Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Rajtunk? Hát őszintén, ha most a ti oldalatokon állnék játékosként, bevallom, én is meg lennék lőve ezzel a kérdéssel. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hát őszintén, ha most a ti oldalatokon állnék játékosként, bevallom, én is meg lennék lőve ezzel a kérdéssel. Vald be, te sem tudod a választ, csak küldöd tovább Zolinak a pm-eket, ő meg küldi vissza, hogy: Nem... nem... ez sem... ez aztán végképp nem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Vald be, te sem tudod a választ, csak küldöd tovább Zolinak a pm-eket, ő meg küldi vissza, hogy:Nem... nem... ez sem... ez aztán végképp nem. Hát igen, most már én is kíváncsi lennék a jó válaszra, szóval húzzatok bele. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Legalább a miértre már tudjuk a választ. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én most küldtem be az új ötletemet. Coce, várok az elbírálásra A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én most küldtem be az új ötletemet. Coce, várok az elbírálásra Én meg megvárom, míg elbírálódsz, hátha megint egyre gondolunk A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Nekem is támadt egy ötletem, hátha jó lesz. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én is beküldtem egy lehetséges választ. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Nekem is támadt egy ötletem, hátha jó lesz. Nekem sajnos ez lesz az egyetlen lövésem, hiszen holnap utazom a Balatonra keddig. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. (szerkesztve) Donát, Obi1, Pildi! 12 órás bünti kezdődött el nálatok. Javítva! Szerkesztve: 2008. Július 23. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. 12 órás bünti kezdődött el nálatok. Na, nem kéne ilyen nyíltan örülni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hát akkor számomra végetért a játék, mert holnap 7-kor indulok. Amúgy sem tudnék rájönni, úgy fest... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. A tippem nem volt jó, jobbat pedig nem tudok, így azt hiszem én is ki fogok esni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Lara Strong, 12 órás bünti. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Skaccok, szerintem verjétek meg SimonZ-t. Sokkal könnyebb úgy elviselni a kiesést. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. 12 órás bünti kolmilan! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Mi lesz akkor, ha most se lesz helyes válasz? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Mi lesz akkor, ha most se lesz helyes válasz? Lincselés A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. (szerkesztve) Lincselés Jó ötlet! (Már Oldie-nak is ki akartam tépni a szívét, most meg lincselést akarok... Mi lesz belőlem? Félek magamtól! ) Szerkesztve: 2008. Július 24. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Ezek szerint nem jött be a tippelős módszerem Felírtam egy lapra néhány jelenetet és eldobtam egy ceruzát, és sajna nem a jó jelenetre esett... XD A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Jó ötlet! (Már Oldie-nak is ki akartam tépni a szívét, most meg lincselést akarok... Mi lesz belőlem? Félek magamtól! ) A májammal való fenyegetettség picivel durvább volt Na ott rosáltam már A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Ody, 12 órás bünti kezdödött nálad, de megnyugtatásul te jársz a legközelebb a megoldáshoz. ps: 14:36-kor küldted amúgy a megfejtésed. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Mi lesz akkor, ha most se lesz helyes válasz? Ha egyetlenegy sem, akkor új kérdés jön valószínűleg, és ennek elárulom a megoldását. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Dzséjt, a te tipped se volt jó. 12 órás bünti. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Ody, 12 órás bünti kezdödött nálad, de megnyugtatásul te jársz a legközelebb a megoldáshoz. Nehogy segíts neki! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. I have a bad feeling about this... Remélem, senki nem küld fejvadászokat utánam. Lara, én a helyedben inkább néhány karaktert írtam volna fel a lapra: "készre vágta egy bizonyos karakter néhány egyszerűbb, párbeszédes jelenetét, annak érdekében, hogy mások mihamarabb megkezdhessék a további munkákat ezeken a jeleneteken" Ebből a mondatból szerintem elég sok információt ki lehet szűrni. Ha nem is tudja az ember a választ, akkor is ad támpontot a tippeléshez. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Eddigi helyes megfejtő: Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Eddigi helyes megfejtő: Ody Mandrell Hogy csináltad? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hogy csináltad? Ó yeah! Majd elmondom, ha vége a fordulónak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. (szerkesztve) Ó yeah! Majd elmondom, ha vége a fordulónak. Csak öt perccel előtte kéne... Remélem, senki nem küld fejvadászokat utánam. Magunk megyünk. Szerkesztve: 2008. Július 25. - kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás