Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megnéztem ezt az American Primeval mini sorozatot, és hát, nekem nagyon tetszett! Elég brutális western dráma.

Tud a Netflix jó sorozatot is gyártani, ha igazán akarja.... :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

"You're the best around!" :rock: Az utolsó előzetes remekre sikeredett. Az utolsó részek jönnek. Könnyes búcsú lesz a részemről. :(

De máig nem értem ezt a 3 részre szedést a Netflix részéről, ami ebben a legdühítőbb, hogy ekkora szakadékot tesznek két rész közé. :angry:

Szerkesztve: - Bence1997
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Meg nem erősített pletykák szerint az új D&D élőszereplős sorozat drow fókuszú lehet. Íme 10 sötételf karakter, akikre lehetne építeni, vagy bevonni a szériába.

https://screenrant.com/dungeons-dragons-drow-lead-drizzt-spinoff-tv-show-list/

Amit biztosan lehet tudni. A Hasbro továbbra is segít legyártani a sorozatot. Drew Crevello lesz a széria írója, producere, showrunnere.További producerek: Shawn Levy, Dan Levine.

Nekem csak Shawn Levy neve mond valamit. Nem őt hozták hírbe az egyik Star Wars projekttel?

Hozzászólás ideje:

A minap elkezdtem nézni ezt a Dexter sorozatot.......

Hát, amilyen sokan istenitik, én elaludtam rajta... :D xD

Azért még pár részt megnézek, hátha jobban megtetszik.....

Hozzászólás ideje:

Szerintem legalább az évad felét nézd meg, s ha addig nem szippant be, akkor érdemes abbahagynod. Emlékeim szerint a feszültség elég dinamikusan nő az első  évadban, ahogy haladunk a vége felé.

Hozzászólás ideje:
2025. 02. 16. - 20:58, Cpt. Rex írta:

A minap elkezdtem nézni ezt a Dexter sorozatot.......

Hát, amilyen sokan istenitik, én elaludtam rajta... :D xD

Azért még pár részt megnézek, hátha jobban megtetszik.....

Nekem pont az első évad az abszolút kedvencem! Vannak még nagyon jó évadok ezen kívül is, de az első az nálam örök BEST marad! 

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Pildi írta:

Szerintem legalább az évad felét nézd meg, s ha addig nem szippant be, akkor érdemes abbahagynod. Emlékeim szerint a feszültség elég dinamikusan nő az első  évadban, ahogy haladunk a vége felé.

Lehet, hogy az újat nézi. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Lehet, hogy az újat nézi. 

Jogos felvetés, bár szerintem az eredeti sorozatot istenítik, s nem az előzményt, ebből indultam ki.

1 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Nekem pont az első évad az abszolút kedvencem! Vannak még nagyon jó évadok ezen kívül is, de az első az nálam örök BEST marad! 

Nekem a 2. évad a kedvencem. :)

Hozzászólás ideje:

A régit nézem. Harmadjára le is ment a 2. rész, az 1. évadból. Folyton bealudtam rajta... xD 

Az 1. évadot megtekintem apránként, aztán lesz, ami lesz...

Hozzászólás ideje:

Az Avatar univerzum (a léghajlítós, nem a kék idegenek :D) jövőre tovább bővül! Jövő januárban nem csak egy új filmmel fog gazdagodni a franchise (ahol Aang és a többiek visszatérnek felnőttként), de utána egy 26 részes, 2 évados új 2d-s animációs sorozat is elindul útjára Avatar: Seven Havens néven. A történet szerint a világot egy katasztrófa sújtotta és a következő Avatar (aki ugye most egy földhajlító lesz) rájön, hogy a titulus most nem megmentőt, hanem az emberiség pusztítóját jelenti. Emberek és szellemek kezdik el vadászni őt, közben neki és a rég elveszett testvérének kell kibogoznia a rejtélyt és megmenteni a "Paradicsomokat", mielőtt a civilizáció végképp odavész.

https://variety.com/2025/tv/news/avatar-last-airbender-seven-havens-animated-series-nickelodeon-1236313495/

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.