Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elolvastam a Tag & Binket!

Tényleg nagyon jó! Nagyon humoros. Mostmár röhögök a Jedis boritóján is.

Ez nincs valahol fent? Nagyon kíváncsi lettem. Akár angolul is belefognék.

Hozzászólás ideje:
Elolvastam a Tag & Binket!

Tényleg nagyon jó! Nagyon humoros. Mostmár röhögök a Jedis boritóján is.

Ez nincs valahol fent? Nagyon kíváncsi lettem. Akár angolul is belefognék.

Örülök, hogy tetszett :) Én az eMule nevü programmal jutottam hozzá. Ha ugy nem tudod leszedni a folytatást, akkor holnap feltehetem valahova.

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Csak névről ismerem az emule-t. Ha nekiállnék biztos rájönnénk, hogy múködik ezek a letöltők nem szoktak bonyolultak lenni.

De megköszönném, ha megkímélnél, és feltennéd.

Hozzászólás ideje:

A Dark Times tényleg nagyon jó! Mind a Dark Times, mind pedig a Purge Vaderje más, mint a classic trilogy idejének Vaderje :)

• 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Azért tettem ide, mert egy képregényes oldalon találtam:

A Gizmodo nem cicózott, elővette az évezredes kérdést, mi történik, ha Superman (aki legyőzhetetlen) és a Star Wars-filmek fénykardja egymásnak feszül. A cikk tudományos alapon, illetve a Superman-képregények történéseiből merítve hozza ki Supermant győztesnek. Bár volt már rá példa, hogy a lézer megsebezte a szuperhőst, a fénykard sugárzása valószínűleg nem árt neki, hiszen hasonló a sugárzása, mint a napnak, amitől Superman csak erősebb lesz.

Az alábbiakban a Gizmodo.com rövidített és tömör változata:

Igen:

* Ha éppen kryptonit hatása alatt van, vagy ha maga a fénykard van kryptonitból.

* Ha Supermant korábban már megsebezte lézer.

Nem

* A fénykard, mint a nevéből is kiderül, csak fény! Superman az erejét a Napból kapja, ami részben szintén fény.

* Elképzelhető, hogy a ruháját elvágja (mint a Superman 2 filmben), de őt magát nem fogja megsebezni.

* Superman a saját lézerlátásával borotválkozik, így a kard esetleg a testszőrzetét metszheti le?

* A Jedik sem tudnak mindent átvágni a kardjukkal. Pl az EPI-ben az ajtóba szúrva csak megolvasztani tudták azt.

Hozzászólás ideje:

Egy komoly, régóta forgó, reális, sorsdöntő vita dőlt most el. Superman erősebb a fénykardnál.

Most már csak azt a vitát kéne eldönteni, hogy kik az erősebbek: a klónok, vagy Gizmo, ha belerúgjuk a Kamoni óceánba.

Igen:

- ha Kaminon kisüt a nap

- ha a Gremli sereg belép a város épületeibe, mert ott baromi erős a fény

Nem:

- ha Gizmo kiteszi a kisujját az esőbe. Órákkal később a szőrtenger kiszorítja a vizet a bolygóról.

- ha a már mutálódott tarajos kiszalad az egyik platformra, majd orrát befogva fejest ugrik a kaminoi óceánba. Ez esetben a sok ezer lény nem csak a vizet szorítja ki, de felforgatják a városokat, a klónsereget, a kaminoiakat és az aywakat megeszik éjfél után nassolás gyanánt, majd megszerzik az ezszközöket és rászabadulnak a Galaxisra. Ez esetben egyetlen menedék marad, a Tatooine. Se víz és két nap is süt. Tuti elkerüli Darth Mohawk serege.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 'The Artist of Naboo' és az 'A Summer's Dream' c. képregények hozzáférhetőek-e valahol a neten?

Szerkesztve: - Szafina

Hozzászólás ideje:
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a 'The Artist of Naboo' és az 'A Summer's Dream' c. képregények hozzáférhetőek-e valahol a neten?

huh valami orosz oldalon olvastam üket. talán: www.swtimeline.ru oroszul van nagyrészt sajna, de türelmesen végig kell nézni a képregényeket, azok már angolul vannak fent.

Hozzászólás ideje:

Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni ezt?

Előre is köszi!

(A régi Marvel képregények is érdekelnének.)

Szerkesztve: - kolmilan

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most én maradtam le vmiről? Vagy tényleg G canon lenne a The Force Unleashed képregény?? Merthogy a The Clone Wars vagy a Live action, az. azt értem, okés. De ez is meg a játék is? Ez 100% ?

Hozzászólás ideje:
Most én maradtam le vmiről? Vagy tényleg G canon lenne a The Force Unleashed képregény?? Merthogy a The Clone Wars vagy a Live action, az. azt értem, okés. De ez is meg a játék is? Ez 100% ?
Ezt én sem akarom elhinni. Zééé valamit félre nézhetett. :hehe:
Hozzászólás ideje:

Hát a könyv a Wookieepedia szerint C canon, márpedig akkor a képregény is az. (Persze azt nem tudom, ez mennyire hiteles infó...)

A The Clone Wars sem G canon, hanem T canon, ami egy külön kategória a TV-s cuccoknak (mivel a film a TV-s sorozathoz tartozik, azt is ide sorolták be), már ha jól értem az angol szöveget. (A T canon a G és C canon közt van...)

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:
Zééé nem írta, hogy G canon lesz, csak annyit írt, hogy Canon lesz.

Minden canon.

A T canonba csak a TCW és az élőszereplős sorozat fog majd tartozni. Ami nem is baj, mivel a Droids, Ewoks és Holiday Specialt inkább ne is akarják beilleszteni az N-en kívül sehová, a Clone Wars java meg üt mindent, ami a C szinten már adott (a Curuscanti csata előzménye, Anakin Jedivé válása, Durge és Assaj felbukkanása...). Szóval ezek semmiképpen sem kerülhetnének a C fölé.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Attól még ezt írta :hehe:

Tény, nem is cáfolom, csak arra akartam célozni, hogy ez így még nem olyan nagy újság :)

Amúgy csak részben G szintű (feltételezem, Zééé erre gondolt a kanon alatt), mert csupán a sztori alapjait találta ki Lucas maga, de a java részét (mind a képregény, mind a játék esetében) W. Haden Blackman írta, szóval többnyire C szintű.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Akkor elmagyarázom :oops:

A Force Unleashed könyv, képregény, videójáték, szerepjátékkönyv, Hyperspace-es webstrip MIND C-canon, akárcsak a legtöbb könyv, képregény stb.

Az új Clone Wars sorozat és az élőszereplős sorozat T-canon, és az új mozifilm is az!!!

A Tartakovsky-féle Clone Wars, a régi Droids és Ewok rajzfilmek, a két régi Ewok élőszereplős film mind mind C-canon, egysznten vannak a könyvekkel.

A Holiday Special S-canon, vagyis csak másodlagos canon (még a könyvek "alatt" van, olyanokkal osztozik mint az alább belinkelt Jaxxon).

Az új CW mozifilm könyvadaptációja, képregényváltozatai, a webképregények, a színezőskönyv, a gyerekkönyvadaptáció, szerepjátékkönyv, Nintendojáték stb. viszont már egyik sem T, hanem C-canon.

(A sorrend G-T-C-S-N)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.