaráltam a Silo két évadját. Nekem nagyon bejött, már az eleje beszippantott. Rég kötött le ennyire sorozat. Wow! Én ma kezdem a 2. évadot. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 3. Hozzászólás ideje: Február 3. (szerkesztve) "You're the best around!" Az utolsó előzetes remekre sikeredett. Az utolsó részek jönnek. Könnyes búcsú lesz a részemről. De máig nem értem ezt a 3 részre szedést a Netflix részéről, ami ebben a legdühítőbb, hogy ekkora szakadékot tesznek két rész közé. Szerkesztve: Február 3. - Bence1997 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 12. Hozzászólás ideje: Február 12. Ez egyszerűen elképesztően jól néz ki. Most indulnak igazán a nagy konfliktusok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. (szerkesztve) Forgotten Realms lesz a Dungeons & Dragons tv-sorozat címe. Tehát a kedvenc világomon, Faerűnon fog játszódni. Szerkesztve: Február 14. - Darth Revan9 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Ennek lesz valamilyen köze a mozifilmhez? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Csak annyi, hogy ugyanabban a világban játszódik. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 14. Hozzászólás ideje: Február 14. Meg nem erősített pletykák szerint az új D&D élőszereplős sorozat drow fókuszú lehet. Íme 10 sötételf karakter, akikre lehetne építeni, vagy bevonni a szériába. https://screenrant.com/dungeons-dragons-drow-lead-drizzt-spinoff-tv-show-list/ Amit biztosan lehet tudni. A Hasbro továbbra is segít legyártani a sorozatot. Drew Crevello lesz a széria írója, producere, showrunnere.További producerek: Shawn Levy, Dan Levine. Nekem csak Shawn Levy neve mond valamit. Nem őt hozták hírbe az egyik Star Wars projekttel? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szombat 13:12 Hozzászólás ideje: Szombat 13:12 14 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nekem csak Shawn Levy neve mond valamit. Nem őt hozták hírbe az egyik Star Wars projekttel? De, ő az. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:58 Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:58 A minap elkezdtem nézni ezt a Dexter sorozatot....... Hát, amilyen sokan istenitik, én elaludtam rajta... xD Azért még pár részt megnézek, hátha jobban megtetszik..... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Kedd 14:40 Hozzászólás ideje: Kedd 14:40 Szerintem legalább az évad felét nézd meg, s ha addig nem szippant be, akkor érdemes abbahagynod. Emlékeim szerint a feszültség elég dinamikusan nő az első évadban, ahogy haladunk a vége felé. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Kedd 14:53 Hozzászólás ideje: Kedd 14:53 2025. 02. 16. - 20:58, Cpt. Rex írta: A minap elkezdtem nézni ezt a Dexter sorozatot....... Hát, amilyen sokan istenitik, én elaludtam rajta... xD Azért még pár részt megnézek, hátha jobban megtetszik..... Nekem pont az első évad az abszolút kedvencem! Vannak még nagyon jó évadok ezen kívül is, de az első az nálam örök BEST marad! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 14:59 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 14:59 18 perccel korábban, Pildi írta: Szerintem legalább az évad felét nézd meg, s ha addig nem szippant be, akkor érdemes abbahagynod. Emlékeim szerint a feszültség elég dinamikusan nő az első évadban, ahogy haladunk a vége felé. Lehet, hogy az újat nézi. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Kedd 16:04 Hozzászólás ideje: Kedd 16:04 Én csak az eredetit láttam, de úgy rémlik a vége (mármint az utolsó évad) nagy csalódás volt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Kedd 16:32 Hozzászólás ideje: Kedd 16:32 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Lehet, hogy az újat nézi. Jogos felvetés, bár szerintem az eredeti sorozatot istenítik, s nem az előzményt, ebből indultam ki. 1 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Nekem pont az első évad az abszolút kedvencem! Vannak még nagyon jó évadok ezen kívül is, de az első az nálam örök BEST marad! Nekem a 2. évad a kedvencem. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Kedd 19:49 Hozzászólás ideje: Kedd 19:49 A régit nézem. Harmadjára le is ment a 2. rész, az 1. évadból. Folyton bealudtam rajta... xD Az 1. évadot megtekintem apránként, aztán lesz, ami lesz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 20:36 Szerző Hozzászólás ideje: Kedd 20:36 Mindenkinek nem tetszhet minden. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Holnap jön a Reacher harmadik évadja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Az első három rész már fent van a Prime-on. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Az Avatar univerzum (a léghajlítós, nem a kék idegenek ) jövőre tovább bővül! Jövő januárban nem csak egy új filmmel fog gazdagodni a franchise (ahol Aang és a többiek visszatérnek felnőttként), de utána egy 26 részes, 2 évados új 2d-s animációs sorozat is elindul útjára Avatar: Seven Havens néven. A történet szerint a világot egy katasztrófa sújtotta és a következő Avatar (aki ugye most egy földhajlító lesz) rájön, hogy a titulus most nem megmentőt, hanem az emberiség pusztítóját jelenti. Emberek és szellemek kezdik el vadászni őt, közben neki és a rég elveszett testvérének kell kibogoznia a rejtélyt és megmenteni a "Paradicsomokat", mielőtt a civilizáció végképp odavész. https://variety.com/2025/tv/news/avatar-last-airbender-seven-havens-animated-series-nickelodeon-1236313495/ 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban 50 perccel korábban, Bence1997 írta: léghajlítós Légidomáros! 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Rég láttam már a sorozatokat. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Aes Sedai polgárháború. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.