Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. (szerkesztve) Eddigi helyes megfejtők: Szafina Pildi Obi1 Dzséjt kolmilan Rog Szerkesztve: 2008. Május 23. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Egy nagy alienes kép nekem is jól jönne mert rájöttem hogy én nem őt/őket találtam meg pedig ha jól tudom Vali menesztése után van/vannak valahol Ítiékkel. Még a zoomolás se segít. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 23. Még én sem találtam Alienes képet... De azért jó tudni, hogy ebből a filmből is vannak szereplők a Szenátus tagjai között A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 24. (szerkesztve) Eddigi helyes megfejtők: Szafina Pildi Obi1 Dzséjt kolmilan Rog Lara Strong Ody Mandrell Módosítva: Szerkesztve: 2008. Május 24. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Ebben a fordulóban is mindenki tovább jutott. A helyes megfejtés: Asajj Ventress okozta fénykardjával Anakin sebhelyét egy Coruscanton kettöjük között zajló párbaj során. A következő kérdés: Ki játszotta legelőször Jabba szerepét az Egy Új Reményben? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Eddigi helyes megfejtők: Obi1 lokatelli Ody Mandrell Dzséjt Rog Szafina Szomoruan konstatálom, hogy pangunk. Ideje bekeményíteni... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szomoruan konstatálom, hogy pangunk. Ideje bekeményíteni... Engem az előző kérdés igen megizzasztott, csak nem írtam róla. Még a kiesés lehetősége is megfordult a fejemben, de aztán szerencsém lett. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Engem meg ez a mostani kérdés.. Nem is vok benne biztos, h jót küldtem... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Engem meg ez a mostani kérdés.. Nem is vok benne biztos, h jót küldtem... Ennek a kérdésnek nekem is utánna kellett járnom A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerintem jó kérdés volt. Csak viszonylag könnyen rá lehetett találni. Fordítva talán nehezebb lett volna, pl XY kit játszott, de nem biztos. Vagy még egy cocés csavart bele, de nem akarok ötleteket adni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. (szerkesztve) Szerintem ha a színészek nevéből kell kiindulni akkor sokkal könnyebben rá lehet találni mert a kereső egy csomó oldalt kidob a filmjeikkel és az azokban játszott szerepeikkel. Szerkesztve: 2008. Május 25. - Rog A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerintem jó kérdés volt. Csak viszonylag könnyen rá lehetett találni. Sztem is jó kérdés, mert legalább nem vágja rá egyből az ember, hanem kicsit keresgélni kell... És izgi, m bennem spec már ilyenkor megfordul a gondolat, h kieshetek A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. (szerkesztve) Szerintem is nehezebb lehet egy olyan kérdésre válaszolni, ami egy konkrét eseményre kérdez rá (mint pl. az előző kérdés), és EU-vonatkozású, mert ha az ember nem olvasta azt a bizonyos könyvet pl., akkor ilyesmire keresni elég nehéz lehet. A kiesés lehetősége meg minden kérdésben ott van. Szerkesztve: 2008. Május 25. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Hát majd meglátjátok a következőt. Remélem egy jobbat ki tudok találni. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. (szerkesztve) A helyes válasz Declan Mulholland volt. Mindenki tovább jutott. Kicsit tovább vinném a Jabba vonalat. Milyen feltétellel vállalják fel kiszabadítását a Jedik a Klónháborúk alatt fejvadászok által foglyul ejtett ifjú huttnak? Szerkesztve: 2008. Május 25. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Duuude..Most mondjam azt hogy megfogtál?Nem, nem akarom ezt az élvezetet meghagyni neked. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Csak tudnám, hogy a cinizmust érzem mondatodban, vagy az őszinte aggodalmat! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Csak tudnám, hogy a cinizmust érzem mondatodban, vagy az őszinte aggodalmat! Ennél őszintébb már nem is lehetne. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Na megnyugodtam akkor. (egyedül a társaságban:) ) Hát nem is záporoznak a megoldások. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Ez így spoiler nem? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Én küldtem egy megfejtést, bizonyos emlékek alapján, majd elválik, jó volt-e A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Ebben igazad van, Krande. De kénytelen voltam ezt megkérdezni. Eddigi helyes megfejtő: Pildi ui: játékon kívül Donát is helyes megfejtést küldött be. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Ha spoiler, akkor én passzolok.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Na akkor újra beszólok de utoljára.Erre a válasz nem a Clone Wars szeptemberben bemutatandó válzotatában van a válasz?Ha igen, akkor miért most van feltéve? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 25. Na végre én is ráleltem a megoldásra.Huhhh. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Eddigi helyes megfejtők: Pildi Obi1 Nem kell ilyen vészesen felfogni ezt a kérdést. Nem olyan irdatlan nagy spoiler. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. (szerkesztve) Nem kell ilyen vészesen felfogni ezt a kérdést. Nem olyan irdatlan nagy spoiler. Hát tényleg nem, még én is tudtam Szerkesztve: 2008. Május 26. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Én is beküldtem, remélhetőleg helyeset is (nagyon nincs más lehetőség). A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. (szerkesztve) Eddigi helyes megfejtők: Pildi Obi1 Dzséjt Rog Szafina Szerkesztve: 2008. Május 26. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. (szerkesztve) Eddigi helyes megfejtők: Pildi Obi1 Dzséjt Rog Szafina Ody Mandrell lokatelli kolmilan Szerkesztve: 2008. Május 27. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás