Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. A Celebration-on leadott előzetes. 6 1 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Remélem, jobb minőségben is fellövik majd egyszer valahova. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Nem tudom annyira kivenni, az utolsó jelenetnél minek kell örülni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Szerintem az Mandalore felszíne. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Valaki mentse le mielőtt letörlik 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. 4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Nem tudom annyira kivenni, az utolsó jelenetnél minek kell örülni? Szerintem az Sundari szétbombázott városa volt. 1 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Hozzászólás ideje: 2022. Július 13. Ha törölnék: https://mega.nz/folder/YVZgWYrK#dZ2Z995M-b8JvFp8CcB8KQ 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. (szerkesztve) Időközben az egész Celebrationos előzetes a twitteren megtalálható. Jobban kivehetőbbek a dolgok. Ha esetleg törölnék - amire minden esély megvan - alább feltöltöttem megára. https://mega.nz/file/8kZVSKCL#Si2BeNfxAXP4cgPaKtkmNURg6-SS-Q6FPFu4JRVT0Pc Illetve ha valaki érdeklődne, hogy mikortól is számítsunk valódi előzetesre, amit yt-ra ki is raknak, optimistán én szeptembert mondanék (D23 miatt), de mivel ez már egy bejáratott sorozat és már a 2. évadnál se törték össze magukat, simán kinézem belőlük, hogy karácsonyig nem lesz semmi. Szerkesztve: 2022. Július 16. - Bence1997 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. K*rva jó! Az a romboló Coruscanton van? Végre láthatjuk a Köztársaság magvilágait is. Hihetetlen várós ez az évad. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Egy kis fejvadászós sztoriból lassan epikus, űroperás háborús sztori lesz. 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. 15 minutes ago, Ody Mandrell said: K*rva jó! Az a romboló Coruscanton van? Végre láthatjuk a Köztársaság magvilágait is. Hihetetlen várós ez az évad. Hasonlít, de Coruscant ekkorra már felszabadult ha jól tudom. De utánaolvasok majd wookien. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Lehet, hogy csak ott bujkálnak. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Hú de jó lesz ez! Igazi nagybetűs SW! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. És végre lesz űrcsata. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Az a falatka nem számít bele a Gunslinger elejéről? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Coruscant birodalmi felségterület maradt még sokáig nem? Az Utóhatásban ez volt az egyik sarokpontja Mon Mothma és Mas Amedda kiegyezésének. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 16. 1 órával korábban, csoli1138 írta: Az a falatka nem számít bele a Gunslinger elejéről? De számít, csak az régen volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 12 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Coruscant birodalmi felségterület maradt még sokáig nem? Az Utóhatásban ez volt az egyik sarokpontja Mon Mothma és Mas Amedda kiegyezésének. Az csak a kiegyezésig volt, utána a Coruscant is a Köztársaságé lett. A paktum egyik pontja, hogy a Birodalom átengedi Coruscantot és elhagyja az akadémiákat. Ugyanakkor lehetnek még csillagrombolók Coruscanton. Ne feledjük, volt ott egy hatalmas bázisuk (talán pont az, amit a TCW-ben és az ep3-ban is láttunk, ahonnan Venatorok szálltak fel), ahol ott rekedhetett egy-két Imperial. Ezeket aztán a helyiek felhasználhatták ilyen-olyan módon, például beköltöztek. Elvégre, komplett városként is üzemelhetnek némi átalakítás után. De más módon is fel lehet használni ezeket. Bár a kép nem túl jó minőségű, de például az, hogy hiányzik a rombolók antennája a toronyról és a burkolatból hiányoznak darabok, kivehető. Szóval ezeket vagy elkezdték szétszedni, vagy nem Coruscant, hanem valami olyan világ, ahol éppen újak épülnek. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Szóval ezeket vagy elkezdték szétszedni, vagy nem Coruscant, hanem valami olyan világ, ahol éppen újak épülnek. Corellia vagy Exegol. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Corellia vagy Exegol. Nekem is eszembe jutott mindkettő, de Exegolon nincsenek ilyen épületek, földalatti hangárban készültek a Xystonok. Corellia viszont még simán lehet. Viszont ebben az időben Coruscanton kezdtek túlságosan elszaporodni a bűnöző elemek és átvették az irányítást, így talán azon a bolygón több lehetősége van egy fejvadásznak. Szerkesztve: 2022. Július 17. - Dzséjt Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 1 hour ago, Ody Mandrell said: Corellia vagy Exegol. Én Coreliát is kizárnám, hiszen az köztársasági tagvilág volt ekkoriban, így ott nagyon hamar feltűnt volna az ÚK-nak egy ekkora Birodalmi Maradvány tevékenysége. Szerintem vagy egy teljesen új bolygón fognak készülni az Imperialok, vagy valamilyen formában tényleg látni fogjuk majd a sorozatban a Coruscantot. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. (szerkesztve) 2022. 07. 16. - 13:04, Bence1997 írta: Időközben az egész Celebrationos előzetes a twitteren megtalálható. Jobban kivehetőbbek a dolgok. Ha esetleg törölnék - amire minden esély megvan - alább feltöltöttem megára. https://mega.nz/file/8kZVSKCL#Si2BeNfxAXP4cgPaKtkmNURg6-SS-Q6FPFu4JRVT0Pc Illetve ha valaki érdeklődne, hogy mikortól is számítsunk valódi előzetesre, amit yt-ra ki is raknak, optimistán én szeptembert mondanék (D23 miatt), de mivel ez már egy bejáratott sorozat és már a 2. évadnál se törték össze magukat, simán kinézem belőlük, hogy karácsonyig nem lesz semmi. Zseniális előzetes! Ezt is kb. úgy várom, mint a TBB új évadját! Le is mentettem gyorsan Szerkesztve: 2022. Július 17. - Cpt. Rex Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Nem értem, hogy ennyi idővel a Celebration után miért nem lehet kiadni normális minőségben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én Coreliát is kizárnám, hiszen az köztársasági tagvilág volt ekkoriban, így ott nagyon hamar feltűnt volna az ÚK-nak egy ekkora Birodalmi Maradvány tevékenysége. Már ha ez birodalmi tevékenység, nem csak néhány ott maradt hajó, mint amiket a Jakkún is látni. Amikor a Birodalom összeomlott, rengeteg cucc ott maradt utánuk. Az Imperialok meg nem éppen olyan járművek, amiket az ember arrébb tol az útból. A félig készeket nyilván már senki sem fejezte be, a dokkokban állók legénység nélkül sosem repültek el. Aztán van olyan bolygó, aminek lehet kapacitása arra, hogy szétszerelje ezeket, és van, amelyeken évtizedekkel később is ott állnak, mint a Jakkún. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 17. (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nem értem, hogy ennyi idővel a Celebration után miért nem lehet kiadni normális minőségben. Nem kell érteni. Ez majd februárban jön, előtte megkapjuk, előbb aligha. Szerkesztve: 2022. Július 18. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem kell érteni. Ez majd februárban jön, előtte megkapjuk, előbb aligha. A 3. évad jön februárban nem? Az előzetest csak megkaphatnánk előbb! Sőt, ha ez a kutya minőség fent van még mindig, szerintem két lehetőség lenne. Törölni, vagy kiadni rendesen. fura. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. Idén nem számítanék rá. Január elején valamikor. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. Hozzászólás ideje: 2022. Július 18. Szerintem ezt az előzetest nem fogják közzétenni. Egyébként sem lenne az első eset. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. On 7/18/2022 at 10:10 PM , Yoda József said: Szerintem ezt az előzetest nem fogják közzétenni. Egyébként sem lenne az első eset. Akkor majd kiadnak egy másik előzetest? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. Hozzászólás ideje: 2022. Július 24. Én ezt gondolom, igen. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
Az első teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
8 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.