Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: A CBS elkaszálta az Agymenőket! A 12. évad lesz az utolsó. Az ok az, hogy Jim Parsons (Sheldon alakítója) már nem akarja folytatni a sorozatot. Így a CBS úgy gondolta, hogy Sheldon nélkül nincs TBBT. Helyes. Nagyon szeretem a sorozatot, de egyszer mindennek vége szakad. Jobb most abbahagyni, mikor szerintem újra jól fut (az 5-8-ig volt szerintem lejtmenetben a sorozat, a 9-11 viszont már újra rendben volt). Csak remélem, hogy értelmes befejezést kap, nem úgy, mint az Így jártam az anyátokkal, ami a nézők pofán köpése volt (mondjuk azt a sorozatot akkor már nem néztem, de az utolsó epizódot azért megsasoltam, és hát na... örültem, hogy korábban kaszáltam). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Az Agymenők már régóta fut. Remélem rendes befejezést kap. Talán nem is nagy baj, nem kell a végtelenségit erőltetni. Úgy érzem a 11. évadnál is már majdnem mindent kifacsartak ebből a témából. Gotham. Én valahogy nagyon akció és esemény dús zárást vizionálok. Tehát mégis jön Bane? Érdekes lesz. Egyelőre viszont nem tudom elképzelni, hogyan zárják le a szálakat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. 8 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Gotham. Én valahogy nagyon akció és esemény dús zárást vizionálok. Spoiler elrejtése Tehát mégis jön Bane? Érdekes lesz. Egyelőre viszont nem tudom elképzelni, hogyan zárják le a szálakat. Spoiler Állítólag Bane apja jön majd. Bane pedig egy börtönben fog tengődni az évadban - az 5. rész címe a börtön neve elméletileg - és talán a 8. rész azt mutatja be majd, hogy hogyan válik a Bane név a börtönben lappangó szörnyeteg nevévé. Én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják lezárni a sorozatot. A sorozat úgy záródik majd mint a Smallville, viszont hallottam egy olyat is, hogy a végén lesz egy időugrás is. Majd meglátjuk. Messze még a premier, amit nagyon sajnálok. Sebaj addig itt van a 4. évad második fele magyarul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. 1 órával korábban, Bence1997 írta: A sorozat úgy záródik majd mint a Smallville, viszont hallottam egy olyat is, hogy a végén lesz egy időugrás is. Ha úgy zárják mint a Smallville-t akkor tényleg szükséges az időugrás szerintem, mert Ben McKenzie azért nem úgy néz ki mint egy Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ben McKenzie azért nem úgy néz ki mint egy Batman. Nem David? Ben Jimet alakítja. Szerkesztve: 2018. Augusztus 25. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nem David? Ben Jimet alakítja. Jah de, fejből nem tudom a színészek nevét imdb-n meg valamiért elnéztem 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 26. Gotham 5. évad Hasbeszélő jönni fog? Még őt is pletykálták. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 26. 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Gotham 5. évad Spoiler elrejtése Hasbeszélő jönni fog? Még őt is pletykálták. Igen, ő is jönni fog, de ezt még ne vegyük készpénznek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Gotham 5. évados BTS képecske. Spoiler 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. A DC Universe stream szolgáltatás szeptember 15. -én startol el, és a Titans című sorozat október 12. -én, pénteken fog elindulni heti lebontásban! A sorozat első évada 12 részt fog tartalmazni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. (szerkesztve) A Streaming szolgáltatáshoz, nem kellene először tartalom is? Így a kutya sem fog rá előfizetni... Mégha tartalmazza majd az Arrowverse sorozatait és a Gotham-et is, akkor is édeskevés a felhozatal Szerk.: Most utánaolvasva még csekélyebb lesz a kínálat. Pár régi Superman film, Nolan trilógiája, és néhány 2000-es évek eleji és előtti rajzfilmsorozat (mondjuk a Batman TAS nagyon jó sorozat, de mégiscsak rajzfilm), plusz a berendelt sorozatok is elég gyengusznak tűnnek: Az új Tini Titánok, valami Doom Patrol, Stargirl, Swamp Thing, a Young Justice új évada (aminek az előzetese már lelőtt kb. minden poént), egy fél órás animált kisfilm Harley Quinnről... Arrowverse meg Gotham egyelőre sehol, ahogy a DCEU (vagy mi a fenének hívják mostanában) sem. Most nehezemre esik eldönteni, hogy a Warnernél vagy a Sony-nál ülnek dilettánsabb emberek... Szerkesztve: 2018. Augusztus 30. - Nabopolasszar 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. Gotham 5. évad Selina ezek szerint felgyógyult már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. 31 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Gotham 5. évad Spoiler elrejtése Selina ezek szerint felgyógyult már? Spoiler Igen. Ha normális, 22 részes évad lenne, akkor láthattuk volna a felgyógyulását, egy amolyan "Oracle" szerepben térhetett volna vissza Gothambe az elején, és a végén vált volna szerintem azzá, akit most a BTS képen láthatunk. Mivel utolsó évad, és mindössze 10 rész - amit még mindig nem tudok hova tenni - ezért érthető, hogy miért ugrunk akár 1 évet is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Szerintem túl "szépfiús" a szerepre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. 5 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Szerintem túl "szépfiús" a szerepre. Szerintem el tudják úgy maszkírozni. Amúgy én sem számítottam rá, mert tényleg szépfiús, de szerintem jó színész és simán megoldható h ez jó legyen! Legalábbis nagyon remélem mert a kedvenc játékom, és a könyveket is szeretem szóval...jónak KELL lennie! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. (szerkesztve) Én is remélem, hogy jó lesz. Amúgy azt lehet már tudni, hogy a sorozat teljesen új történeteket fog elmondani vagy a könyvekből merít? Szerkesztve: 2018. Szeptember 4. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Én bírom Cavillt, szóval örülök neki! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. 1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Én is remélem, hogy jó lesz. Amúgy azt lehet már tudni, hogy a sorozat teljesen új történeteket fog elmondani vagy a könyvekből merít? A könyvekből merít, de hogy mennyire, azt nem tudni. Cavill-t bírom, és nekem az új M:I filmben bebizonyította, hogy alkalmas a szerepre. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Cavill az új M:I-ben valóban igazán parádés volt! Nem lesz gond vele Geralt-ként ... szvsz! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Nem tudja valaki esetleg, hogy az amcsi Office sorozatból hány évad lett leszinkronizálva? Nagyon megtetszett szinkronosan, de mintha csak az első 4 évad lenne elérhető, pedig elvileg 9 évados. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. 15 perccel korábban, Donát írta: Nem tudja valaki esetleg, hogy az amcsi Office sorozatból hány évad lett leszinkronizálva? Nagyon megtetszett szinkronosan, de mintha csak az első 4 évad lenne elérhető, pedig elvileg 9 évados. Ncore kommentek alapján csak a 4-ig szinkronizálták. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. 19 órával ezelőtt, luke19 írta: Én bírom Cavillt, szóval örülök neki! Egyetértek, neki örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 5. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 7. Október 7? Pont aznap válik belőlem hivatalosan is keresztapa. Így dupla öröm! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. Felpörögtek az események a Witcher sorozatnál. Ciri szerepére az alábbiakban megfelelő színésznőt keresnek: optimális esetben 15-16 éves, képes 13-14 évest játszani, és BAME, azaz fekete, ázsiai, vagy más etnikai kisebbséghez tartozó. Oké, hogy a könyveket veszik alapul, és abban nincs benne említve a bőrszíne, na de akkor is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. 3 órával ezelőtt, luke19 írta: Felpörögtek az események a Witcher sorozatnál. Ciri szerepére az alábbiakban megfelelő színésznőt keresnek: optimális esetben 15-16 éves, képes 13-14 évest játszani, és BAME, azaz fekete, ázsiai, vagy más etnikai kisebbséghez tartozó. Oké, hogy a könyveket veszik alapul, és abban nincs benne említve a bőrszíne, na de akkor is. ...és a PC újra lecsaaaap! #k-rvaciki Kezd nagyon elegem lenni ebből. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 8. Van ahol nem zavar, mert nem érdekel, de itt rohadtul nem fér nekem bele, sőt tuti nem fogom nézni a sorozatot, ha ez így marad akármilyen is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Én úgy emlékszem, hogy említik a könyvekben Ciri kinézetét. Fehér bőrű és tejfelszőke hajú. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 9. Éppen most , Darth Revan9 írta: Én úgy emlékszem, hogy említik a könyvekben Ciri kinézetét. Fehér bőrű és tejfelszőke hajú. A hajra én is emlékeztem, de így még inkább bosszantó ez az egész. Egy esélyt ettől függetlenül fog kapni a sori. Csak nehogy még Yennefer esetében is legyenek változtatások.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.