Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Gratulesz a nyertesnek! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Köszi Ody és Rog. Na meg köszönet és gratula tényleg Coce-nak, amiért összehozta eme kvízjátékot. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Dzséjt! Te minden SW játékon nyersz valami díjat? Majd ha megkapod a cuccot remélem készítesz róla képeket! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Nem mindenen, csak ahol írni kell Persze, hogy csinálok képet A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. GRATULA! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Kösz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Gratula, Dzséjt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 2. (szerkesztve) Köszönöm neked is Szerkesztve: 2008. Augusztus 2. - Dzséjt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Dzséjt! Hamarosan megkapod a nyereményt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Gartulálok Dzséjt.Szép munka.Ha megkapod a nyereményt egy üveg sört azért fogyassz el. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Dzséjt! Hamarosan megkapod a nyereményt! No, akkor kiülök a postaláda mellé Gartulálok Dzséjt.Szép munka.Ha megkapod a nyereményt egy üveg sört azért fogyassz el. Kösz. Inkább egy üveg bort, az ünneplősebb A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. A negyedik bekezdésben van a válasz:"Az első felvétel az üres díszletben, az ILM számára készült" Ha hatvanszor nem olvastam el azt a cikket akkor egyszer sem, de valahogy nem figyeltem fel erre a mondatra. Még egyszer gratula. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Gratulálok Dzséjt! Minden bizonnyal te vagy a legsokoldalúbb kvíz témában itt a fórumon, már az előző kvízben is bizonyítottad. Cocénak is nagy gratula, hogy kitalálta ezt az új lebonyolítást, levezetés magas színvonaláért is jár az elismerés. Valamint a "külsős" kérdésbeküldőknek. Szuper volt az egész. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Köszönöm, most szép nagyra hízott a májam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. most szép nagyra hízott a májam Akkor ideje májdonor után nézned. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Én is gratulálok, Dzséjt! Remek helyre került a díj. Más kérdés, hogy akkor is remek helyre került volna, ha bárki más nyer A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Nagy-nagy gratula minden döntősnek, és különösen Dzséjtnek! És külön gratuláció Cocenak, az emberpróbáló kérdésekhez! (Remélem lesz még hasonló, mert én is szívesen részt vennék egy ilyen kvízben élesben is. ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 7. Gyoka, Donát, köszi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Végre itthon, egyes szempontokból gyorsan, más szempontokból lassan telt el a hét. Köszönöm a gratulációkat. Odynak is köszönhettek amúgy kreativitást, mert az ő ötlete volt, hogy egy kis vérfrissítést vigyünk a kvízbe, és ő szolgáltatta az alapötleteket! Szóval neked is jár az elismerés Ody! Véleményem szerint a jövőben majd visszatérhetünk hagyományos fordulókhoz, hogy minél többen kipróbálhassák magukat! De ez még csak a jövő, most még pihi... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszi Coce, ez jól esett. De az ötlet fabatkát sem ér ha nincs megvalósulva. Dzséjt! A blogos mail címedet majd sasoljad, mert írt neked a nyeremény küldője! Order 66! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Dzséjt! A blogos mail címedet majd sasoljad, mert írt neked a nyeremény küldője! Order 66! Én figyelem, de hozzám még nem érkezett e-mail. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Én figyelem, de hozzám még nem érkezett e-mail.Figyeld tovább. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Kicsit megkésve, de gratulálok a győzelmedhez, Dzséjt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Kössz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Véleményem szerint a jövőben majd visszatérhetünk hagyományos fordulókhoz, hogy minél többen kipróbálhassák magukat! De ez még csak a jövő, most még pihi... Ugyan anno én is panaszkodtam, hogy a hagyományos kvíznél a gyorsaság nem mindig rajtunk múlik, de az az igazság, hogy minden fordulót, amiben a végén én is részt vettem, nagyon élveztem, úgyhogy én nagyon benne vagyok, hogy kezdjük el megint. Ez az új kvíz is nagyon jó volt, köszönet érte mindenkinek, aki részt vett a szervezésében. Érdekesek voltak a kérdések, és itt az idő valóban kevésbé volt nyerési tényező, de egy nagy hátránya mindenképpen akadt az előzővel szemben: ki lehetett belőle esni. És kiesés után már kevésbé volt érdekes... No és végül, de nem utolsósorban én is gratulálok a nyertesnek. Szép volt Dzséjt! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Kösz neked is, Pildi. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. (szerkesztve) Hmmm.... kedvet kaptam. Ha írok egy kvízt valamikor, vezethetem? Szerkesztve: 2009. Május 20. - Darth Krande A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hmmm.... kedvet kaptam. Ha írok egy kvízt valamikor, vezethetem? Bár ez Coce felségterülete, szerintem igen. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 28. Pár napja kiderült, vagyis véglegessé vált, hogy külföldi ösztöndíj elnyerésével szeptembertől fél évig Franciaországban fogok tanulni. Így a jövőben ha én nem is vagyok, de Ti ne maradjatok kvíz nélkül, megbeszélhetünk valami hosszú távú megállapodást, hogy kik, mikor szervezzék a fordulókat! Krande, örülök, hogy csatlakozol a szervezőkhöz. Kíváncsiam várom, milyen kvízt hozol össze. Nyugodtan levezetheted. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás