MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. No nálam azért Palpatine Grúber hangon szólaljon meg, ne máson Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Vajda László 1995-ben elhunyt. Jó naprakész vagyok! Isten nyugosztalja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ezektől az alternatív szinkronoktól a hideg futkos a hátamon. Megjegyezném a szinkronhangok.hu-n is volt egy alternatív szinkron. Gregor-t tették Vader-nek.. Csak azért hoztam szóba, hogy nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ezektől az alternatív szinkronoktól a hideg futkos a hátamon. Szerintem ez csak vicc volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Tök jó ez a szinkron.hu..Mingyá belinkelek egy kis meglepetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Sinkó László Palpatine. Kár, hogy a Bárányok kussolnakból nem tudtam letölreni hangot http://rapidshare.com/files/1353307/Sink_palpi.mpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Szerintem ez csak vicc volt. Az azért leesett, de ha elképzelek egyes hangokat a hideg futkos a hátamon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Sinkó László Palpatine. Ezt a videót marha jól összevágtad, szinte végig tökéletes a szájmozgás. De nekem akkoris, vagy Jack Nicholson, vagy Anthony Hopkins ugrik be a hangról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. De nekem akkoris, vagy Jack Nicholson, vagy Anthony Hopkins ugrik be a hangról. Sinkó Joker rulez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Sinkó László Palpatine. Hát ez fenomenális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Valóban remek ez a Sinkó féle szösszenet. Amúgy is ő a legjobb magyar színészek egyike. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Amúgy is ő a legjobb magyar színészek egyike. Ez tény. A Szomszédokban Ő az egyik kedvenc mellékszereplóm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Hát ez a Sinkós szösszenet király volt. Marhán illik kedvenc Uralkodónk mindkét alakjához (sajnos Grúber hugó szerinte csak Palpatine-hoz illik, a Sidiousféle hanghordozást már túljátsza). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. sajnos Grúber hugó szerinte csak Palpatine-hoz illik, a Sidiousféle hanghordozást már túljátsza). Ezzel egyetértek. Grúber Palpihoz illik, Sidi-hez már kevésbé, mert annyira nem recsegős érces a hangja, mint pl Sinkónak, vagy Reviczky-nek. De én Reviczkyre voksolnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Ezzel egyetértek. Grúber Palpihoz illik, Sidi-hez már kevésbé, mert annyira nem recsegős érces a hangja, mint pl Sinkónak, vagy Reviczky-nek.De én Reviczkyre voksolnék. Igen, Reviczky volt a legjobb Sidiousnak. Meg az ep1-ben nekem Melis Gábor alakítása is tetszett, bár a késsőbbiekben már nem tudnám elképzelni. Inkább Reviczky, viszont ő meg nem megy Palpatine-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Igen, Reviczky volt a legjobb Sidiousnak. Meg az ep1-ben nekem Melis Gábor alakítása is tetszett, bár a késsőbbiekben már nem tudnám elképzelni. Inkább Reviczky, viszont ő meg nem megy Palpatine-hoz. Egyetértek, Grúbernek olyan intelligens, politikushoz illő hangja van, de Reviczky hangja inkább olyan gonoszas... De az Epizód 1-ben Sidious hangját más szinkronizálta..a neve most nem ugrik be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. De az Epizód 1-ben Sidious hangját más szinkronizálta..a neve most nem ugrik be... Oda van írva alád a postomba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Oda van írva alád a postomba Nah igen..úgy látszik nem figyelmesen olvastam el a hsz-edet:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Nagyon jó a Sinkotine-videó! El tudnám képzelni szinkronhangnak. Kicsit másképp kéne játszania a hangjával, mint a bevágott részletekben, de ez szerintem elég könnyen menne neki. Az ő hangja pont "középen" van Sidi és Palpi között, ezért meg tudná oldani mindkét szélsőséget. Grúbernek csak Palpi megy jól, ő ahhoz van közelebb. Reviczky meg az Uralkodóhoz. Sinkót Palpatine-nak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. (sajnos Grúber hugó szerinte csak Palpatine-hoz illik, a Sidiousféle hanghordozást már túljátsza). Kegyetlenül... attól másztam falra az egy szál szinkronos megnézéskor Grivi halála után. Addig meg "Grívesz" miatt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Szó mi szó, remekül összevágtad, de nekem nagyon nagyon nem tetszik ez a szinkron hang Palpatine-nak... hadarós, és szerintem nem illik hozzá... Palpatine hangja (főleg Sidious révén) mélyebb. Inkább legyen úgy, hogy a Windus jelenetig Grúber, onnantól kezdve pedig Revicky. Szerintem 1000x jobb lenne. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. .hadarós, és szerintem nem illik hozzá... Palpatine hangja (főleg Sidious révén) mélyebb Ezen a szinkronszinész segíthet, lassabban és mélyebben beszélni nem kerül semmibe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Télleg? Akkor figyi, szerintem Zsigmond Tamara legyen már Palpatine, csak egy kicsit mélyítse a hangját :) Számomra a hang karakterisztikája nem passzol Palpatine-hez. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Télleg? Akkor figyi, szerintem Zsigmond Tamara legyen már Palpatine, csak egy kicsit mélyítse a hangját. Vigyázz, mit kívánsz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Nem bánom, Grúber Hugó is lehet Padmé... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. (szerkesztve) Pedig ez sokkal elmebetegebb hang. Tökéletes lenne egy megfelelő szinkronrendezés után. Szerkesztve: 2006. Október 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Így van! Megvan benne Revicky vadsága és Grúber eleganciája is. Remek lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Ez egy gyenge régi felvétel a Batman-ból, Sinkó a legjobban Hannibalt szinkronizálta a Bárányokban. Egy jó szinkronmunka révén fantasztikusan visszatudná adni az elegáns Palpit és a pokoli Sidious-t. Sztem törönymagasan a legjobb hangja lenne,...minden tiszteletem Grúberé és Reviczkyé, de Sinkó kenterbe verné őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. VARIETAS DELECTAT!!! http://rapidshare.com/files/1589707/k_zdypalpi.mpg.html A szöveg csak a 12. másodpercben kezdődik, enyhe malőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Sinkó ráadás http://rapidshare.com/files/1605734/Sink_palpi2.mpg.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.