Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. 37 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mi a lényege? Ez a srác saját teóriája, ezt már az elején leszögezte. Szerinte Baylan mestere Plo-Koon volt. Ő úgy hiszi, hogy amikor kiadták a 66-os parancsot, akkor Baylan elbújt/elmenekült az ismeretlen régiókba. Akkor felhozta az orange fénykardot, hogy a legendákban Plo-Koon-nak is ilyen szinű volt a fénykard kristálya. Ugye Plo-Koon talált rá Ahsoka-ra, nagyon kötődött a togruta padawan-hoz. Baylan-on is látszik valamilyen aggodalom/kicsi kötődés Ahsoka irányába. Legalábbis nem teljesen az ellenséget látja benne, hanem egykori jedi-t, mint amilyen ő maga is volt akkoriban. Baylan nem is jedi, de nem is sith, csak ő nem a fényt, hanem a sötétséget választotta, de igy sem teljesen a sötét oldal vezérli. Akkor kitért Shin Hati-ra is, lehetséges hogy Baylan lánya akár, vagy csak egy egykori youngling vagy csak egy foundling. Az a gond, én könnyen megértem az angolt, de igy átformálni és leirni nehéz nekem. Nincs nyelv vizsgám sajnos. Majd full angolos jobban leirja majd, nekem valahogy nem igazán sikerül. Sorry. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Ha Plo Koon tanítványa lenne, Ahsoka alighanem mondott volna valamit Huyangnak ezzel kapcsolatban. Engem meglepne ha így lenne. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Plo Koon fénykardja már húsz éve kék, úgyhogy ez a sárga fénykardos dolog vele kapcsolatban már a lucasi érában is non-canon volt. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. (szerkesztve) Figyu én csak leirtam, amit a srác mondott, nagy vonalakban. Amúgy nem lenne hülyeség ez a Plo-Koon padawanja dolog. Látok benne reációt. Remélhetőleg kapunk rá magyarázatot, ki is volt Baylan a jedi renden belül. Vagy legalábbis kinek volt a tanitványa. Szerkesztve: 2023. Szeptember 1. - Cpt. Rex Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. 30 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Figyu én csak leirtam, amit a srác mondott, nagy vonalakban. Én meg csak leírtam, hogy ez a teória miért képtelen szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 1. 37 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Figyu én csak leirtam, amit a srác mondott, nagy vonalakban. Amúgy nem lenne hülyeség ez a Plo-Koon padawanja dolog. Látok benne reációt. Remélhetőleg kapunk rá magyarázatot, ki is volt Baylan a jedi renden belül. Vagy legalábbis kinek volt a tanitványa. Érdekességnek elmenne, de igazából nincs jelentősége. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 16. Nagyon sajnálom, ha lesz második évad, akkor ő már nem lesz benne. Vagy már ebben az évadban meghal? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 16. Esélyes, hogy már most jobb létre szenderül. A körülmények tudatában ez lenn a legjobb. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 16. Szerintem is. De ha mégis túléli az évadot, akkor a későbbiekben vagy újracastingolják Baylan szerepét vagy Filoni elintézi a karaktert animációs formában. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Számomra Kylo Ren óta a legizgalmasabb karakter az új időkben. Csodás munkát végzett Ray Stevenson. Sajnálatos, hogy nincs már köztünk. Viszont a szerepe miatt muszáj lenne egy recast. Bárki is legyen, remélem méltó lesz hozzá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Hozzászólás ideje: 2023. Október 10. Szerintem megírják úgy, hogy ne kelljen másik színész. Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. 2023. 10. 10. - 22:06, Ody Mandrell írta: Szerintem megírják úgy, hogy ne kelljen másik színész. Azt el ne kövessék szerencsétlennel, mint Leilával a Skywalker korában. Az szerintem bűn rossz és felesleges volt. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Felesleges biztos nem volt, mert Leia nélkül nem lehetett EPIX. 1 1 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Éppen most , Ody Mandrell írta: Felesleges biztos nem volt, mert Leia nélkül nem lehetett EPIX. Szerintem megerőszakolták a forgatókönyvet, úgy próbálták megírni, hogy a meglévő felvételekhez igazították, a plusz jelenetek szerintem így is kilógtak az adott történetből meg hangulatból. Szerintem ha offscreen meghalt volna, jobb lett volna a filmnek. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. 57 perccel korábban, gafz írta: Azt el ne kövessék szerencsétlennel, mint Leilával a Skywalker korában. Biztos nem fogják, mert se az ep9-ben, se az egész Star Wars franchise-ban sosem volt Leila nevű szereplő. Egy fontos szereplő off-screen halála meg mindig a leggázabb megoldás, ami szóba kerülhet és sosem lehet jó, még csak elfogadható sem. Gagyi, pocsék, sz*r, ezek a jó jelzők erre a megoldásra. Akkor inkább legyen recast. Ebben az esetben amúgy én ezt a megoldást pártolom. Túl fontos ez a szál ahhoz, hogy egy könyvben, képregényben, vagy akár csak egy animációs produkcióban meséljék el. Leiával összevetni amúgy is felesleges, a hercegnő sokkal jelentősebb személyiség, és több produkcióban megjelent karakter, akit ráadásul szinte mindig Carrie Fisher alakított vagy az ő arcával jelent meg a kánon mozgóképes alkotásaiban (kivétel a Rebels, ott nem ő adta a hangját a hercegnőnek). Ezzel szemben Baylan vadonatúj karakter, aki még ebben az évadban is csak hat részben volt nagyobb időperiódusban jelen, kettőben csak a végén cameózott. Itt egy recast eme tragikus ok miatt szerintem teljesen beleférne. 2 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Liv Schrieber jó lenne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. Hozzászólás ideje: 2023. Október 12. 3 órával ezelőtt, gafz írta: Szerintem megerőszakolták a forgatókönyvet, úgy próbálták megírni, hogy a meglévő felvételekhez igazították, a plusz jelenetek szerintem így is kilógtak az adott történetből meg hangulatból. Szerintem ha offscreen meghalt volna, jobb lett volna a filmnek. Szerintem is kilógnak a filmből Leia szövegei, de még így is jobb, mintha offscreen halt volna meg. Sajnos kényszerpályán mozogtak az alkotók itt. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Pletykák szerint Baylan Skoll benne lehet a Jedi Tales második évadában! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Pletykákhoz linkeljünk már forrást mindig, légyszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Pletykához minek? Pletyka az vagy igaz, vagy nem. Semmi beton biztos információ nincs a háttérben. Facebook-on olvastam amúgy, szóval azt megtalálni megint egyenlő a lehetetlennel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Mert a forrás alapján el lehet dönteni rögtön, hogy ez csak bullshit (4chan, wgtc, mike zeroh, stb) vagy esetleg lehet benne valami (msw, swnn, bespin bulletin) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. Hozzászólás ideje: 2023. Október 27. 4 perccel korábban, Yoda József írta: (4chan, wgtc, mike zeroh, stb) Ilyenekkel nem foglalkozok, így nem is jön szembe velem ilyen hír. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Lehet ez volt az: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Igen, elképzelhető. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Mondjuk ez pletykának sem nevezhető, csak az oldal feltett egy kérdést a követőinek mert kíváncsi volt a véleményükre. Mintha itt feltenné ugyanezt a kérdést valaki Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Ott nem kérdés volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. Hozzászólás ideje: 2023. Október 28. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Igen, elképzelhető. 1 órával korábban, Yoda József írta: Mondjuk ez pletykának sem nevezhető, csak az oldal feltett egy kérdést a követőinek mert kíváncsi volt a véleményükre. Mintha itt feltenné ugyanezt a kérdést valaki A kép viszont tök jól néz ki. :p 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Január 9. Hozzászólás ideje: Január 9. Most hogy már hivatalos az Ashoka második évada nekem a legnagyobb rejtély hogyan folytatják Baylan Skoll történetét. Ray Stevenson halála miatt vagy újra kell castingolni(volt már ilyen a sorozatok történetében pl a Spartacus második évadában más színész játszotta a címszereplőt) a karaktert eljátszó színést vagy out of screen ki kell írni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 9. Hozzászólás ideje: Január 9. Szerintem egy új színész bevonálsa lenne a legjobb. Úgy rzem, ez a szál vele sokkal jelentősebb annál, semmint, hogy off screen rendezzék el. Akkor baromira a levegőben maradna az egész figura. 4 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Január 9. Hozzászólás ideje: Január 9. Sajnos néha más lehetőség nincsen, mint a re-casting. Baylan sztorija van annyira érdekes és lezáratlan, hogy ezt meg kell lépni. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.