Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

És maradnak a régi szabályok, vagy tervezel valami változtatást a lentiek alapján?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
És maradnak a régi szabályok, vagy tervezel valami változtatást a lentiek alapján?

Ezt holnapra fogom eldönteni. A jelentkezést az alapján akarom megnyitni, hogy előtte mindenkivel tudatom, hogy végülis milyen szabályzatú játékra szándékoznak, ha szándékoznak jelentkezni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tehát a Jelentkezés topic megnyílt. Szabályzatban apró módosítás történt. A BAN az első rosszul beküldött megfejtés után nem 24 órás, hanem 12 órás. A többi pontban semmi sem változik. Ugyanugy csak 2 lehetősége van mindenkinek minden kérdésnél. Privát üzenetben nem fogom elküldeni mindenkinek, hogy meddig tart a ban, az én postafiókom is véges. Törekszem majd beírni mindenkinek, de szerintem ha kiderül, hogy nem jót küldött be, nem nehéz 12 órát hozzáadni a beküldési idejéhez.

Jó jelentkezést, és jó játékot. A jelentkezésnek még nem szabok határidőt, a hétvége biztos, és a hétvégén történő alakulások határozzák meg, hogy mikor fogom lezárni a jelentkezés topicot. Persze azt előlre be fogom jelenteni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tehát a második forduló első kérdését a most még 10 játékosnak szegezem. :)

Melyik SW karakter megformálója járt legutóbb hazánkban? A karakter nevét kérném szépen pm-ben!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Eddigi helyes megfejtők:

Pildi

Rog

Obi1

Lara Strong

Ody Mandrell

lokatelli

Dzséjt

Szafina

Szerkesztve: - Coce_Plant

Hozzászólás ideje:
Jah, hogy aztán megint jöjjenek az olyanok, amikre nincs időm, és elvegye a kedvem :)

Legalább lett volna egy sikerélményed az elején. :)

Hozzászólás ideje:
Legalább lett volna egy sikerélményed az elején. :)

Az az előzőnél is volt, csak több lett végül a negatív élmény, mint a pozitív :) De köszi szépen, aranyos vagy :)

Hozzászólás ideje:

Most, hogy Donát is beküldte a választ, remélem ma este jön majd az új kérdés. :)

MissKarrde: én csodálkoztam, hogy nem akarsz játszani... Biztos vannak dolgok, amiket nálad jobban senki nem tud, pl. az EU-t még nem is érintettük, pedig be volt harangozva, és ahogy olvastam, Te abban elég tájékozott vagy :) Na de a harmadik fordulóhoz még csatlakozhatsz... :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos az első fordulóban máris el kell távoznunk egy játékostól. Sajnálom DOnát. :)

A helyes megfejtés: Maximilian Veers tábornok volt, akit Julian Glover alakított.

A következő kérdés:

Az első epizódban a Galaktikus Szenátusi gyűlések alkalmából melyik más filmből tették tiszteletüket "idegen fajú szenátorok"?

Remélem érthető a kérdés! :)

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálom. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Sajnálom, Donát, hogy kiestél :)

Pildi, az EU-ból is csak keveset tudok, mert pl a számítógépes játékokhoz teljesen hülye vagyok :) De tény, hogy sok volt a filmkészítős cucc, amiből szintén gyenge vagyok, mint ahogy angolból is, és a kevés időmet nem arra szeretném fordítani, hogy angol oldalakat bogarásszak órákon át filmkészítős infók után, amiről aztán kiderül, hogy teljesen felesleges volt :)

Hozzászólás ideje:

Már érzem is a büntimet mert elkapkodtam a dolgot és két filmcímet küldtem el egy helyett. :)

Hozzászólás ideje:

Ne sajnáljátok, mert én sem sajnálom. Nem fekszik nekem ez a játék. Az internetes kutakodás kerül előtérbe, és nem pedig a saját tudás. Mert a kérdések olyan nehezek, amit szerintem fejből lehetetlen tudni (mindig). Nekem legalábbis. Ha filmes kvízről van szó, ami a film történéseivel kapcsolatos, és nem bogarászós, hogy hány karistolás van az x-ik jelenet x-ik oszlopán, akkor szívesen játszom, mert gyorsan kapcsolok, de ha bogárászásról van szó, meg utána kutakodásról, akkor az nem nagyon fekszik nekem, így kár erőltetni.

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.