Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Ebben a fordulóban Lara Strongtól kell megválnunk. Nem kaptam tőle megfejtést. A megfejtést, ha kissé egoistának is tűnik, de magamtól kell idéznem... Nem regényszerü fordításban, de hogy " A köztársaság is hasznáhassa nyugodtan Jabba védett kereskedelmi útvonalait, belementek egy alkuba, hogy visszaszerzik a gazvezír Jabba fiát Rottát, akit elraboltak." Ody kérésére fordítottam le, ami egy Obi-Wan figura hátlapján volt megtalálható. Következő kérdés, csak erős idegzetüeknek. Melyik, a filmekben is látható, fejvadász végzi úgy ki áldozatait, hogy többek között kiszívja az agyukat az EU szerint? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Na ez már döfi! Kezdek félni.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Na most kezd igazán bedurvulni a forduló... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Végre egy tisztességes kérdés A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Eddigi helyes megfejtő: Rog Dzséjtnél meg 12 óra múlva kipihent fejjel térhetünk vissza rá. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Oh, ez tök könnyű A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Dzséjtnél meg 12 óra múlva kipihent fejjel térhetünk vissza rá. Ezek szerint hülyeséget zagyváltam össze. Akkor megyek kutakodni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Eddigi helyes megfejtők: Rog Dzséjt kolmilan A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. (szerkesztve) Én vagy egy ótán át kerestem, de nem találtam róla semmit.Pedig erre az agy kiszívásra emlékszek valahonnan. EDIT: Megtaláltaaaaam Szerkesztve: 2008. Május 28. - Obi1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Eddigi helyes megfejtők: Rog Dzséjt kolmilan Obi1 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Ez a kérdés kifogott rajtam. Az általam név szerint ismert fejvadászoknak egyenként utánanéztem és nem találtam róluk ilyen infót, hülyeséget tippelni meg nem szeretnék. Így feladom A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Ne add fel, Pildi! Ha végképp nincs semmi ötleted, akkor is tippelj valamit! Hátha bejön Amúgy én is szenvedek ezzel a kérdéssel... De mivel (most még) nincs jobb ötletem, tippeltem valamit... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Nekem is csak tippre futotta... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. (szerkesztve) Odynál és Szafinánál is egy 12 órás ban kezdődött meg. Egyikőtök se a jót küldte be. Második válasznak jól utánna nézni! És micsoda Lostos momentuma ez a játéknak. A legelején még kérdezett fejvadászokra nem írtam be a megoldást, így még nehezebb a mostani feladvány. Nem mintha direkt lett volna. Szerkesztve: 2008. Május 28. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. (szerkesztve) Megteszem majd, ami tőlem telik... De legalább most már egy lehetőség kilőve Szerkesztve: 2008. Május 28. - Szafina A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. És micsoda Lostos momentuma ez a játéknak. A legelején még kérdezett fejvadászokra nem írtam be a megoldást, így még nehezebb a mostani feladvány. Nem mintha direkt lett volna. Pedig azt hiszem, én írtam is Vald be, hogy direkt volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Ne add fel, Pildi! Ha végképp nincs semmi ötleted, akkor is tippelj valamit! Hátha bejön Sajnálom, de mivel semmilyen támpontom nincs, teljesen feleslegesnek érzem. Majd a harmadik szériában folytatom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerintem érdemes kizárásos alapon végigmenni rajtuk. Hátha így kevesebb marad a tippelésre, és abból már bejön a tipp A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. És micsoda Lostos momentuma ez a játéknak. Miért? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Miért? Hogy néha egy korábbi évadban lévő epizódban történtek csak jóval később kapnak értelmet. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Eddigi helyes megfejtők: Rog Dzséjt kolmilan Obi1 Szafina Előlreláthatólag lokatellitől búcsuzunk e forduló alkalmából, mert rosszat küldött be és a 12 órás büntetése már kifut ebből a fordulóból. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Akkor kíváncsian várom a választ. Drukkolok a többieknek! Legfőképp Obi1-nek, hogy a döntőben majd mi ketten legyünk. (Persze meg kell még nyernem a 3.dikat. ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Sajnálom Lokatelli. És köszi a drukkolást. Örülök hogy túléltem ezt a kérdést, a következőtől már egyenesen félek.Attól tartok hogy Coce ezúttal nem kegyelmez, figyelmeztetés nélkül ölni fog. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Nekem is rémlik valami, de annyira megfoghatatlan... biztos, hogy olvastam már róla, de hogy mikor és mit... én tuti kiesnék itt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Sajnálom lokatelli, na majd a következő fordulóban. Tényleg, mi van, ha ezt a kört is Obi1 nyeri? (Költői kérdés volt. ) Hm... a következő kérdés szerintem valami ilyesmi lesz: a Cantina bal hátsó sarkában ülő kuszkusznak milyen volt a bal farpofályán az anyajegy színe A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Mintha már említettem volna, hogy Obi1-t az motiválja a nyeréshez, hogy szűkítse a döntőben a versengők számát. Spec ha ezt megnyerné, jön a 3. forduló, és ott majd eldőlne, hogy kivel döntőzne, vagy kéne-e döntőznie. Remélem elég feltételes ragot raktam mondandómba! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Nem tudom beküldeni a válaszom, mert sql hibát ír ki. Ilyenkor mi a teendő? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. (szerkesztve) Nem hittem volna, hogy ilyen vérengzős kérdés pont ilyen vérengzésbe fog torkollani. Fél-hivatalosan úgy néz ki, korábbi forduló párbajhősünk kiesett, Ody személyében. Szerkesztve: 2008. Május 29. - Coce_Plant A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Nem tudom beküldeni a válaszom, mert sql hibát ír ki. Ilyenkor mi a teendő? Megjött 2-szer is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Ez van.... sajnos ez magas volt nekem. Az EU kérdésekben nem vagyok otthon. Ma nem is tudtam keresgélni, mert más programom volt. Maradt még egy esélyem amivel igyekszem élni, így talán sikerül bekerülni a döntő fordulóba. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás