Odumin Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. A 24 első évad szinkronja igazi csemege. Ha jól emlékszem, valamilyen mágikus okból kifolyólag gyorsan átvették a sorozatot, a MTV1-en (vagy ahogy akkor hívták) ment nem sokkal az USA debüt után, elég nagy nevekkel. Igazi oldschool cucc, ahol még a stáblistát is bemondják, meg a szöveges feliratokat, a kisebb szerepek hangjait pedig részről-részre variálták. Aztán jó sokáig semmi, és amikor sok évvel később elővették folytatni, akkor Selmeczi Roland már csak két évadig jutott el, és jött a baleset. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. 4 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Ez alapvetően örömteli! De Veled egyetértve örömöm inkább csak félöröm. Az első 9 évad nem kapta meg a szinkront.... csak a 10. és 11. évadok. Persze vessek magamra, mert egyáltalán megfordult a fejemben a gondolat, hogy magyarul nézek bármit is viszont ennek pont az lenne az előnye, hogy ott van több hangsáv is és kiválasztod, ami tetszik és azzal nézed. A sorozathoz jóideje létezik szinkron, de úgy tűnik ugyan az a helyzet, mint a másik általam nagyon várt sorozat ... a 24 esetében. A sorozat kezdettől fogva fent volt a platformon annak magyarországi indulása óta, DE!!! szinkron nélkül. Úgy voltam vele, hogy sebaj, idővel majd csak felkerül a magyar hangsáv is..... ám ez mai napig NEM történt meg! Ez alapján úgy sejtem az X-Akták első 9 évada esetében is így lesz! Aú, pedig a 24 is úgy lenne jó. Semmi bajom ha olvasni kell, de egy régi sorozat, amit akkor úgy fogadtam be ahogy adták, ha most újráznám megint úgy akarnám. A Bud Spencer / Terence Hill duót sem nézném eredeti nyelven soha. Csak a star wars van olyan szinten, hogy mindkét formában látom az értéket, a nosztalgiát ha úgy tetszik. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. 8 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Ez alapvetően örömteli! De Veled egyetértve örömöm inkább csak félöröm. Az első 9 évad nem kapta meg a szinkront.... csak a 10. és 11. évadok. Persze vessek magamra, mert egyáltalán megfordult a fejemben a gondolat, hogy magyarul nézek bármit is viszont ennek pont az lenne az előnye, hogy ott van több hangsáv is és kiválasztod, ami tetszik és azzal nézed. A sorozathoz jóideje létezik szinkron, de úgy tűnik ugyan az a helyzet, mint a másik általam nagyon várt sorozat ... a 24 esetében. A sorozat kezdettől fogva fent volt a platformon annak magyarországi indulása óta, DE!!! szinkron nélkül. Úgy voltam vele, hogy sebaj, idővel majd csak felkerül a magyar hangsáv is..... ám ez mai napig NEM történt meg! Ez alapján úgy sejtem az X-Akták első 9 évada esetében is így lesz! Szomorú mert az x aktákat tényleg nagyon feelinges szinkronnal nézni. Rékasi Károly, Nárai Erika, Cs Németh Lajos... Inkább passzolom az eredeti hangokat. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. Hozzászólás ideje: 2023. Július 6. Angolul még nem láttam, de természetesen a magyar szinkron nélkül nem az igazi. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2023. Július 7. Hozzászólás ideje: 2023. Július 7. Sajnos a 24 példájából kiindulva esélyes, hogy most felkerült magyar szinkron nélkül az X-Files első 9 évada ...... ééééés cső! Így is marad. 10. és 11. évadok kaptak szinkront, a korábbi 9 nem. Amikor előfizettem tavaly (magyarországi indulás első napján!!) a 24 volt az első (meg a LOST) amit csekkoltam. A 24-nél csalódás volt, hogy a teljes magyar szinkron hiányzik. Némi felüdülés volt viszont, hogy a LOST esetében legalább volt szinkron. (A Szökés évdain is) .... de amin nincs (és már több, mint egy éve nincs) azon nem is lesz. Max valamikor - ha mégis felkerül - kellemeset csalódok. De hát egyelőre X-Akták esetében is arra számítok, hogy nem lesz! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Július 12. Hozzászólás ideje: 2023. Július 12. Nálatok jól működik a Disney+? Nálunk annyira nehezen tölt be bármit is, szaggat az elején egy félórát, s csak utána megy normálisan. Egyszerűen élvezhetetlen így a tévézés. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Július 12. Hozzászólás ideje: 2023. Július 12. 6 perccel korábban, Pildi írta: Nálatok jól működik a Disney+? Nálunk annyira nehezen tölt be bármit is, szaggat az elején egy félórát, s csak utána megy normálisan. Egyszerűen élvezhetetlen így a tévézés. Az elmúlt pár napban nem voltunk otthon, de holnap megnézem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 12. Hozzászólás ideje: 2023. Július 12. 15 perccel korábban, Pildi írta: Nálatok jól működik a Disney+? Nálunk annyira nehezen tölt be bármit is, szaggat az elején egy félórát, s csak utána megy normálisan. Egyszerűen élvezhetetlen így a tévézés. Nálam minden rendben van. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Nálunk ez már a második alkalom volt a héten, hétfő este egy sorozat indult ilyen kínlódva este 9 körül, tegnap pedig egy filmet akartunk kezdeni este 10-kor és még rosszabb volt. Nem netprobléma, mert a többi streaming oldallal nem volt gond egyik alkalommal sem. Ha még egyszer előfordul, irok nekik. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. 42 perccel korábban, Pildi írta: Ha még egyszer előfordul, irok nekik. Esetleg ha van rá mód szerintem próbáljátok meg letörölni az appot meg visszatenni, hátha csak valami félrement frissítésnél. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Köszi, ezt megpróbálom, ha megint vacakol. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Nálam mostanában minden nap megy valami a Disney+-on, de nem tapasztaltam semmi ilyet. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. Hozzászólás ideje: 2023. Július 13. 20 órával ezelőtt, Pildi írta: Nálatok jól működik a Disney+? Nálunk annyira nehezen tölt be bármit is, szaggat az elején egy félórát, s csak utána megy normálisan. Egyszerűen élvezhetetlen így a tévézés. Nálam sose megy jól, legalább egyszer de néha többször kell ráfrissítenem, mire hajlandó elindítani az adott műsort. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 8. Felkerült két klasszikus főzős műsor szinkronnal az HBO Maxra. A középpontjában egy utazó szakács áll, aki különféle húsételeket kloffol ki, szeletel fel és lyuggat ki. Nem egy Gordon Ramsay az ipse, de a konyhában ő is verhetetlen. Lesz mit nézni az este. Spoiler Ja, és az első részben van a világ egyik legjobb filmes tortája. 6 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 8. 22 perccel korábban, Dzséjt írta: Ja, és az első részben van a világ egyik legjobb filmes tortája. Ahogy megláttam rögtön ez ugrott be: ebben a filmben a desszert első-osztályú 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 11. Szeptember 20-ig bezárólag három hónapon keresztül mindössze havi 599 Ft-ért fizethetünk elő a Disney+-ra, három hónap elteltével az előfizetés automatikusan megújul az éppen akkor érvényes 3090 Ft-os havi előfizetési díjjal. Egyelőre nincs információ, hogy az aktív előfizetéssel rendelkezőknél mikor emelnek árat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Nekem jövő év júniusa előtt nem fognak emelni. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 12. Az enyém is fixálva van addig. Ennyi előnye mindenképpen van az éves előfizetésnek. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. Hozzászólás ideje: 2023. Október 5. (szerkesztve) Jött a héten a D+-ra Ahsokával Rosario-val a Kísértetkastély. Csaxólok. Mi be fogjuk próbázni. Owen Wilson és Danny DeVito is játszik benne! Szerkesztve: 2023. Október 5. - csoli1138 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Október 8. Hozzászólás ideje: 2023. Október 8. Lehet, hogy sokan ismerik már, de mivel még nem volt róla szó, gondoltam megemlítem: aki rendszeresen használ streaminget, annak érdemes lehet regisztrálni a JustWatch-ra. Elég jó kis hely, be lehet állítani, melyik szolgáltatókról közöljön híreket, természetesen országra leszűkítve a kört. Akár a tévével/PC-vel is össze lehet kötni, így közvetlen lehet indítani a filmeket vagy sorozatokat. Ugyan egy napos késéssel működik, de nagyon jól nyomon követi, hogy mik a legújabb alkotások az egyes szolgáltatóknál. És persze külön is rá lehet keresni a filmekre és sorozatokra, ahol akár a minőség alapján is lehet szűrni az eredményeket. 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Egy Disney+ előfizetést hány ember tud használni? Mondjuk a családban. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Azt hiszem 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Gondolom mindenki az én jelszavammal lép be. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. (szerkesztve) "Az előfizetés hozzáférést biztosít a helyileg elérhető Disney+-kínálathoz, személyre szabott ajánlásokhoz, illetve olyan funkciókhoz, mint például a korlátlan letöltés. Az előfizetés lehetővé teszi továbbá, hogy a felhasználók egyszerre akár négy támogatott eszközön is streamelhessenek tartalmakat. " "A regisztráció után akár hét profilt is létrehozhatsz a fiókodban, és kezelheted őket a támogatott eszközödről. " Az email cím plusz jelszó az közös, mindenki azzal lép be, de a profilokat külön lehet 4jegyű számkóddal zárni Szerkesztve: 2023. November 3. - Darth Cupsy 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Igen, @Yoda József jól írta, egyidejűleg 4 eszközről lehet nézni a Disney+-t és 7 profilt hozhatsz létre. Nincs megkötés, szóval akár az ország négy sarkában is nézhetik egyszere, a lényeg, hogy egyidejűleg mindig csak maximum 4-en legyenek, akik nézik. Mindenki a te jelszavaddal lép be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Ez lehet négy TV is? Vagy mindegyik belépőnek más platformon kell belépni? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Hozzászólás ideje: 2023. November 3. Igen, lehet egyszerre négy tévé is. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Január 8. Hozzászólás ideje: Január 8. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ugyan az sem jó, de mindent összevetve, a Resistance 2. évadát leszámítva a Disney+-on minden mozgóképes kánon mű elérhető és rengeteg nem kánon cucc is van. Nekem azért a Resistance 2. évad hiánya továbbra is fáj és érthetetlen. Már rég ledaráltam volna, de letölteni meg kajtatni hozzá megfelelő feliratot nincs kedvem. Szerkesztve: Január 8. - Dzséjt 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 2. Hozzászólás ideje: Február 2. Végre elérhető 4K-ban (a Titanic)! 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Február 12. Hozzászólás ideje: Február 12. Erre a spotra az erőforrást is kár volt pazarolni. Fene se érti ezt a hatalmas titkolózást a Disneytől... 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.