Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gartulálok Dzséjt.Szép munka.Ha megkapod a nyereményt egy üveg sört azért fogyassz el.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt! Hamarosan megkapod a nyereményt!

No, akkor kiülök a postaláda mellé :oops:

Gartulálok Dzséjt.Szép munka.Ha megkapod a nyereményt egy üveg sört azért fogyassz el.

Kösz. Inkább egy üveg bort, az ünneplősebb :rock:

Hozzászólás ideje:
A negyedik bekezdésben van a válasz:

"Az első felvétel az üres díszletben, az ILM számára készült"

Ha hatvanszor nem olvastam el azt a cikket akkor egyszer sem, de valahogy nem figyeltem fel erre a mondatra.

Még egyszer gratula. :)

Hozzászólás ideje:

Gratulálok Dzséjt!

Minden bizonnyal te vagy a legsokoldalúbb kvíz témában itt a fórumon, már az előző kvízben is bizonyítottad.

Cocénak is nagy gratula, hogy kitalálta ezt az új lebonyolítást, levezetés magas színvonaláért is jár az elismerés.

Valamint a "külsős" kérdésbeküldőknek.

Szuper volt az egész.

Hozzászólás ideje:
most szép nagyra hízott a májam :)
Akkor ideje májdonor után nézned. :D
Hozzászólás ideje:

Nagy-nagy gratula minden döntősnek, és különösen Dzséjtnek! :)

És külön gratuláció Cocenak, az emberpróbáló kérdésekhez! :D

(Remélem lesz még hasonló, mert én is szívesen részt vennék egy ilyen kvízben élesben is. :D )

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végre itthon, egyes szempontokból gyorsan, más szempontokból lassan telt el a hét. :D Köszönöm a gratulációkat. Odynak is köszönhettek amúgy kreativitást, mert az ő ötlete volt, hogy egy kis vérfrissítést vigyünk a kvízbe, és ő szolgáltatta az alapötleteket! Szóval neked is jár az elismerés Ody! :)

Véleményem szerint a jövőben majd visszatérhetünk hagyományos fordulókhoz, hogy minél többen kipróbálhassák magukat! De ez még csak a jövő, most még pihi... :)

Hozzászólás ideje:
Véleményem szerint a jövőben majd visszatérhetünk hagyományos fordulókhoz, hogy minél többen kipróbálhassák magukat! De ez még csak a jövő, most még pihi... :D

Ugyan anno én is panaszkodtam, hogy a hagyományos kvíznél a gyorsaság nem mindig rajtunk múlik, de az az igazság, hogy minden fordulót, amiben a végén én is részt vettem, nagyon élveztem, úgyhogy én nagyon benne vagyok, hogy kezdjük el megint. :lol:

Ez az új kvíz is nagyon jó volt, köszönet érte mindenkinek, aki részt vett a szervezésében. :lol: Érdekesek voltak a kérdések, és itt az idő valóban kevésbé volt nyerési tényező, de egy nagy hátránya mindenképpen akadt az előzővel szemben: ki lehetett belőle esni. :D És kiesés után már kevésbé volt érdekes...

No és végül, de nem utolsósorban én is gratulálok a nyertesnek. Szép volt Dzséjt! :D

• 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pár napja kiderült, vagyis véglegessé vált, hogy külföldi ösztöndíj elnyerésével szeptembertől fél évig Franciaországban fogok tanulni. Így a jövőben ha én nem is vagyok, de Ti ne maradjatok kvíz nélkül, megbeszélhetünk valami hosszú távú megállapodást, hogy kik, mikor szervezzék a fordulókat!

Krande, örülök, hogy csatlakozol a szervezőkhöz. Kíváncsiam várom, milyen kvízt hozol össze. Nyugodtan levezetheted.

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.