Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Comic-Con-on a Marvel egy rövid videóval megerősített a Szellemlovas feltűnését a S.H.I.E.L.D.-ben. Személy szerint én egy Netflixes sorozatban jobban el tudtam volna képzelni, mint Coulsonék ellen, de kíváncsian várom.

Hozzászólás ideje:

Még annyi, hogy mindegyik évadban a 9. rész a legjobb (leszámítva talán a mostani 6. évadot, ahol szerintem az évadzáró jobb volt). A 2X9-ig én biztos elnézném, mert ilyen rész nem sok sorozatban van (konkrétan semelyik másikban), és nem az az utolsó ilyen rész :)

Na itt tartunk: 2x09!

Azt kell mondjam végre él a sorozat! Ütős volt. Holnap évadzáró, és belekezdünk a 3. ba is!

Hozzászólás ideje:

Na itt tartunk: 2x09!

Azt kell mondjam végre él a sorozat! Ütős volt. Holnap évadzáró, és belekezdünk a 3. ba is!

A 6. évad előtt belevágtam egy újranézésbe, ma (azaz már tegnap) én is pont a 3. évadot kezdtem. A java még csak most jön. ;)

Közben kijött egy újabb előzetes az új Prison Break sorozathoz:

http://www.youtube.com/watch?v=QLRoIh4bZ30

Hozzászólás ideje:

Végeztem a Daredevil második évadjával. Nem mondom, hogy jobb volt, mint az első, kb. azonos szinten vannak. Legjobb jelenet a 3.rész végi lépcsőházas bunyó volt, ami talán jobb is volt, mint az első évadbeli folyosós verekedés. Kiváncsian várom a 3.évadot, és természetesen a Megtorló sorozatot is!

A Jessica Jones is van legalább ilyen jó sorozat, mint a Daredevil?

Hozzászólás ideje:

Engem egyes karakterek kifejezetten idegesítettek, de hogy a Defenders-hez meglegyen a teljes kép végignéztem.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Úgy látom, ebbe már tényleg beleszövik a Kalibán háborúját.

Igen, én is így látom.

De inkább a lány miatt, aki Bobbie-t alakítja. Gondolom, nem írnak neki más belépőt a tévére.

Hozzászólás ideje:

The Expanse: Én rá sem jöttem elsőre, hogy az

Bobbie. :) Viszont bekövetkezett az, amitől "tartottam" (igazából abszolút kizárt volt, hogy megvalósuljon az, amit elképzeltem): a páncélzat csak egy szkafander lett, és nem egy ormótlan páncélzat, amit a könyvek alapján én így képzeltem el:

https://www.youtube.com/watch?v=XZd9n373vf4

Hozzászólás ideje:

The Expanse: Én rá sem jöttem elsőre, hogy az

Bobbie. :) Viszont bekövetkezett az, amitől "tartottam" (igazából abszolút kizárt volt, hogy megvalósuljon az, amit elképzeltem): a páncélzat csak egy szkafander lett, és nem egy ormótlan páncélzat, amit a könyvek alapján én így képzeltem el:

https://www.youtube.com/watch?v=XZd9n373vf4

Sajnos a páncélzat ebben a formában csalódás a könyvhöz képest.

Hozzászólás ideje:

Ugyanazt a nosztalgia-hullámot üli meg, mint JJ Abrams Super 8 című filmje. Ha azt láttad akkor nagyjából már tudod is milyen a hangulata. Régi filmek közül talán a Kincsvadászok (Goonies) hasonlít rá leginkább, de vesz át elemeket az E.T.-ből sőt néhány '80-as évekbeli horrorból is. Nem arról van szó, hogy koppintás lenne a sorozat, csak ezeknek a hangulata érződik rajta.

Egyébként egy 1983-ban játszódó sci-fi kalandtörténet. A főszereplők nagyrészt gyerekek, de a sorozat, ahogy Fulcrum is írta koránt sem gyerekes. Néha a sorozat kifejezetten komoly sőt ijesztő is tud lenni. Lábjegyzetnek annyi, hogy a főszereplők sok más mellett a Star Warsért is rajonganak úgyhogy van jó pár SW utalás :)

Hozzászólás ideje:

Milyen jellegű sorozatról van szó?

Van egy kutatólaborból megszökött rejtélyes “valami”, az utána eredő sötét ügynökök, egy eltűnt gyerek, a kétségbeesett anyja, a seriff, a fiú barátai, akik a maguk módján is elkezdik keresni őt.

Ezt a sok hozzávalót egy 80-as évek gyerekszereplős kalandfilmjeire hasonlító sorozatban keverik össze. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem színes-szagos vidámság, hanem komoly a végeredmény, hiszen nem az említetteket másolják, inkább a szellemiségüket veszik át, elég nagy ügybe keverve a főszereplőket.

Hozzászólás ideje:

Végeztem a Daredevil második évadjával. Nem mondom, hogy jobb volt, mint az első, kb. azonos szinten vannak. Legjobb jelenet a 3.rész végi lépcsőházas bunyó volt, ami talán jobb is volt, mint az első évadbeli folyosós verekedés. Kiváncsian várom a 3.évadot, és természetesen a Megtorló sorozatot is!

Szerintem sem jobb a második évad az elsőnél. Egy szinten vannak. Viszont én az első évadban nagyon nem bírtam Vincent D'Onofrio-t, azaz a Wilson Fisket alakító színészt. Nem őt kellett volna választani erre a szerepre, engem egy pillanatig sem emlékeztetett a képregényekből és rajzfilmsorozatokból ismert Fiskre. A második évadban Élodié Yung viszont sokat dobott a sorozaton. Ő egy szuper választás volt Elektrának.

Csak kár, hogy olyan hamar fűbe harapott.

Nagyon jól játszott, sokkal hitelesebben hozta Elektra karakterét, mint anno Jennifer Garner. Na, róla szívesebben megnéznék egy spin-off sorozatot, mint a Megtorlóról. Csak egy néhány epizódból álló minisorozatot, ha már korábban is kapott egy önálló filmet a Daredevil filmben való szereplése után.

Hozzászólás ideje:

No őt csak arról a szexuálisan vonzó hangjáról tudtam volna felismerni. Remélem ezúttal is olyan lesz de nemcsak a hangja hanem ő maga is. Legalábbis legyenek olyan pillanatai. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.