Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:44 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:44 (szerkesztve) Akkor lehet, hogy @Rixon mégis csak előttünk látja? Magyar idő szerint kedden hajnal háromkor lesz az amcsi premier. Gyanítom akkor kerül fel itt is. Szerkesztve: Vasárnap 10:46 - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Vasárnap 13:10 Hozzászólás ideje: Vasárnap 13:10 Cryptic HD megosztotta az első három rész játékidejét: 1. rész - 47 perc 2. rész - 29 perc 3. rész - 37 perc Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Vasárnap 14:16 Hozzászólás ideje: Vasárnap 14:16 Érdekes, hogy a Skeleton Crew elsőként filmként volt prezentálva a Lucasfilm felé, amikor Watts még az első Pókember filmen dolgozott. Utána a Disney+ indulása és a Mandó sikere után átalakult az egész egy sorozattá. https://tvline.com/interviews/skeleton-crew-star-wars-references-movie-pitch-goonies-comparisons-1235381614/ 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:09 Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:09 Így még érthetőbb, hogy minisorozat lesz és nem (feltétlenül) számíthatunk folytatásra. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:12 Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:12 (szerkesztve) Akkor inkább dec. 3. magyar idő szerint? Szerk: ja, már látom. Sebaj, szétdolgozom az agyam egész hónapban, bármikor jó. Szerkesztve: Vasárnap 17:14 - Nute Gunray Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:44 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:44 1 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Akkor inkább dec. 3. magyar idő szerint? Szerk: ja, már látom. Sebaj, szétdolgozom az agyam egész hónapban, bármikor jó. Nekem is jobb a 3. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Hétfő 08:02 Hozzászólás ideje: Hétfő 08:02 (szerkesztve) A sorozatra hangolódva írtam egy cikket pár Star Warsbeli kalózbandáról: https://rebo.hu/2024/12/01/het-hirhedt-kaloz-banda-a-star-wars-vilagabol/ Szerkesztve: Hétfő 13:14 - Ody Mandrell 3 1 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Hétfő 09:40 Hozzászólás ideje: Hétfő 09:40 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor lehet, hogy @Rixon mégis csak előttünk látja? Magyar idő szerint kedden hajnal háromkor lesz az amcsi premier. Gyanítom akkor kerül fel itt is. A vetítés kedden délután 5-től lesz, szóval nem, veletek egyszerre látom (úgyis megnézem előtte, meg videót is kell csinálni ) 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Hétfő 15:21 Hozzászólás ideje: Hétfő 15:21 Lesz aki korán kel? Én igen, mert meló van holnap, így előtte szeretném látni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 15:48 Szerző Hozzászólás ideje: Hétfő 15:48 Én valamikor délelőtt látom majd, vagy kora délután. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Hétfő 15:50 Hozzászólás ideje: Hétfő 15:50 Én abban az órában még le sem fekszem, de nem tudom, hogy bevállalom-e. Mivel a sorozat iránt a lelkesedésem még mindig masszavín 0, így lehet, hogy jobb lesz, ha kipihentebb fejjel ülök le elé. Úgy mégis csak nyitottabb az ember. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Hétfő 16:25 Hozzászólás ideje: Hétfő 16:25 Én szerintem hajnali 5 körül megtekinthetem, bár Dzséjthez hasonlóan nekem is 0-hoz konvergál a lelkesedésem. Viszont mivel családi probléma miatt amúgy is alig alszok mostanában, ezért nálam nem akadály a hajnali megtekintés. Olvastam redditen egy véleményt, akinek bejött az első két rész, pedig nem igen várta a sorozatot. Lehet néhányunkkal is ez lesz holnap. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Hétfő 17:30 Hozzászólás ideje: Hétfő 17:30 Még nem dölt el, de nem kizárt, hogy hajnali nézést tartok. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Hétfő 19:55 Hozzászólás ideje: Hétfő 19:55 Én pont éjszakázok, szóval a hajnali órákban lesz rá időm. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Hétfő 23:03 Hozzászólás ideje: Hétfő 23:03 Este, meló után lesem meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 03:19 Hozzászólás ideje: Tegnap 03:19 Az első két részről a véleményem tömören: ez nekem tetszik. 1 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:35 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:35 Most kezdem, örülök @Dzséjt, hogy tetszett. Az első rész címe: Ez egy igazi kaland lehet A mâsodiké: Messze-messze túlmentünk a hatâron Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:45 Hozzászólás ideje: Tegnap 04:45 Az angol címek pedig: 1. rész: This Could Be A Real Adventure 2. rész: Way, Way Out Past The Barrier Megvolt az első rész. Nem volt rossz rész, nem fogja megváltani (egyelőre) a világot, kellemes kikapcsolódásnak tűnik. Tényleg hozza a régi 80-as évekbeli hangulatot. A 2. részt majd reggel tekintem meg, addig is átrágom magam az első rész eseményein. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 06:19 Szerző Hozzászólás ideje: Tegnap 06:19 (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Az első két részről a véleményem tömören: ez nekem tetszik. Ez bizakodásra ad okot számomra is. Eddig meglepően pozitív a fogadtatása. Szerkesztve: Tegnap 06:35 - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Tegnap 07:46 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:46 Most már reklámok is vannak 2 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Tegnap 08:15 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:15 Le a kalappal. Ezt nagyon összerakták! Első osztályú SW kalandnak indul Volt korábban itt valami pletyka hogy eredetileg a Sceleton Crew mozifilm lett volna. Ezt a sorozat láttán könnyű elhinni. Olyan mintha egy feldarabolt filmet nézne az ember. Nagyon jó lesz majd egybe nézni 2 4 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Tegnap 08:20 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:20 Megmondom őszintén amennyire nem érdekelt a sorozat, annyira pozitívan csalódtam benne. Az első 2 epizód alapján teljesen jól van összerakva, van ritmusa a sorozatnak. Meg ahhoz képest, hogy elvileg gyereksorozat néhol elég merész 4 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 08:24 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:24 Végül megnéztem én is (értékelés majd este). A decemberi hajtás közepette ez egy igazi fotelbe süppedős, nyugis sorozat, ami egy kávé mellett kikapcsol. Talán akkora témázások, mint az Acolyte vagy az Andor esetében, nem lesznek, de itt nem is ez a cél. Nekem (újfent) nagyon bejött a nosztalgikus érzés egy olyan évtized után, amiben pedig soha nem is éltem. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 22 órával korábban Hozzászólás ideje: 22 órával korábban (szerkesztve) A 2. rész bejött, elkapott a sorozat, kellemes kikapcsolódás és egy kis plusz is van benne. Közben megvolt a Launch Event, a stáb pedig Disneylanden (azon belül is a Galaxy's Edge-nél) ünnepelt: Szerkesztve: 22 órával korábban - Bence1997 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Nem olyan lett a reggelem, amilyennek gondoltam, szóval csak egy részt láttam. Nembaj, legalább nem összefolyva megyek értékelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hála égnek nem igazolódott be azon félelmem, hogy SW idegen sorozatot kapunk. Jó lett, és kár volt rejtegetnie a Lucasfilmnek (már ha erről volt szó ). Ráadásul úgy tűnik mindenki kajálja az első két részt. Kíváncsi leszek a nézettségre. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Őszinte leszek, egyáltalán nem vártam különösebben ezt a sorozatot. Az előzetesek után úgy éreztem ez nem nekem készült. Ugyan a 80-as évek hangulata, meg a gyerekszereplők továbbra sem tartoznak a kedvenceim közé, de összességében kellemes csalódás volt. Annak mindenesetre kifejezetten örülök, hogy két részes premiert kaptunk, mert a második epizód ugyan nagyon rövidke lett, de nekem nagyon kellett, hogy igazán be tudjon rántani a sorozat. Ott indul be igazán a kaland és így a második rész végére eljutottam odáig, hogy engem ez érdekel és néztem volna tovább... úgyhogy nem volt rossz a kezdés. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.