lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Elolvastam a Tag & Binket! Tényleg nagyon jó! Nagyon humoros. Mostmár röhögök a Jedis boritóján is. Ez nincs valahol fent? Nagyon kíváncsi lettem. Akár angolul is belefognék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. (szerkesztve) Elolvastam a Tag & Binket! Tényleg nagyon jó! Nagyon humoros. Mostmár röhögök a Jedis boritóján is. Ez nincs valahol fent? Nagyon kíváncsi lettem. Akár angolul is belefognék. Örülök, hogy tetszett Én az eMule nevü programmal jutottam hozzá. Ha ugy nem tudod leszedni a folytatást, akkor holnap feltehetem valahova. Szerkesztve: 2007. Április 27. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Csak névről ismerem az emule-t. Ha nekiállnék biztos rájönnénk, hogy múködik ezek a letöltők nem szoktak bonyolultak lenni. De megköszönném, ha megkímélnél, és feltennéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. A Dark Times tényleg nagyon jó! Mind a Dark Times, mind pedig a Purge Vaderje más, mint a classic trilogy idejének Vaderje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. lokatelli: Itt a folytatás - Return of Tag & Bink Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 28. lokatelli: Itt a folytatás - Return of Tag & Bink Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Azért tettem ide, mert egy képregényes oldalon találtam: A Gizmodo nem cicózott, elővette az évezredes kérdést, mi történik, ha Superman (aki legyőzhetetlen) és a Star Wars-filmek fénykardja egymásnak feszül. A cikk tudományos alapon, illetve a Superman-képregények történéseiből merítve hozza ki Supermant győztesnek. Bár volt már rá példa, hogy a lézer megsebezte a szuperhőst, a fénykard sugárzása valószínűleg nem árt neki, hiszen hasonló a sugárzása, mint a napnak, amitől Superman csak erősebb lesz. Az alábbiakban a Gizmodo.com rövidített és tömör változata: Igen: * Ha éppen kryptonit hatása alatt van, vagy ha maga a fénykard van kryptonitból. * Ha Supermant korábban már megsebezte lézer. Nem * A fénykard, mint a nevéből is kiderül, csak fény! Superman az erejét a Napból kapja, ami részben szintén fény. * Elképzelhető, hogy a ruháját elvágja (mint a Superman 2 filmben), de őt magát nem fogja megsebezni. * Superman a saját lézerlátásával borotválkozik, így a kard esetleg a testszőrzetét metszheti le? * A Jedik sem tudnak mindent átvágni a kardjukkal. Pl az EPI-ben az ajtóba szúrva csak megolvasztani tudták azt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Egy komoly, régóta forgó, reális, sorsdöntő vita dőlt most el. Superman erősebb a fénykardnál. Most már csak azt a vitát kéne eldönteni, hogy kik az erősebbek: a klónok, vagy Gizmo, ha belerúgjuk a Kamoni óceánba. Igen: - ha Kaminon kisüt a nap - ha a Gremli sereg belép a város épületeibe, mert ott baromi erős a fény Nem: - ha Gizmo kiteszi a kisujját az esőbe. Órákkal később a szőrtenger kiszorítja a vizet a bolygóról. - ha a már mutálódott tarajos kiszalad az egyik platformra, majd orrát befogva fejest ugrik a kaminoi óceánba. Ez esetben a sok ezer lény nem csak a vizet szorítja ki, de felforgatják a városokat, a klónsereget, a kaminoiakat és az aywakat megeszik éjfél után nassolás gyanánt, majd megszerzik az ezszközöket és rászabadulnak a Galaxisra. Ez esetben egyetlen menedék marad, a Tatooine. Se víz és két nap is süt. Tuti elkerüli Darth Mohawk serege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Chuck Norris vs. fénykard esete kéne még! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Írd meg, neked szerintem menne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Chuck Norris vs. fénykard esete kéne még! Ez nem képezi vita tárgyát. Chuck Norris egyszerűen elhajlítja a fénykard pengéjét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. (szerkesztve) Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 'The Artist of Naboo' és az 'A Summer's Dream' c. képregények hozzáférhetőek-e valahol a neten? Szerkesztve: 2008. Május 30. - Szafina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 'The Artist of Naboo' és az 'A Summer's Dream' c. képregények hozzáférhetőek-e valahol a neten? huh valami orosz oldalon olvastam üket. talán: www.swtimeline.ru oroszul van nagyrészt sajna, de türelmesen végig kell nézni a képregényeket, azok már angolul vannak fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Egy artistosat találtam TAoN Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Orki: köszönöm a segítséget! Neked is Rog! Mindent megtaláltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. (szerkesztve) Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni ezt? Előre is köszi! (A régi Marvel képregények is érdekelnének.) Szerkesztve: 2008. Május 31. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. (szerkesztve) Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni ezt? Innen Oldalanként el lehet olvasni, és el is lehet menteni Szerkesztve: 2008. Május 31. - Szafina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 31. InnenOldalanként el lehet olvasni, és el is lehet menteni Köszi! Itt már korábban is kerestem, de akkor még - vagy már - nem volt fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. CW-s webképregények a láthatáron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. CW-s webképregények a láthatáronNa ezekre lehet, hogy majd rá fogok cuppanni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Most én maradtam le vmiről? Vagy tényleg G canon lenne a The Force Unleashed képregény?? Merthogy a The Clone Wars vagy a Live action, az. azt értem, okés. De ez is meg a játék is? Ez 100% ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Most én maradtam le vmiről? Vagy tényleg G canon lenne a The Force Unleashed képregény?? Merthogy a The Clone Wars vagy a Live action, az. azt értem, okés. De ez is meg a játék is? Ez 100% ?Ezt én sem akarom elhinni. Zééé valamit félre nézhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Hát a könyv a Wookieepedia szerint C canon, márpedig akkor a képregény is az. (Persze azt nem tudom, ez mennyire hiteles infó...) A The Clone Wars sem G canon, hanem T canon, ami egy külön kategória a TV-s cuccoknak (mivel a film a TV-s sorozathoz tartozik, azt is ide sorolták be), már ha jól értem az angol szöveget. (A T canon a G és C canon közt van...) Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Zééé nem írta, hogy G canon lesz, csak annyit írt, hogy Canon lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Zééé nem írta, hogy G canon lesz, csak annyit írt, hogy Canon lesz. Minden canon. A T canonba csak a TCW és az élőszereplős sorozat fog majd tartozni. Ami nem is baj, mivel a Droids, Ewoks és Holiday Specialt inkább ne is akarják beilleszteni az N-en kívül sehová, a Clone Wars java meg üt mindent, ami a C szinten már adott (a Curuscanti csata előzménye, Anakin Jedivé válása, Durge és Assaj felbukkanása...). Szóval ezek semmiképpen sem kerülhetnének a C fölé. Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Attól még ezt írta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Attól még ezt írta Tény, nem is cáfolom, csak arra akartam célozni, hogy ez így még nem olyan nagy újság Amúgy csak részben G szintű (feltételezem, Zééé erre gondolt a kanon alatt), mert csupán a sztori alapjait találta ki Lucas maga, de a java részét (mind a képregény, mind a játék esetében) W. Haden Blackman írta, szóval többnyire C szintű. Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Akkor elmagyarázom A Force Unleashed könyv, képregény, videójáték, szerepjátékkönyv, Hyperspace-es webstrip MIND C-canon, akárcsak a legtöbb könyv, képregény stb. Az új Clone Wars sorozat és az élőszereplős sorozat T-canon, és az új mozifilm is az!!! A Tartakovsky-féle Clone Wars, a régi Droids és Ewok rajzfilmek, a két régi Ewok élőszereplős film mind mind C-canon, egysznten vannak a könyvekkel. A Holiday Special S-canon, vagyis csak másodlagos canon (még a könyvek "alatt" van, olyanokkal osztozik mint az alább belinkelt Jaxxon). Az új CW mozifilm könyvadaptációja, képregényváltozatai, a webképregények, a színezőskönyv, a gyerekkönyvadaptáció, szerepjátékkönyv, Nintendojáték stb. viszont már egyik sem T, hanem C-canon. (A sorrend G-T-C-S-N) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Igen, én is valahogy így értelmeztem a Wookieepediás írást. Csak nem fordítottam le pontosan, ezért lehet eltérés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.