zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 11. Én is remélem:) Jó lenne ha párhuzamosan bővîtenénék a SW különböző korszakait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Ma végeztem a Star Wars - The Clone Wars: Galactic Photobook című könyvecskével. Nem tudom, magyarul megjelent-e, én angolul olvastam. Ahhoz képest, hogy gyerekeknek készült, egy-két helyen komoly nyelvtani fejtörőt okozott a számomra. Azt gondoltam, sokkal egyszerűbben fogalmaz majd a szerző. A képregény egyébként a 2008-as A klónok háborúja című egész estés animációs filmet dolgozza fel. Meglepően sok dolog kimaradt belőle, például Ventress és Obi-wan párharca. De a vége is egy kissé összecsapott lett szerintem. Amúgy érdekes kis füzetecske, minden egyes szereplőről van többé-kevésbé részletes leírás. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_The_Galactic_Photobook Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Ma végeztem a Star Wars - The Clone Wars: Galactic Photobook című könyvecskével. Nem tudom, magyarul megjelent-e, én angolul olvastam. Megjelent Magyarországon Star Wars - A klónok háborúja Galaktikus kalauz címen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Revan mennyi esélye van legendákhoz tartozó képregények megjelenése a Szukitsnál a közel jövőben? Ha már legendákhoz tartozó könyveket is megjelentetnek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szerintem jelenleg semmi. Ahhoz az összes Marvel-es kánon képregényt ki kéne adni, márpedig abból is lesz, ami kimarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Egy kis újdonság a legendákhoz tartozó képregények esetében, már nemcsak digitálisan, hanem audio formában is elérhetőek, továbbra is rajongói fordításban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Ez nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. A héten hívták fel a figyelmemet egy képregénygyűjteményre. Egészen pontosan a Szukits Kiadónak ajánlották. A Pannini nemzetközi csoport csinálja, Olyan Star Wars képregény gyűjtemények, melyek a régi Dark Horse-os Legendákat adják ki újra. A kinézetben olyan kék színűek a kötetek, és a sorozat koncepciója a Marvel és DC szuperhős gyűjteményekre emlékeztet. Állítólag Spanyolországban, Olaszországban és Németországban már megy. Ha jól emlékszem a német kiadások valamelyikét láttam is. Valaki hallott erről valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. 3 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A héten hívták fel a figyelmemet egy képregénygyűjteményre. Egészen pontosan a Szukits Kiadónak ajánlották. A Pannini nemzetközi csoport csinálja, Olyan Star Wars képregény gyűjtemények, melyek a régi Dark Horse-os Legendákat adják ki újra. A kinézetben olyan kék színűek a kötetek, és a sorozat koncepciója a Marvel és DC szuperhős gyűjteményekre emlékeztet. Állítólag Spanyolországban, Olaszországban és Németországban már megy. Ha jól emlékszem a német kiadások valamelyikét láttam is. Valaki hallott erről valamit? Erre gondoltál? Már régebben láttam, én előfizetném tuti. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Átnéztem a németeknél az eddig kiadottak listáját. Hát, a Marvel és a DC szuperhős sorik mintájára ez is össze-vissza halad. Ráadásul sok tartalmazna ismétlést is. Az a baj, hogy a két nagy szuperhősös gyűjtemény sorozat már így is nagyon telíti a piacot,, így nem biztos, hogy Star Wars Legendák képregény gyűjtemény jól fogyna. Pedig nagyon jól nézne ki. Ráadásul a kánon képregények közül is nagyon sok megjelenik. Nem biztos, hogy elbírna egy ekkora mennyiséget ez a piac. Ha mégis jönne ez a gyűjtemény sorozat magyarul, akkor szerintem először ki kéne várni, míg a Marvel és a DC szuperhősei kifutnának, és akkor is inkább csak egy válogatás lenne, nem minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 2. 2018. 10. 11. - 14:00, Darth Revan9 írta: Átnéztem a németeknél az eddig kiadottak listáját. Hát, a Marvel és a DC szuperhős sorik mintájára ez is össze-vissza halad. Ráadásul sok tartalmazna ismétlést is. Az a baj, hogy a két nagy szuperhősös gyűjtemény sorozat már így is nagyon telíti a piacot,, így nem biztos, hogy Star Wars Legendák képregény gyűjtemény jól fogyna. Pedig nagyon jól nézne ki. Ráadásul a kánon képregények közül is nagyon sok megjelenik. Nem biztos, hogy elbírna egy ekkora mennyiséget ez a piac. Ha mégis jönne ez a gyűjtemény sorozat magyarul, akkor szerintem először ki kéne várni, míg a Marvel és a DC szuperhősei kifutnának, és akkor is inkább csak egy válogatás lenne, nem minden. Pedig lenne igény az amerikai Epic Collection kiadványokra. Amik ráadásul időrendi sorrendben vannak megjelentetve. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Hát a kotor és a legacy kötetek nálam azonnali vétel lenne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 2. 4 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: Pedig lenne igény az amerikai Epic Collection kiadványokra. Amik ráadásul időrendi sorrendben vannak megjelentetve. Az Epic Collection-ök tényleg nagyon jól néznek ki. A gond az, hogy nagyon vastagok. Ugyebár egy ilyen gyűjtemény sokszor 10-nél is több füzetet tartalmaz. Ez a magyar piacon 10.000 Ft-nál indulna. Olyan 10-15 ezerre becsülöm a vastagságtól és a füzetek számától függően. Olyan sok képregény jelenik meg Magyarországon, hogy egy ilyen nagy gyűjteményes sorozat nem biztos megállna a saját lábán. Pedig tényleg nagyon jó lenne. Főleg a Régi Köztársaság kötetek érdekelnének. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 3. (szerkesztve) Az ára az biztos, hogy magas lenne. Nem tudom mennyire követed a halozsak.hu-t, de a Régi Köztársaság lovagjaiból már csak 8 szám és befejezik a teljes sorozat fordítását. Szerkesztve: 2018. December 3. - tomcsi80 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 4. 16 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: Az ára az biztos, hogy magas lenne. Nem tudom mennyire követed a halozsak.hu-t, de a Régi Köztársaság lovagjaiból már csak 8 szám és befejezik a teljes sorozat fordítását. Igen, láttam, hogy szépen haladnak. Valamikor sort is szeretnék keríteni, hogy elolvassam a meg nem jelent részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Valakinek nincsenek meg digitális formátumban a legacy képregények? Amit a hálózsákon lefordítottak azokat már elolvastam és nagyon megfogott a korszak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Angolul elérhető a teljes történet itt https://readcomiconline.to/Comic/Star-Wars-Legacy-2006 és a 6 részes Háború történet https://readcomiconline.to/Comic/Star-Wars-Legacy-War 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 14. Május 29-én, a 107 füzetet megélt eredeti Marvel Star Wars képregény sorozat kap egy 108-dik füzetet. https://comicbook.com/starwars/2019/02/13/star-wars-comics-legends-marvel-han-solo-jaxxon-valance/ 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Már csak az a kérdés, miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Mert 80 éves idén a Marvel és a múltjukat ünneplik. Ennek apropójából adják ki ezt a képregényt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 15. Aha, így már értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sokka Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Technikai kérdés Legendák képregény rendelés témában. A Szukits webáruháza azt írja, hogy rendelhető állapotban van A Birodalom vére képregény, amit be akarnék rakni a kosárba, azonban a lentebb olvasható hibaüzenetet kapom. (Chrome, Opera, Firefox böngészőkben egyaránt fennáll a hiba.) Másnál is előfordul ez a hiba? Kinek hogy sikerül kosárba raknia ezt a képregényt, ha sikerült? TECHNICAL ERROR: unable to add the product. Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Nekem is ezt írja ki, valószínűleg rendszer hiba lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Elméletileg ezt nem is lehetne árusítani, mert lejártak a jogok. Valami hiba történhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sokka Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. A Veszélyes béke képregény szintúgy rendelhetőnek van föltüntetve (Az elveszett csillagokat meg nem találom). Legalább a Maul - Vesztegzárral nincs ilyen jellegű probléma – ez előjegyezhető állapotban van, anno hagyta is a rendszer előjegyezni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Ha szukitsról nem menne, akkor a Stat Wars könyvek csoportban megpróbálkozhatsz velük. Nemrég valaki hatezer körül próbálta eladni ami szerintem még nem olyan vészes. A vesztegzár viszont árban már neccesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sokka Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. 8 perccel korábban, Iqvi írta: Ha szukitsról nem menne, akkor a Stat Wars könyvek csoportban megpróbálkozhatsz velük. Nemrég valaki hatezer körül próbálta eladni ami szerintem még nem olyan vészes. A vesztegzár viszont árban már neccesebb. Olvastam azt a hirdetést. Érdekesség, hogy pont amiatt a hirdetés miatt jutott eszembe ez az apró hiba a Szukits webáruházáról és kezdtem leírni a fentebbi posztomba – ugyanis már hónapokkal ezelőtt föltűnt, hogy előrendelhető állapotban vannak és nem engedi a rendszer kosárba rakni, csakhogy nagyon nem problémáztam ezen, így elfelejtődött, a hirdetés meg előhozta ezt az emléket. Mellesleg magánszemélyektől nem szokásom vásárolni (alacsony prioritásúak az ilyen vásárlási lehetőségek). Úgy vagyok vele, hogy majd, ha a Star Wars regények és képregények jelentős része meglesz, amiket webáruházakból (elsősorban a kiadóéból és antikváriumokéból) könnyedén és viszonylag olcsón meg lehet vásárolni, akkor belefogok a magányszemélyektől való vásárlásba is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 12. Érdemes a Fészen írni rájuk mert ott amint tudnak válaszolnak bármire legalábbis eddig velem segítőkészek voltak egy próbát azért megérhet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Most már én is láttam. Akkor valószínűleg ideiglenes engedélyt kaptak a maradék kiárusítására. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 13. Ezek.mennyire jó képregények? Mert akkor lehet berendelem őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.