Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Nem tudom annyira kivenni, az utolsó jelenetnél minek kell örülni? :D 

Szerintem az Sundari szétbombázott városa volt.

Hozzászólás ideje:

Időközben az egész Celebrationos előzetes a twitteren megtalálható. Jobban kivehetőbbek a dolgok. Ha esetleg törölnék - amire minden esély megvan - alább feltöltöttem megára. :)

https://mega.nz/file/8kZVSKCL#Si2BeNfxAXP4cgPaKtkmNURg6-SS-Q6FPFu4JRVT0Pc

Illetve ha valaki érdeklődne, hogy mikortól is számítsunk valódi előzetesre, amit yt-ra ki is raknak, optimistán én szeptembert mondanék (D23 miatt), de mivel ez már egy bejáratott sorozat és már a 2. évadnál se törték össze magukat, simán kinézem belőlük, hogy karácsonyig nem lesz semmi.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
15 minutes ago, Ody Mandrell said:

K*rva jó! :o Az a romboló Coruscanton van? Végre láthatjuk a Köztársaság magvilágait is. :clap: Hihetetlen várós ez az évad. 

Hasonlít, de Coruscant ekkorra már felszabadult ha jól tudom. De utánaolvasok majd wookien. :D

Hozzászólás ideje:

Coruscant birodalmi felségterület maradt még sokáig nem? Az Utóhatásban ez volt az egyik sarokpontja Mon Mothma és Mas Amedda kiegyezésének.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Coruscant birodalmi felségterület maradt még sokáig nem? Az Utóhatásban ez volt az egyik sarokpontja Mon Mothma és Mas Amedda kiegyezésének.

Az csak a kiegyezésig volt, utána a Coruscant is a Köztársaságé lett. A paktum egyik pontja, hogy a Birodalom átengedi Coruscantot és elhagyja az akadémiákat.

Ugyanakkor lehetnek még csillagrombolók Coruscanton. Ne feledjük, volt ott egy hatalmas bázisuk (talán pont az, amit a TCW-ben és az ep3-ban is láttunk, ahonnan Venatorok szálltak fel), ahol ott rekedhetett egy-két Imperial. Ezeket aztán a helyiek felhasználhatták ilyen-olyan módon, például beköltöztek. Elvégre, komplett városként is üzemelhetnek némi átalakítás után. De más módon is fel lehet használni ezeket.

Bár a kép nem túl jó minőségű, de például az, hogy hiányzik a rombolók antennája a toronyról és a burkolatból hiányoznak darabok, kivehető. Szóval ezeket vagy elkezdték szétszedni, vagy nem Coruscant, hanem valami olyan világ, ahol éppen újak épülnek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, Dzséjt írta:

Szóval ezeket vagy elkezdték szétszedni, vagy nem Coruscant, hanem valami olyan világ, ahol éppen újak épülnek.

Corellia vagy Exegol. :P 

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nekem is eszembe jutott mindkettő, de Exegolon nincsenek ilyen épületek, földalatti hangárban készültek a Xystonok. Corellia viszont még simán lehet.

Viszont ebben az időben Coruscanton kezdtek túlságosan elszaporodni a bűnöző elemek és átvették az irányítást, így talán azon a bolygón több lehetősége van egy fejvadásznak.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
1 hour ago, Ody Mandrell said:

Én Coreliát is kizárnám, hiszen az köztársasági tagvilág volt ekkoriban, így ott nagyon hamar feltűnt volna az ÚK-nak egy ekkora Birodalmi Maradvány tevékenysége. Szerintem vagy egy teljesen új bolygón fognak készülni az Imperialok, vagy valamilyen formában tényleg látni fogjuk majd a sorozatban a Coruscantot. 

Hozzászólás ideje:
2022. 07. 16. - 13:04, Bence1997 írta:

Időközben az egész Celebrationos előzetes a twitteren megtalálható. Jobban kivehetőbbek a dolgok. Ha esetleg törölnék - amire minden esély megvan - alább feltöltöttem megára. :)

https://mega.nz/file/8kZVSKCL#Si2BeNfxAXP4cgPaKtkmNURg6-SS-Q6FPFu4JRVT0Pc

Illetve ha valaki érdeklődne, hogy mikortól is számítsunk valódi előzetesre, amit yt-ra ki is raknak, optimistán én szeptembert mondanék (D23 miatt), de mivel ez már egy bejáratott sorozat és már a 2. évadnál se törték össze magukat, simán kinézem belőlük, hogy karácsonyig nem lesz semmi.

Zseniális előzetes! Ezt is kb. úgy várom, mint a TBB új évadját! :) 

Le is mentettem gyorsan :D 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Én Coreliát is kizárnám, hiszen az köztársasági tagvilág volt ekkoriban, így ott nagyon hamar feltűnt volna az ÚK-nak egy ekkora Birodalmi Maradvány tevékenysége.

Már ha ez birodalmi tevékenység, nem csak néhány ott maradt hajó, mint amiket a Jakkún is látni. Amikor a Birodalom összeomlott, rengeteg cucc ott maradt utánuk. Az Imperialok meg nem éppen olyan járművek, amiket az ember arrébb tol az útból. A félig készeket nyilván már senki sem fejezte be, a dokkokban állók legénység nélkül sosem repültek el. Aztán van olyan bolygó, aminek lehet kapacitása arra, hogy szétszerelje ezeket, és van, amelyeken évtizedekkel később is ott állnak, mint a Jakkún.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
14 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Nem értem, hogy ennyi idővel a Celebration után miért nem lehet kiadni normális minőségben.

Nem kell érteni. Ez majd februárban jön, előtte megkapjuk, előbb aligha.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nem kell érteni. Ez majd februárban jön, előtte megkapjuk, előbb aligha.

A 3. évad jön februárban nem? Az előzetest csak megkaphatnánk előbb!

Sőt, ha ez a kutya minőség fent van még mindig, szerintem két lehetőség lenne. Törölni, vagy kiadni rendesen. fura.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ezt az előzetest nem fogják közzétenni. Egyébként sem lenne az első eset.

Hozzászólás ideje:
On 7/18/2022 at 10:10 PM , Yoda József said:

Szerintem ezt az előzetest nem fogják közzétenni. Egyébként sem lenne az első eset.

Akkor majd kiadnak egy másik előzetest? 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.