Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Bence1997 írta:

A CBS elkaszálta az Agymenőket! :o A 12. évad lesz az utolsó. Az ok az, hogy Jim Parsons (Sheldon alakítója) már nem akarja folytatni a sorozatot. Így a CBS úgy gondolta, hogy Sheldon nélkül nincs TBBT.

Helyes. Nagyon szeretem a sorozatot, de egyszer mindennek vége szakad. Jobb most abbahagyni, mikor szerintem újra jól fut (az 5-8-ig volt szerintem lejtmenetben a sorozat, a 9-11 viszont már újra rendben volt). Csak remélem, hogy értelmes befejezést kap, nem úgy, mint az Így jártam az anyátokkal, ami a nézők pofán köpése volt (mondjuk azt a sorozatot akkor már nem néztem, de az utolsó epizódot azért megsasoltam, és hát na... örültem, hogy korábban kaszáltam).

Hozzászólás ideje:

Az Agymenők már régóta fut. Remélem rendes befejezést kap. Talán nem is nagy baj, nem kell a végtelenségit erőltetni. Úgy érzem a 11. évadnál is már majdnem mindent kifacsartak ebből a témából.

Gotham. Én valahogy nagyon akció és esemény dús zárást vizionálok.

Tehát mégis jön Bane? Érdekes lesz.

Egyelőre viszont nem tudom elképzelni, hogyan zárják le a szálakat.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Gotham. Én valahogy nagyon akció és esemény dús zárást vizionálok.

Spoiler elrejtése

Tehát mégis jön Bane? Érdekes lesz.

Egyelőre viszont nem tudom elképzelni, hogyan zárják le a szálakat.

Spoiler

Állítólag Bane apja jön majd. Bane pedig egy börtönben fog tengődni az évadban - az 5. rész címe a börtön neve elméletileg - és talán a 8. rész azt mutatja be majd, hogy hogyan válik a Bane név a börtönben lappangó szörnyeteg nevévé.

Én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják lezárni a sorozatot. A sorozat úgy záródik majd mint a Smallville, viszont hallottam egy olyat is, hogy a végén lesz egy időugrás is. Majd meglátjuk. Messze még a premier, amit nagyon sajnálok. Sebaj addig itt van a 4. évad második fele magyarul. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

A sorozat úgy záródik majd mint a Smallville, viszont hallottam egy olyat is, hogy a végén lesz egy időugrás is.

Ha úgy zárják mint a Smallville-t akkor tényleg szükséges az időugrás szerintem, mert Ben McKenzie azért nem úgy néz ki mint egy Batman. :)

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Ben McKenzie azért nem úgy néz ki mint egy Batman.

Nem David? :D Ben Jimet alakítja. :P

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Nem David? :D Ben Jimet alakítja. :P

Jah de, fejből nem tudom a színészek nevét imdb-n meg valamiért elnéztem :D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Gotham 5. évad

Spoiler elrejtése

Hasbeszélő jönni fog? Még őt is pletykálták.

Igen, ő is jönni fog, de ezt még ne vegyük készpénznek. :)

Hozzászólás ideje:

A DC Universe stream szolgáltatás szeptember 15. -én startol el, és a Titans című sorozat október 12. -én, pénteken fog elindulni heti lebontásban! A sorozat első évada 12 részt fog tartalmazni. :)

Hozzászólás ideje:

:lol2::lol::lol2::lol::lol2::lol::lol2::lol::lol2::lol:

A Streaming szolgáltatáshoz, nem kellene először tartalom is? :D Így a kutya sem fog rá előfizetni... Mégha tartalmazza majd az Arrowverse sorozatait és a Gotham-et is, akkor is édeskevés a felhozatal

Szerk.:

Most utánaolvasva még csekélyebb lesz a kínálat. Pár régi Superman film, Nolan trilógiája, és néhány 2000-es évek eleji és előtti rajzfilmsorozat (mondjuk a Batman TAS nagyon jó sorozat, de mégiscsak rajzfilm), plusz a berendelt sorozatok is elég gyengusznak tűnnek: Az új Tini Titánok, valami Doom Patrol, Stargirl, Swamp Thing, a Young Justice új évada (aminek az előzetese már lelőtt kb. minden poént), egy fél órás animált kisfilm Harley Quinnről...

Arrowverse meg Gotham egyelőre sehol, ahogy a DCEU (vagy mi a fenének hívják mostanában) sem.

Most nehezemre esik eldönteni, hogy a Warnernél vagy a Sony-nál ülnek dilettánsabb emberek...

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
31 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Gotham 5. évad

Spoiler elrejtése

Selina ezek szerint felgyógyult már?

Spoiler

Igen. Ha normális, 22 részes évad lenne, akkor láthattuk volna a felgyógyulását, egy amolyan "Oracle" szerepben térhetett volna vissza Gothambe az elején, és a végén vált volna szerintem azzá, akit most a BTS képen láthatunk.

Mivel utolsó évad, és mindössze 10 rész - amit még mindig nem tudok hova tenni - ezért érthető, hogy miért ugrunk akár 1 évet is.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Szerintem túl "szépfiús" a szerepre.

Szerintem el tudják úgy maszkírozni. Amúgy én sem számítottam rá, mert tényleg szépfiús, de szerintem jó színész és simán megoldható h ez jó legyen!

Legalábbis nagyon remélem mert a kedvenc játékom, és a könyveket is szeretem szóval...jónak KELL lennie!

tt3kbbsts7f11.jpg

Hozzászólás ideje:

Én is remélem, hogy jó lesz.

Amúgy azt lehet már tudni, hogy a sorozat teljesen új történeteket fog elmondani vagy a könyvekből merít?

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Én is remélem, hogy jó lesz.

Amúgy azt lehet már tudni, hogy a sorozat teljesen új történeteket fog elmondani vagy a könyvekből merít?

A könyvekből merít, de hogy mennyire, azt nem tudni.

Cavill-t bírom, és nekem az új M:I filmben bebizonyította, hogy alkalmas a szerepre.

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Donát írta:

Nem tudja valaki esetleg, hogy az amcsi Office sorozatból hány évad lett leszinkronizálva? Nagyon megtetszett szinkronosan, de mintha csak az első 4 évad lenne elérhető, pedig elvileg 9 évados. 

Ncore kommentek alapján csak a 4-ig szinkronizálták.

Hozzászólás ideje:

Felpörögtek az események a Witcher sorozatnál. Ciri szerepére az alábbiakban megfelelő színésznőt keresnek: optimális esetben 15-16 éves, képes 13-14 évest játszani, és BAME, azaz fekete, ázsiai, vagy más etnikai kisebbséghez tartozó. Oké, hogy a könyveket veszik alapul, és abban nincs benne említve a bőrszíne,  na de akkor is.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, luke19 írta:

Felpörögtek az események a Witcher sorozatnál. Ciri szerepére az alábbiakban megfelelő színésznőt keresnek: optimális esetben 15-16 éves, képes 13-14 évest játszani, és BAME, azaz fekete, ázsiai, vagy más etnikai kisebbséghez tartozó. Oké, hogy a könyveket veszik alapul, és abban nincs benne említve a bőrszíne,  na de akkor is.

...és a PC újra lecsaaaap! #k-rvaciki

Kezd nagyon elegem lenni ebből.

Hozzászólás ideje:

Van ahol nem zavar, mert nem érdekel, de itt rohadtul nem fér nekem bele, sőt tuti nem fogom nézni a sorozatot, ha ez így marad akármilyen is lesz.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Darth Revan9 írta:

Én úgy emlékszem, hogy említik a könyvekben Ciri kinézetét. Fehér bőrű és tejfelszőke hajú.

A hajra én is emlékeztem, de így még inkább bosszantó ez az egész. Egy esélyt ettől függetlenül fog kapni a sori. Csak nehogy még Yennefer esetében is legyenek változtatások..

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.