Donát Posted May 30 Share Posted May 30 Ki jusson tovább? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 31 Author Share Posted May 31 Lehet szavazni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 31 Share Posted May 31 Talán a legkönnyebb választás volt az idei szavazásoknál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted May 31 Share Posted May 31 Imádom K2SOt, de Tech-et annyira megszerettem a 2.évadban, annyira vitte az egészet számomra, hogy nagyon remélem Spoiler Hogy visszatér a 3.ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 31 Author Share Posted May 31 47 perccel korábban, Bomarr írta: Talán a legkönnyebb választás volt az idei szavazásoknál. Sokaknál szerintem Tech előrébb lesz. Nálam K-2SO simán viszi a prímet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 31 Share Posted May 31 Egyértelműen K2. Tech jó karakter, főleg a második évadban, de a droidhoz nem ér fel. Nari katasztrófa, a leggyengébb szereplő és a leggyengébb színész az egész Obi sorozatban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 31 Author Share Posted May 31 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: leggyengébb színész az egész Obi sorozatban. Hát ha a Red Hot Chili Peppers dobosát nem vesszük színésznek, akkor eséllyel pályázik rá valóban. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 31 Share Posted May 31 Jaj, ő is szörnyű volt. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 31 Share Posted May 31 Nos én Techre tettem. Egyszerűen kinőtte magát a figura a 2. évad végére. Alapjáraton a mozifilmes karakterek némi előnyben lehetnek sokaknál, de hiába egyedi személyiségű és menő K2, most nem tudtam rá bökni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 31 Share Posted May 31 Nehéz választás.... Tech vagy K2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted May 31 Share Posted May 31 Én nem is emlékszem Narira, annyira fontos karakter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 31 Share Posted May 31 Nari a maga módján érdekes volt azzal, hogy viselkedése végig elég felelőtlen és óvatlan. Letelepszik egy tatooine-i bárnál, hogy óvja azt, nem is gondolva arra, hogy hamar híre fog menni. Aztán meg felkeresi és titokban követi egy darabig egy másik Jedi társát, jól tudvány, hogy csak három inkvizítor lohol a nyomában. Miután Mos Eisley-ben lelepleződött, azonnal el kellett volna tűnnie a rendszerből is, erre ő mindössze átment a szomszéd városba. Nem csoda, hogy végül kötélen végezte, de felelőtlensége miatt akár Kenobihoz is elvezethette volna az inkvizítorokat. Tech-et egész megkedveltem a második évad folyamán, kár, hogy a készítők csak akkor kezdtek el figyelmet fordítani rá, amikor épp ki akarták írni. Egy részem örülne, ha visszatérne, egy másik részem meg annak, ha békében nyugodna. Ugyanakkor bármilyen többletet is kapott, nem érhet fel nálam sem K-2SO-hoz, aki hamar belopta magát a szívembe humorával és önfeláldozásával, ez utóbbi ráadásul elég ritka az ismert droidok között. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted May 31 Share Posted May 31 K-2SO-t is csípem, emlékezetes a scarifi önfeláldozása és tetszenek a neki írt poénok. Remek párost alkotnak Cassiannel. Tech-et viszont még jobban megkedveltem, főleg a TBB 2. évada után. Pusztán a rideg logika emberének tűnik, de ez a jellemvonása kellő érzelemmel párosul ahhoz, hogy szerethető figura legyen. Halála (?) nem kevésbé emlékezetes, mint K-2-é, és csakugyan kellő humort csempésztek a karakterbe. Úgy érzem, nem lett belőle kevésbé kedvelhető karakter a droidnál, sőt. Tech hozza mindazt, amiért K-2-t kedvelem, de jóval több ideje volt kibontakozni, nekem pedig kötődni hozzá. Így végül mellette döntöttem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 31 Share Posted May 31 A Rossz osztag második évada miatt Tech lett a jelöltem. Most Nari nincs előttem. Ki is ő? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 31 Share Posted May 31 Ez jóval szorosabb mint vártam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 31 Share Posted May 31 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Rossz osztag második évada miatt Tech lett a jelöltem. Most Nari nincs előttem. Ki is ő? Az a Jedi akit az inkvizítorok kivégeztek a Tatooine-on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 31 Share Posted May 31 3 órával ezelőtt, Darth Sky írta: K-2SO-t is csípem, emlékezetes a scarifi önfeláldozása és tetszenek a neki írt poénok. Remek párost alkotnak Cassiannel. Tech-et viszont még jobban megkedveltem, főleg a TBB 2. évada után. Pusztán a rideg logika emberének tűnik, de ez a jellemvonása kellő érzelemmel párosul ahhoz, hogy szerethető figura legyen. Halála (?) nem kevésbé emlékezetes, mint K-2-é, és csakugyan kellő humort csempésztek a karakterbe. Úgy érzem, nem lett belőle kevésbé kedvelhető karakter a droidnál, sőt. Tech hozza mindazt, amiért K-2-t kedvelem, de jóval több ideje volt kibontakozni, nekem pedig kötődni hozzá. Így végül mellette döntöttem. Szépen leírtad, +1 Tech. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 31 Share Posted May 31 Szoros bizony. Szóltam is @Hitmannek, hogy kapja össze magát, és persze ne csak erre a fordulóra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 31 Share Posted May 31 Nem hittem volna, hogy Tech ennyire meg tudod szorongatni egy kedvenc filmes karaktert. Mondjuk azt se gondoltam volna, hogy én is Tech-re szavazok, de elég nagy hatással volt rám a második évadban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted May 31 Share Posted May 31 Tech nagyszerű animációs karakterré nőtte ki magát, én is nagyon megkedveltem. De K-2SO olyan szinten kedvenc, s nem csak az önfeláldozása, hanem a remek poénjai és beszólásai miatt, hogy őt nem tudta most kiszorítani. Alig várom, hogy az Andor 2. évadában viszontlássuk. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 31 Share Posted May 31 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Mondjuk azt se gondoltam volna, hogy én is Tech-re szavazok 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 31 Author Share Posted May 31 Én: K-2SO elérte a kritikus tömeget. Ő: 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted June 1 Share Posted June 1 Nem tom. Nálam fej-fej mellett vannak, a gyermeki énem húz erre, a másik meg amarra. Tech annyival összetettebb kari, hogy rá adom. A kis aspergeres drágám . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted June 1 Author Share Posted June 1 A hivatalos végeredmény: K-2SO - 11 Tech - 9 Nari - 0 K-2SO-nak ezzel 56 pontja van, és 3 győzelmet aratott eddig. Tech szerezte a legtöbb pontot eddig idén azok közül, akik nem jutottak tovább. 9 ezúttal kevés volt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted June 2 Share Posted June 2 Na ez nem sokon múlt. Tech gyengébb ellenfelet érdemelt volna. Lett volna olyan trió amiből ő jön ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts