Ugrás a kommentre

A Skeleton Crew sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy a Skeleton Crew elsőként filmként volt prezentálva a Lucasfilm felé, amikor Watts még az első Pókember filmen dolgozott. Utána a Disney+ indulása és a Mandó sikere után átalakult az egész egy sorozattá.

https://tvline.com/interviews/skeleton-crew-star-wars-references-movie-pitch-goonies-comparisons-1235381614/

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Akkor lehet, hogy @Rixon mégis csak előttünk látja? :D

Magyar idő szerint kedden hajnal háromkor lesz az amcsi premier. Gyanítom akkor kerül fel itt is.

A vetítés kedden délután 5-től lesz, szóval nem, veletek egyszerre látom (úgyis megnézem előtte, meg videót is kell csinálni :D )

Hozzászólás ideje:

Én abban az órában még le sem fekszem, de nem tudom, hogy bevállalom-e. Mivel a sorozat iránt a lelkesedésem még mindig masszavín 0, így lehet, hogy jobb lesz, ha kipihentebb fejjel ülök le elé. Úgy mégis csak nyitottabb az ember.

Hozzászólás ideje:

Én szerintem hajnali 5 körül megtekinthetem, bár Dzséjthez hasonlóan nekem is 0-hoz konvergál a lelkesedésem. Viszont mivel családi probléma miatt amúgy is alig alszok mostanában, ezért nálam nem akadály a hajnali megtekintés. Olvastam redditen egy véleményt, akinek bejött az első két rész, pedig nem igen várta a sorozatot. Lehet néhányunkkal is ez lesz holnap. :)

Hozzászólás ideje:

Az angol címek pedig:

1. rész:  This Could Be A Real Adventure

2. rész:  Way, Way Out Past The Barrier

Megvolt az első rész. Nem volt rossz rész, nem fogja megváltani (egyelőre) a világot, kellemes kikapcsolódásnak tűnik. Tényleg hozza a régi 80-as évekbeli hangulatot. A 2. részt majd reggel tekintem meg, addig is átrágom magam az első rész eseményein.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Az első két részről a véleményem tömören: ez nekem tetszik. :D

Ez bizakodásra ad okot számomra is. :D 

Eddig meglepően pozitív a fogadtatása. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Le a kalappal. Ezt nagyon összerakták! Első osztályú SW kalandnak indul :)

Volt korábban itt valami pletyka hogy eredetileg a Sceleton Crew mozifilm lett volna. Ezt a sorozat láttán könnyű elhinni. Olyan mintha egy feldarabolt filmet nézne az ember. Nagyon jó lesz majd egybe nézni :)

Hozzászólás ideje:

Megmondom őszintén amennyire nem érdekelt a sorozat, annyira pozitívan csalódtam benne. Az első 2 epizód alapján teljesen jól van összerakva, van ritmusa a sorozatnak. Meg ahhoz képest, hogy elvileg gyereksorozat néhol elég merész :D 

Hozzászólás ideje:

Végül megnéztem én is (értékelés majd este). :) A decemberi hajtás közepette ez egy igazi fotelbe süppedős, nyugis sorozat, ami egy kávé mellett kikapcsol. :) Talán akkora témázások, mint az Acolyte vagy az Andor esetében, nem lesznek, de itt nem is ez a cél. Nekem (újfent) nagyon bejött a nosztalgikus érzés egy olyan évtized után, amiben pedig soha nem is éltem. 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A 2. rész bejött, elkapott a sorozat, kellemes kikapcsolódás és egy kis plusz is van benne. :)

Közben megvolt a Launch Event, a stáb pedig Disneylanden (azon belül is a Galaxy's Edge-nél) ünnepelt:

(L-R) Robert Timothy Smith, Kyriana Kratter, Jude Law, Ravi Cabot-Conyers, and Ryan Kiera Armstrong attend the Star Wars: Skeleton Crew launch event at Star Wars: Galaxy’s Edge at Disneyland Resort.

Jaleel White, Dave Filoni, Nick Frost, Jon Favreau, Ravi Cabot-Conyers, Kathleen Kennedy, Ryan Kiera Armstrong, Jon Watts, Jude Law, Bryce Dallas Howard, Kyriana Kratter, Lee Isaac Chung, Christopher Ford, Robert Timothy Smith, Jake Schreier, Alia Shawkat, Chris Buongiorno, David Lowery, and Tunde Adebimpe attend the Star Wars: Skeleton Crew launch event at Star Wars: Galaxy’s Edge at Disneyland Resort.

(L-R) Dave Filoni, Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Jon Watts, Bryce Dallas Howard, Lee Isaac Chung, Christopher Ford, Jake Schreier, Chris Buongiorno, and David Lowery attend the Star Wars: Skeleton Crew launch event at Star Wars: Galaxy’s Edge at Disneyland Resort.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Hála égnek nem igazolódott be azon félelmem, hogy SW idegen sorozatot kapunk. Jó lett, és kár volt rejtegetnie a Lucasfilmnek (már ha erről volt szó :P ). Ráadásul úgy tűnik mindenki kajálja az első két részt. Kíváncsi leszek a nézettségre.

Hozzászólás ideje:

Őszinte leszek, egyáltalán nem vártam különösebben ezt a sorozatot. Az előzetesek után úgy éreztem ez nem nekem készült. Ugyan a 80-as évek hangulata, meg a gyerekszereplők továbbra sem tartoznak a kedvenceim közé, de összességében kellemes csalódás volt. Annak mindenesetre kifejezetten örülök, hogy két részes premiert kaptunk, mert a második epizód ugyan nagyon rövidke lett, de nekem nagyon kellett, hogy igazán be tudjon rántani a sorozat. Ott indul be igazán a kaland és így a második rész végére eljutottam odáig, hogy engem ez érdekel és néztem volna tovább... úgyhogy nem volt rossz a kezdés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   1 felhasználó

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.